![]() |
nie wiem czy to nie jest już nudne .. ;s ale potwierdzam poprzednika ;)
sam z takimi sytuacjami spotykam sie na codzien :) i nie tylko ja bo znajomi też:) |
dlatego zadnemu nowemu graczowi bym nieradzil isc na aldore bo tam za niedlugo wiadomo co bedzie az w koncu zostanie 100-200 osob na serwie same olecko i moze wtedy z nudów zaczna siebie wybijac...
em tez troche zjebalo sprawe trzeba bylo to przewidziec ze Anima sie pojdzie wyzalic do Co i ze ci im w koncu pomoga trzeba bylo zniszczyc anime puki byl czas ale jak skoro pozniej w pz caly czas siedzieli :D tak naprawde to Co raczej niemialo nic do Em nawet liderzy sa "najlepszymi kumplami" głownie dzieki namowie animy wynikła wojna druga sprawa to jest to ze polacy maja jakies dziwne kompleksy i niedopuszczali do siebie mysli jak to moze byc zeby najwyzszym lvl byl jakis zyd(no teraz juz niejest) i od samego poczatku byla chec wywalenia eliego z serwera tylko dlatego ze jest z izraela... to jest CHORE a jeszcze ludzie z co gadaja jacy to oni sa zgrani jakie maja pvp tylko czemu tego niepokazaliscie w pierwszych 2 open battle? pelno osob ktore sa teraz w Co bylo wczesniej w Em ale zobaczyli ze nemtor rosnie w sile to polecieli do niego i teraz z siebie kozaków robia... macie tyle ludzi u siebie bo odkad nemtor wbil 200 lvl to kazdy kto juz osiagnol ten 100 lvl wolal isc do Co bo all co tam sa wiedza ze jak sa w Co to prawie all im wolno a w Em tak niebylo bo oni sa chociaz normalnymi ludzmi... |
co valiant ;*
temat jest już monotematycznym oftopiciem ;sżycze tylko miłych przemyśleń dla kolegów z co i valiant cu ;*
|
Cytuj:
Problem polega na tym ze Eli do konca wierzyl ze Nemtor nie dojdzie do wojny, zawsze mowil ze to jego przyjaciel i nie bedzie z nim walczyl itp. Jak wiadomo bez Nemtora nie ma wojny. Nie przewidzial jedynie jednej rzeczy, ze to polak dla ktorego takie slowa jak lojalnosc czy honor sa obce. Jak tylko mial przewage, poprostu zadeklarowal wojne, w dodatku uzywajac jowinny. |
uzywając Jowinny czyli co ?
wkręć nas w temat xD bo ja na aldorce nigdy nie gralem i chyba nie bede. |
Frag fragiem... Szybko pada ale ciekawie było by gdyby zabili go teamem ~20 lvl :P Ale mimo tego ładny frag
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
aha xd no i masz racje olecko musiało zainterweniować bo czuło sie pokrzywdzone . xd |
Cytuj:
"bo em nie robi nic przeciw cheatera!!!!!!" Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kolejny zwolennik pa sie znalazł xd zapewne jest z olecka albo ma znajomych w olecku, którzy znając życie wystawią go do wiatru xd
a i ... jak trafi sie jakiś dzień w którym nikt nie zostanie ofiarą PA od valiant albo co .. to będzie cud .. xd i chyba pójde sie najebac w ten dzień! xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
a i nie wyzywaj innych bo słyszałem, że twoja stara w warzywniaku robi xd a i buc'em to wiessz xd ( nie dokończył) |
@up
Dobre heheh. @2up Niezłe z ciebie zakompleksione dziecko :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic - prosta, szybka, piękna, cudowna, milutka, ciesząca oko akcja. |
Cytuj:
aaaa i idź lepiej na swój świat grać i nie wtrącaj się... xd do aldory chyba, że jesteś z olecka to zapraszam na aldore xd bedzie więcej PA i nie zaczynaj wrzucać na innych xd bo przyjdzie ktoś i zacznie ci wrzucac pozdro 600 xd normalnie nie wrzucam na innych ale jak widze, że ktoś sobie za dużo pozwala to sie włączam do akcji xd |
Cytuj:
Prawie nie zawsze robi wielką różnicę ;) @bez To po co wyzywasz? |
wbrew pozorą zmarnowanie całej many jak dla mnie nie jest tibijskim waste ... ponieważ nie trace prawie żadnej kasy... e.w coś na mf żeby doładować mane...
