Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Viruts vs We Run It (Elysia) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117904)

Sonidos 27-02-2007 22:33

Wolałbym żeby We Run It poddali się, ale respect dla ciebie, że wierzysz rzeczy niemożliwe. Nie no joke. Szanse w wojnie są dosyć wyrównane.

Kafes 27-02-2007 22:41

Cytuj:

Szanse w wojnie są dosyć wyrównane.
ty tak uwazasz

Pyro Aris 27-02-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1292640)
ty tak uwazasz

w wojnie zawsze jest po 50% szans na wygranie

Sonidos 28-02-2007 00:03

Piszcie coś ludzie, bo ten temat jest nuuudny. Np. niech ktoś zrobi liste fragów, albo najlepsi fragersi, wiecie ala tibia.com jak chcecie moge to zrobić, co Wy na to?

Kafes 28-02-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1292880)
w wojnie zawsze jest po 50% szans na wygranie

jape nam daje 85% ;-))))))))))))))))))))))

Sonidos 28-02-2007 00:35

Hmmmm... Dziwne, a może Jape idzie do WE RUN IT skoro tak mowi. To jak chłopaki i dziewczyny robić te listy fragow itd.?

Theand 28-02-2007 00:43

oj Kafes z doświadczenia wiem , że nawet takim składem jak Virtus posiada obecnie można coś zdziałać , zresztą jak narazie prowadzą we fragach ; ) pamiętaj , że wszystko się może zdażyć , bardzo pewny siebie jesteś jak całe WRI i to was może zgubić , btw możesz mi wytłumaczyć , dlaczego trzymasz ze swe ? = ]

Kafes 28-02-2007 20:36

zlap mnie online to ci wyjasnie

Pyro Aris 28-02-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1293051)
oj Kafes z doświadczenia wiem , że nawet takim składem jak Virtus posiada obecnie można coś zdziałać , zresztą jak narazie prowadzą we fragach ; ) pamiętaj , że wszystko się może zdażyć , bardzo pewny siebie jesteś jak całe WRI i to was może zgubić , btw możesz mi wytłumaczyć , dlaczego trzymasz ze swe ? = ]

to co ,ze prowadza we fragach ?
to nic nie znaczy

Eneris 01-03-2007 02:25

Jak czytam wasze posty nasuwają mi się dwie myśli....
1.
Dlaczego nie gracie na serwerze NON-PVP, tam by wam nikt nie robił pa i nie wyganiał z expa.
2.
Że gdyby We Run It albo Virtus miało by was w gildii wygraną mieli by pewną.

Kto wygra wojne ? ten co lepiej kombinuje.

Myth 01-03-2007 17:37

@Eneris
czemu sadzi ze gdyby mieli kogos z nas u siebie to by wygrali ??
i kogo masz na mysli ??

btw.

Paseq

Mar 01 2007, 08:57:57 CET Killed at Level 105 by Rekrul

Gz Rekrul !!

kokos@ 01-03-2007 20:52

@Myth

Mi sie tylko wydaje czy ty strasznie lizesz dupe Viruts? Bo juz tego nie ogarniam. Kazdego ich fraga wychwalasz pod niebiosa:) prowadzenie we fragach nic nie znaczy wygrane OB juz co innego:) ale kiedy dojdzie do ob?? to pewnie Viruts polegnie albo wougle nie dojdzie do OB:D ale pozyjemy zobaczymy:D

Theand 01-03-2007 21:01

@UP
Ty kurwa myślisz ? OB było by niszczące dla Virtus popatrz sobie na gildie WRI -.- sądze , że do OB prędko nie dojdzie , a jak narazie same masslogi , sneake attacki .

