![]() |
K**** Nobztrakt to największy cham, k**** itp jaka w tibii przez całe życie widziałem. I jestem z nim na serwerze... Raz mnie random pkował ale mu uciekłem ( z d lair do depo venore). Takiego to trzeba haknąć i zrookowaćX(
|
A ja mam debuga, jak probuje wlaczyc ten film. I przyznam, ze troche mnie to dziwi.
@EDIT Dobra, juz wszystko w porzadku. Na moje oko to wszystko wyrezyserowane bylo. |
Knight to noob jakich malo, ale nie kazdy jest pro w sumie za ta kase co oddal frajersko to by se sam wysolowal tego questa z 3 razy.
Czy to bylo ustawione? Nie sadze zeby bylo. W sumie zal mi tego knighta zrobilo sie. -->> http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1545774 |
Ha ha! Czytam wasze posty i chce mi sie smiac. Chce zauwazyc, ze to swiat pvp , a takie swiaty rzadza sie dosyc dziwnymi prawami. Jeden nieprzemyslany, nieodpowiedzialny krok i koniec gry na serwerze. Ciezko ustalic, czy byla to prowokacja, czy nie. Ja osobiscie nic nie mam do tego MSa, kazdy sposob zdobycia kasy jest dobry, w koncu po to wbijal taki lvl.
Co do pk noobcharami. Bardzo lubie pkowac, ale nie 10-11lvle. Czesto zdarza mi sie ubic 17 sorcem, 30~ lvle, co chyba swiadczy o ich noobostwie. Poza tym, jak sie komus nie podoba pk, to zapraszam na swiaty non-pvp, akurat doszly niedawno 2 nowe. Tibia to tylko gra, a juz pare osob chcialo sie spotykac z tym chlopkiem w rl i robic mu masakre. Nie rozumiem tego. Skoro ktos ma za slabe nerwy, aby grac w ta gre, to proponuje pasjansa, albo warcaby wersje internetowa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tobie ojciec chyba taki zabieg robi, to jest tylko gra kurwa jego mac |
Cytuj:
double :/ |
Zaye2bicho film xD
Trust me... ^.^ |
Cytuj:
Cytuj:
|
HAHAHAHAHAHA. Po pierwsze ta osoba ma szwedzkiego ownera więc nie rozumiem "Polak Polaka" Moim zdaniem dobry sposób zarobku.
|
zachowanie kolesia zalosne.. i albo to bylo wyezyserowane albo ten najcik byl swiezo kupiony czyli nie mial zadnych kumpli... bo przeciez nawet ten 150 ms nie dawalby filmiku ktory pokazuje jego PA nigdzie.. bo rozumiem ze ona kumpli ale nawet u mnie na Eterni gdzie jest zajebisye PA.. najpierw jedna gildia walczyla z inna bo oni robili pa.. wygrali i teraz ta druga robi... to nawet jakby ktos u nas zrobil takie cos i mialbym filmik to po 1 oddalby wszystkie rzeczy a po 2 to by placil za takie cos i niewazen by bylo ilu on ma kumpli... wiec dla mnie albo ustawione albo kupiony char (najt)...
|
Czytam te waszte posty, lecz nigdzie nikt nie napisał że może ten najt sobie nagrabił :O
btw. PA jest częścią tej gry kur** zrozumcie to a jak nie to są światy non-pvp :) |
Cytuj:
Co do filmu to graty dla sorcera myślicie że z dupy mu się wziął 150 lvl ? na to też trzeba ciężko zapracowac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aha, gdyby chciało wam się zaglądnąć na forum tibia.com to byście się dowiedzieli, że to nie było grane. Ten link na gorze nie działa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Urzekła mnie Wasza historia, chyba zaraz sie rozpłacze :P To jest cały urok serwerów PvP I jak sie komuś nie podoba--> radze zmienić serwer na non-pvp. Bardzo często dla zabawy tworzę sobie postacie na pvp i zabijam ludzi :D Gram na non-pvp bo tam więcej moich kumpli z osiedla gra i tak już zostało :p
|
Pod koniec filmu chciałem żeby go ktoś ubił. Kawał chu** z niego nie ma co.
|
Cytuj:
i nie zarobil 200k tylko 150k taka jest saphira "Better saphira" niedlugo tam nikt nie bedzie gral :) film nie jest ustawiany zobaczcie na forum saphiry ten 80+ek odchodzi z serva nie dziwie mu sie :) |
piszecie ze moglby uciec do dp nie graliscie na spah to sie nie wyowiadajcie tu nawet jak uciekniez do dp to zniego juz nie wyjdziesz puki nie zaplacisz saphira to przegrany swiat
|
Ale pierdolony złodziej z tego 150lv...
|
uheheh.. ale go zrobił :P
|
ja Gralem kiedys na saphirze takie rzeczy to tam normalka wiec niewiem co to za oburzenie wystarczy spojrzec i porownac liczbe graczy online np takiej eterni i saphiry max na sph to 400 osob i to tylko w dni wolne. wlasnie takim zachowaniem szwedzi doprowadzili serwer do ruiny a a NOOBztrakt to niejedyny okaz takiego zachowania Lootarkungen czy nebulus albo raid avatar sa tacy sami....
|
Zal mi tego 80 ek... caly uradowany ze znalazl ziomka, ktory mu wyczysci behe questa a tu nie ma nagrody ani jeszcze swojego eq... pewnie jeszcze padl na koniec przez te behe -.-
|
Noobztrakt... można było się tego spodziewać po tym idiocie. W 99% jestem przekonany, że cała akcja nie była podstawiona. O tyle o ile grałem na Saphirze to tam gdzie questy robił któryś z Noobztraków, Lootarów czy jak tam oni się nazywają to prawie zawsze się wszystko kończyło jak na przedstawionym filmie. Własnie dlatego na tym serwerze w największe szczyty godzin gdzie niekótre serwery biją rekordy "zaludnienia" na Saphirze jest ledwo ponad 300 osób.
A i ten ciul nie jest polakiem. Ostatnio zauważyłem jednak modę wśród SWE na Saphirze na polskie akcenty. Tak też było i tym razem.... |
Cytuj:
no tak więc wytłumacz mi dlaczego pkują ? niczego poza hamstwem tutaj nie widze a jak sie nudzi . . . to niech idą na pvp enf~ tam sobie mogą zabijac do woli i im nikt nie broni |
bankowo ustawiony film
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nOOb z zanery :| |
Cytuj:
2.lepiej grac na takiej zanerze niz na jakies zabitej deskami celescie 3.naucz sie edytowac posty 4.naucz sie czytac ze zrozumieniem bo ja nie widze zebym powiedzial ze masz problemy z polskim 5.Dobrym lekarstem na twoje dolegliwosci bedzie wspolne posluchania z mama smerfnych hitow 3 uwierz mi sa dobzi |
Cytuj:
Dlatego sie nie placi lepiej pasc, uciekajac walczac niz oddac eq i tak pasc ;p |
omgOMG normalnie czytam to i nie moge
po pierwsze to nie jest ustawiony film tylko to sie nazywa PA przegralismy wojnie na saphirze juz dawno i ten server jest 4fun dla szwedow nie ma tam co grac i nie zaczynajcie nawet a po drugie nie polak polaka tylko ten Sorc to szwed a pisal po polsku bo zna pare slow Auroth(szwed) najwiekszy sorc tam jeszcze jak mial 140lvl~ to biegal po ab i krzyczal "placisz klate" a nooby oddawaly mu armory n/c ________ nie udzielaj sie jesli nie wiesz o co chodzi OMfG |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |