![]() |
Cytuj:
|
Przekleństwa rób pierwsza litera i gwiazdki. Nekromanta mówi że tylko tak jest zgodnie z regulaminem.
Kiedy next part? |
Idiotyzm tego fake'u bardzo mi się podoba.
10/10 :). |
Nie zabardzo mi sie podoba. Stare outfity. 4/10
|
To nie jest OTS. Spójrzcie sobie na tą wielką beczółkę w domku, te fale się jakoś nie ruszają. A i nie edytuj posta z nowymi partami bo hyba 20 to max obrazków w jednym poście, nie używaj przekleństw tylko # * itp. Martwe ciała spróbuj przerobić aby nie było widać krwi bo wtedy nie będzie to osoba śpiąca\leżąca tylko martwa.
|
Ja chce ZASADZKE! I juz. To powinno wszystko wytlumaczyc. A te wirowanie strasznie rozpikselowane.
Fajny byl tekst z lyzka. |
Ok zatem bede dawal po 3 czesci do posta :P zatem 4 część będzie można niedlugo znaleść w moim 2 poście w tym temacie, dzieki temu bedzie wygodniej. Właśnie pracuje nad 4 częścią. Aha i nie będe cenzurował przekleństw :(.
|
Fajny fak! Nie wiem czego wam trzeba jak trawa stara nie pasuje i outfity stare.. 10/10 |
Niezłe z nich ćpuny coś mi to przypomina pamietacie taki temat "jak to jest zrobione" w dziale fake'i to mój kumpel zrobił fake o ziole xD
|
Nowa Czesc W Poscie 5
|
hahahahahaahaha.... zajebiste haahahahahaha hahahahahhaaa "Simba Głodny Simba chce next part buhahahahaha"
|
Ten fake jest jak mój avatar ^^ Niby normalny, a jednak wałowy!
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Hehe. Widze, że wkońcu was zaciekawiłem. Spowodu, że dziś przyjeżdża do domu brat i chyba zostaje na tydzień prace nad fake zostaną spowolniooooone :(. Ale proszę wszystkch fanów Simby o ocene tematu, wstawianie komentarzy, zgłaszanie się (najlepiej z jakims miniscenariuszem, który najwyżej rozbuduje).
|
Chaotyczne i brzydkie.
|
Cytuj:
|
Raczej powinienes powiedziec: A mi sie wydaje, ze masz racje.
;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png @Down Nie, ja go bedem zawszem kochau, bo to moja psita. @Edit Wuaśnie mnie zablokowau ;< |
Tak więc LolnY dołączył do akcji "wywal Veruis'a"?? No tak apropo to niezły tu offtop.
@Lolny Nie będe już tego mówić w innym temacie ale niezły ten tekst o bobrach dupczących Veruis'a. |
JuŻ Jest Volumin V W Poscie 5
|
Heh, calkiem dobre. Nie wroc z kacem...
Popracuj nad grafika. W tych falowaniach, zagieciach, itp. piksele az gryza w oczy. |
10/10 to mnie dobilo "nie wroc z kacem" albo ten rym simby z jackiem xD
|
@Maciek
Wiesz u mnie cos nie tak jest chyba Widze tylko 2 czesci:x: |
Cytuj:
To było małe przeciążenie. Już all OK. |
Ehhh...
Czemu JA zawsze muszę spać?
Wystarczy mi 1 raz dziennie.. xD nieźle jak wpadłem do lwa.. hehe. |
Cytuj:
|
Gosciu Ty to masz pomysły XD
8/10 |
Cytuj:
Brzmi jak zemsta? Ale za co? (Zemstą to tylko mi się zdaje czy serio? o0) Co do Fake'a.. 7/10.. Brawo! i Godny podziwu Fake. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieję że nie bedę takim kaleką jakim ty mnie wyobrażasz... I mam 'wielgachną' nadzieje że nie już sie nie będe potykał o łyzki o0. |
Dobra włanczam akcje "Odświeżanie" naj dalszą czesc...;)
|
@up
Hehe niepotrzebnie. Jak powiedziałem, że w pon będzie nowa cześć to będzie ^^. |
Kiedy bedzie ten next part mial byc dzisiaj
@down aha widzialem Trzeba go ratowac! -nie bhuasuhasuhasuh xD 10/10 |
Nowa Czesc Post 5 :).
|
Nieno ty mnie miazdzysz z ta lyzka ;D pewnie nastepnym razem rzucaczepial smiby :P masz ocene 10/10 ! ;D
|
hahah to jest zajebiste ty to masz łeb xDDD
|
A mi się wydaje że stare i nowe outy są dlatego że ludzie sie róznie ubieraja nie musza kupować ciuchów z tibi 7.92 Shop8o 8o 8o a tak wogule to fajne :p
|
XD Ty jestes noezly HEHE
-choc wygramy twoja siOstre- XD hehe 8/10 |
Ech. Widze, że fake zaczął się podobać... A ja mam zamiar go konczyć. Za kilka dni kończą mi się ferie i nie będę mial czasu, żeby siedzieć nad fake. Chyba, że zawiesze fake na jakiś czas a potem go odświeże z nowymi odcinkami. :(
|
Moze być, ale jedno mnei wpienia i nei hcodzi o grafiki, bo nawet fajne ci wychdozi :P Ale tu hcodzi o to, że dajesz w swoich pierwszych postac (zal.pl) Nie mozesz dawac normalnei w nowym poscie? Tak bynajmneij, wiem gdzie to jest a tu to kurde nic nei wiem :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15. |