Kafes 01-03-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myth (Post 1295157)
@Eneris
czemu sadzi ze gdyby mieli kogos z nas u siebie to by wygrali ??
i kogo masz na mysli ?

czesc jestem myth i umiem czytac ze zrozumieniem

btw mam 13 lat

Tanaka 01-03-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1295509)
@Myth

Mi sie tylko wydaje czy ty strasznie lizesz dupe Viruts? Bo juz tego nie ogarniam. Kazdego ich fraga wychwalasz pod niebiosa:) prowadzenie we fragach nic nie znaczy wygrane OB juz co innego:) ale kiedy dojdzie do ob?? to pewnie Viruts polegnie albo wougle nie dojdzie do OB:D ale pozyjemy zobaczymy:D

Virtus nie Viruts :>

Kafes 01-03-2007 23:22

collios = noob

Pyro Aris 01-03-2007 23:27

kafes = noob

Marianos 01-03-2007 23:31

Biedny Collios został hacknięty...

Rev'ico 02-03-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1295624)
czesc jestem myth i umiem czytac ze zrozumieniem

btw mam 13 lat

czesc jestem kafes i dalem sie zabic przez low lvli .B)

Feb 07 2007, 19:15:30 CET Killed at Level 127 by Mage ownage

bez urazy , ale jak to sie stalo? O.o

Kafes 02-03-2007 17:03

bywa he he he
wbijam w to =)

Myth 02-03-2007 17:11

@Kafes
Czesc jestem Myth
btw mam 13 lat ?
cos Ci nie pasi ??

@Kokos

hmmm...
no nie wiem czy im lize dupe,
pisze to co mysle....

@Collios
cytuje:
"Ill hope that virtus smash wri and kill nuhna kurwe."
Nuhna kurwe zajebisty tekst :P
a Ty wiesz, ze u niego w domku lezy walentynka od Ciebie ?? :>

Pyro Aris 02-03-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1296248)
czesc jestem kafes i dalem sie zabic przez low lvli .B)

Feb 07 2007, 19:15:30 CET Killed at Level 127 by Mage ownage

bez urazy , ale jak to sie stalo? O.o

pewnie byl tak jak kiedys ,padl jak noob na guardach od Siejnik'ow

Nevis 03-03-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1297366)
pewnie byl tak jak kiedys ,padl jak noob na guardach od Siejnik'ow

afk byl (10 znakow)

Collios 03-03-2007 11:45

Witam

Kafes Pucusiu heh Jak hunted byles u Td I Autrenitas to ty jak noob bieglaes ze statku do dp a moze powiesz czemu miales taką przerwe . Może opowiem bo Kafes i Kafos Mieli passy Do Postaci Elaha Hirre i ktos go haknol tak bylo ?. I co elah przebaczyl ze zchakowaliscie mu chara nieźle mu dupsko lizałes Frajerze i niepisz ze jesteem noobem pajacu. (Jak się blokowało hydry z trasem :D?)

Może jeszcze bede grał na czas wojny .

Hail Virtus

Misiuuu 03-03-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myth (Post 1287479)
Kurwa mac, wczoraj po raz 1 mnie hakneli -.-
typowo moja wina,
bezgranicznie ufalem jednemu kolesiowi i tak sie skonczylo -.-
all sie jebac poszlo -.-

Pozdroo

wybacz bracie :P nie mam tyle chęci co ty :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonidos (Post 1292594)
Moglibyście odpowiedzieć na moje pytanie? Kiedy się kończy wojna? Kiedy wszyscy sie wymordują czy co? Albo kiedy się ktoś podda?

a kiedy ty przestaniesz zadawać durne pytania??

topic@ jestem za Virtusem, Virtus wygrywa ale znając Elysie wojna się skończy za miecha będzie następna...

Myth 03-03-2007 14:35

@Misiuuu
no problem :P
zdaza sie :))
Ciebie w koncu tez hakli :(

Nevis 03-03-2007 15:48

Nuhn bana na tydzien ma

kokos@ 03-03-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1295518)
@UP
Ty kurwa myślisz ? OB było by niszczące dla Virtus popatrz sobie na gildie WRI -.- sądze , że do OB prędko nie dojdzie , a jak narazie same masslogi , sneake attacki .

A myslisz ze samymi maslogami i snake attacami wygraja wojne?? bo ja jakos nie sadze. wiesz Jakbys sobaczyl Azure to tez bys wiedzial cos jest podobny uklad sil tez jest znaczaca roznica lvl pomiedzy waczlacym DoF i Wanted ale jednak dochodzi do OB i nikt nie przebieratylko walczy tym co ma. I zastanow sie jak krytykujesz bo napisalem w swojej wypowiedzi ze fajnie by bylo jakby bylo OB a nie ze "musi byc"(czytanie ze zrozumieniem sie klania). Wiem ze szybko do niego nie dojdzie ale fajnie by bylo popatrzyec sobie na takie cos:) Jesli by Virtus mialo zgrany sklad to moim zdaniem daloby rade wygrac OB:PP a przynajmniej stawic rownie czolo:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanaka (Post 1295830)
Virtus nie Viruts :>

O sory zasugerowalem sie tytulem tematu:P tam tez jest chyba blad:P

Theand 03-03-2007 16:38

hahahahah kokos rozwaliłeś mnie ,,Jakbys sobaczyl Azure to tez bys wiedzial ,,
Najpierw jak masz takie coś pisać to się dowiedz do kogo z takim tekstem wyskakujesz , na Azurze miałem jeden z wyższych leveli ; ) , więc -.- , ty mogłeś sobie obserwować filmiki z Azury , a nawet nie wiesz jak tam jest ; ) i pewnie nie masz pojęcia dlaczego jest wojna na Azurze i jeszcze wyskakujesz do mnie z takim tekstem hauaheuhe . Tyle wiesz o Azurze ile z filmików , które obejrzyłeś z niej ; )
Btw.Tylko , że DoF ma dwa razy silniejszą gildie i dostaje wszystko w dupe , bo nie mają dobrego leadera , a widzisz jak oglądałeś OB na Ankrahmun , gdzie połowa osób z DoF uciekła do dijna , to wtedy 5-6 osób z Wanted rozwaliło 15 osób z DoF ; )
I nie pisze się ''sobaczył'' tylko zobaczył ; )

Myth 03-03-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevis (Post 1298440)
Nuhn bana na tydzien ma

za co ma bana ?
i skad o tym wiesz ? :>
jak za pk, to jakos dziwnie bo zdazyl dobiec do lozka...

14:50 You see a bed. Nuhn is sleeping there.

Edit:

lol widze...

Banished: until Mar 10 2007, 10:39:09 CET because of advertisement not related to game

za co to jest ? :D

Collios 03-03-2007 17:11

Oomg Bigest noob on elysia hahhahahahah

dostal bana za nierozmawianie na temat na kanałach publicznych nie na temat gry albo wklejanie linków do innych gier - HAHAHAHA

Kafes 03-03-2007 19:01

duzo wiesz collios
jak mozna miec hacka?:_)

Misiuuu 03-03-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1298814)
duzo wiesz collios
jak mozna miec hacka?:_)

piszesz w comment na tibia.com swoje passy i numerek 1532643384 FREE PACC i po koncie ;(

Collios 03-03-2007 21:27

@kafes no co prawda kole w oczy ?

heh Dobra Chlopaki Juz Mi przyjaciele pomogli juz mam wszystko eq i runy heh
Wracam do gry bo trzeba porządek zrobić z chłopakami z we run it ale niedługo niebedzie kogo zabic heheh bo jak nie dostaną bany za zabijanie 15 lvleli to jak NUHN :]

kokos@ 03-03-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1298535)
hahahahah kokos rozwaliłeś mnie ,,Jakbys sobaczyl Azure to tez bys wiedzial ,,
Najpierw jak masz takie coś pisać to się dowiedz do kogo z takim tekstem wyskakujesz , na Azurze miałem jeden z wyższych leveli ; ) , więc -.- , ty mogłeś sobie obserwować filmiki z Azury , a nawet nie wiesz jak tam jest ; ) i pewnie nie masz pojęcia dlaczego jest wojna na Azurze i jeszcze wyskakujesz do mnie z takim tekstem hauaheuhe . Tyle wiesz o Azurze ile z filmików , które obejrzyłeś z niej ; )
Btw.Tylko , że DoF ma dwa razy silniejszą gildie i dostaje wszystko w dupe , bo nie mają dobrego leadera , a widzisz jak oglądałeś OB na Ankrahmun , gdzie połowa osób z DoF uciekła do dijna , to wtedy 5-6 osób z Wanted rozwaliło 15 osób z DoF ; )
I nie pisze się ''sobaczył'' tylko zobaczył ; )

Po pierwsze nie czepiaj sie literowek:D
Po 2 to nie zarzucaj mi ze nic nie wiem o Azurze bo ja dziwnie sie sklada ale walczylem w pierwszych wojach ze swe lecz skonczylem z Tibia ale znajomi zostali:) wiec wiesz.... nie zazucaj ze nic nie wiem:P
Po 3 klucil bym sie czy DoF ma tak mocna gildie, zobacz sobie teraz liste lvl w top 10 jest chyba z 6-7 osob z Wanted a to ze DoF ma Sandre nic nie znaczy bo jesli sie nie umie wykorzystac takiego sorca no to sory ale ta wojna chyba jest bez sensu:P Wanted jest o wiele bardziej zgrane to widac na kazdym OB:D
Po 4 w czasie OB na Ank nie padlo 15 osob z DoF lecz zaledwie 12:P

Sorry jak Cie urazilem:P

Pyro Aris 03-03-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1299121)
Po pierwsze nie czepiaj sie literowek:D
Po 2 to nie zarzucaj mi ze nic nie wiem o Azurze bo ja dziwnie sie sklada ale walczylem w pierwszych wojach ze swe lecz skonczylem z Tibia ale znajomi zostali:) wiec wiesz.... nie zazucaj ze nic nie wiem:P
Po 3 klucil bym sie czy DoF ma tak mocna gildie, zobacz sobie teraz liste lvl w top 10 jest chyba z 6-7 osob z Wanted a to ze DoF ma Sandre nic nie znaczy bo jesli sie nie umie wykorzystac takiego sorca no to sory ale ta wojna chyba jest bez sensu:P Wanted jest o wiele bardziej zgrane to widac na kazdym OB:D
Po 4 w czasie OB na Ank nie padlo 15 osob z DoF lecz zaledwie 12:P

Sorry jak Cie urazilem:P

na takie i podobne wypociny jest temat o azurze

kokos@ 03-03-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1299188)
na takie i podobne wypociny jest temat o azurze

Takis kozak to wypi**dalaj na Obsidie tez jest chyba temat nie??:P

Pyro Aris 04-03-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1299422)
Takis kozak to wypi**dalaj na Obsidie tez jest chyba temat nie??:P

tyle ,ze ja nie spamuje o jakiejs glupiej wojnie ,ktora nie ma nic wspolnego z elysia piczo

Myth 04-03-2007 00:35

Nuhn ma bana za wklejenie jakiegos linka na forum....
tak mowi :))
napisal list do CIP softu o uniewaznienie bana,
i czeka na odpowiedz...
i w ciagu tych 7 dni robi sobie noob char sorcerea :))

zobaczymy jak mu pojdzie :))

Pozdroo

Theand 04-03-2007 01:04

Kokos czym mnie miałeś urazić , nie liczyłem ile osób padło na oko powiedziałem 15 , a jeżeli walczyłeś z nami ze swe to zdradź mi twój nick na PM , bo napewno cię znam o ile tam byłeś ; ) btw. Azura to był mój pierwszy świat i pamiętam jego początki ; )
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1299472)
tyle ,ze ja nie spamuje o jakiejs glupiej wojnie ,ktora nie ma nic wspolnego z elysia piczo

Biorąc pod uwage , że jest to jedna z najciekawszych wojen w całej Tibi ; )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05.