chyba, że brać słowo waste wprost z angielskiego to wtedy oczywiscie xd |
Cytuj:
Jezeli chodzi o to PA na aldorze o, ktorym nie masz zielonego pojecia, tylko wysluchujesz swoich zakompleksialych kolegow.. Olecko wcale nie robi wiekszego PA od Panow z Plocka i ich kompanow. Olecko to teraz tylko stereotyp, a Panowie z Plocka i ich "koledzy" przedzej czy pozniej zrobia wojne Nemtorowi, ktorego tak nienawidzili, gdy sie im przeciwstawil i byly plotki, ze pomoze EM w wojnie. Niestety to tylko plotki ;/ bo przydalaby sie im lekcja prawdziwego PA... |
Cytuj:
i wiem co to znaczy "olecko" i co to znaczy "pa" xd |
Cytuj:
Cos mi sie wydaje, ze nie grasz tam zbyt dlugo... |
panowie z plocka czyli kto ? jaka gildia ? jakie chary ? wkręccie mnie xD
|
No Vu'Xiu no to sie pograzyles. Bardziej wtajemniczeni wiedza za co Mihasha zabiles.. Rob tak dalej a troche lvli ci spadnie. A tak w ogole to jak Brollik taki waleczny to niech do jakiejs gildii sie wtoczy bo az zalobe mam...
|
xd
Cytuj:
być może w płocku również są jacyś pa xd |
Cytuj:
ja jestem z płocka i moge powiedziec ze nie stosowalem i nie stosuje PA , ale chetnie poslucham tych co mysla ze gracze z płocka stosuja PA . |
nom popieram podaj nicki tych rzekomych pa z płocka xd to pogadamy
|
Chcesz nicki rzekomych PA z Płocka ?
Avenarr, Mordeon, Zdrajca, Masakrowiec :))). To jest garstka :). //Signed //Iks~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ważne jakie mają stosunki =). Liczy się to, że jesteś w błędzie, że Olecko to największe PA na Aldorze, bo Płock też odp!3rd4la PA, wydaje mi się, że po prostu nie wiecie kto jest skąd, ale jak odwala PA to od razu z Olecka :]. Na dobrą sprawę ... nie odj3byw4łby$ PA na servie na którym masz tylu RL i na dodatek z takimi levelami ? ;) btw. Wydaje mi się, że powinniśmy przenieść tą rozmowę do "Wydarzeń ~", bo tu powinny być commenty dotyczące filmu, nie tego co sądzimy o Olecku, Płocku czy kto gra lepiej a kto gorzej. //Signed //Iks~ |
Cytuj:
A teraz z innej beczki. Pamiętacie jak miał paść na noo kurde na Edron tam gdzie cyce zapomniałem nazwy. Miał paść Masakrowiec :D Cała glidia tam była otoczyli go.. Po chwili wpadł Nemtor. Nemtor :Exevo gran vis lux. Wszyscy na bok. I sobie Masakra wyszedł z Nemtorem. RoFl Pamiętam to do dziś:D 8o 8o 8o ... ... Ale i tak EM powinno wygrać. HAIL EM :D |
Cytuj:
Nie mowie, ze w Olecku nie ma PA... tylko, ze wcale nie robia wiekszego PA niz ludzie z Plocka. Tym drugim zdaniem utwierdziles mnie w moim przekonaniu, ze nie grasz tam dlugo i nic nie wiesz o tym servie. |
@2up
Niesamowita hisoria!Jak to przeczytałem aż łezka w oku sie zakręciła :( umiesz opowiadać niesamowite historie :( |
Cytuj:
xpisz sobie na guardach wdupia ci jakis koles i mówi "wy****dalaj" ja tu teraz xpie tosamo na hydrach albo gdzie indziej. . . będziesz go chciał uwalić albo uwalisz . . . to przyleci ci grupka kolesi na 80-100 lvl i cie uwalą za to że ktoś cie chciał wywalic z xpowiska a ogólnie chodzi mi również o masa~ i o innych całą grupkę, która tworzy jedną rodzine 3mających sie razem pa mnie to gówno obchodzi z kąd są wiem jak wygląda ekipa z olecka i co potrafią zdziałac i mnie nie przekonasz, że sie myle a na serwie gram długo długo xd |
Cytuj:
masak siedzial na behe, wpadly po niego ziomy z em, wystrzelali w niego kilka sd, pojawil sie nemtor, i juz nikt nieodwazyl sie udezyc :< btw masz moze gdzies ten filmik? bo jakos go zgubilem |
Cytuj:
morthifer: Poszukam jak znajdę to dam linka na tibiacams. Ale nie obiecuję. Bo miałem ostatnio format. Nie wiem czy się zachowało. Może znajdę. Noo akcja trzeba przyznać, że wtedy ładna była :D |
przeglądałem całe tibicams w poszukiwaniu tego filmu ale nieznalazlem ;/ jest tylko nagranie rec kiety to fingererror kreci ...;/
|
z jego ciala tez chcieliscie zrobic mydlo?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:42. |