![]() |
Cytuj:
no a ile wiadomo ze 4 a nie 8 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmmm oczywiscie ze soft bootsy lepsze... mozesz je odnawiac ile chcesz.. a potem jak nie bedziesz juz uzywal to sprzedac za duuuuzaaa kase...a life ringi sie skoncza i dupa nie ma life ringow :P
|
Cytuj:
@offtop :"gufno cie ophodzi moja ortokrawia -.-" wazne, ze idzie sie doczytac : Nie rob offtopow -.- |
Sprawdź sobie na Erigu, Softy daja 28800 many.
Czyli 3,6 bp UH. Gdzie tu wielka matma? Widzisz tu jakiś błąd? Ja go nie widze i wiem dlaczego, bo go NIE MA -.- Popatrz jeszcze raz na moje obliczenia [pisane też z konta: Gesior] i znajdź błąd, to "a ja tak wiem" jakoś mnie nie przekonało. Ja dałem ci proste obliczenia oparte na najlepszej tibijskiej encyklopedii i podstawach matematyki, ty dałeś tylko "a mi wychodza 4 bp". Postaraj się bardziej. |
do tego co dają bootsy nie zapomniałeś doliczyć many która rośnie od zwykłego jedzenia?
|
Cytuj:
reklamacja yes |
soft boots??
Wedlug mnie lepiej kupic life ringaB) ale rob jak chcesz;)
|
Z sooftami się OPŁACA najbardziej i jak sięrobi uhy to sięzwaraca również zawsze. A jak z sd itd itd to już niewiem ;p
|
Do tych co maja softy:
Zeby je odnowic cza miec wykonanego poi ?? B) |
@up
Nie, bo po co 40 lvl by kupowały worn soft bootsy ;) |
Cytuj:
Postaraj sie bardziej. |
WRONG zeby odnowic soft bootki trzeba miec wykonanego POI quest (byly akcje ze ludzie sie bulwersowali ze nie moga odnowic, a h lvle co sprzedaja mowia ze oni odnowia jak sie od nich kupi )
te obliczenia wszystkie sa dobre i wogole i soft bootki sie oplaca w polaczeniu z jedzeniem (bez jedzenia troche mniej) i jest to glownie mlvl pump a nie jakis cudowny zysk (chociaz sie zwraca zwykle ;p ) tak wiec jesli juz sie kupuje te bootki to trzeba miec zaufanego h lvla z wykonanym poi questem albo zagwarantowac zeby sprzedawca je odnawial za freeko ;p @down dziwne rzeczywiscie ^^ jestes moim idolem taki offtop |
Cytuj:
Dziwne bo je mam epxie z nimi nie zrobilem poi i moge odnowic ;O? i am pro? |
Soft buciki za zajefajne. lepiej do minuty i za 10 k odnowic
B) |
gadacie ze po 900k ..? moj rl kupil na aldorze softy za 260k.. a to jest "jako taka" roznica chyba.. :s
|
Soft Bootsy może odnawiac każdy.
Średnia ich cena wynosi 250-900k zależy od servera. Bardziej sie opłaca buty niż ringi czy co tam chcecie. Ja swoje mam z POI i bardzo sie z nich ciesze :) , korzystam z nich prawie cały czas. Bless |
No spoko :D daje rade ;]
|
Tak czytam i myślę, myślę i czytam i nie mogę doczytać, czy jak założę roh'a i soofty to mana i hp będą sie odnawiały z prędkością jakbym miał tylko roha?:p
|
OmG softy na ALDOZE mozna kupic między 300-400k ... :baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
These extra manapoints are enough to make 32 sudden death runes, 72 ultimate healing runes, 102 heavy magic missile runes or 60 great fireball runes." W tym zdaniu slowo ,,by" znaczy ,,o".Czyli SB zwiekszaja regeneracje o 2 mp/sekunde ,a nie do 2 mp/s -,,- Do many dawanej przez soft boots dodaj sobie mane ktora rosnie dzieki jedzeniu fooda.Wtedy otrzymujesz 3 mana sekunde. A tutaj obliczenia dla ciekawych.Jedzac i uzywajac soft boots da sie rade zrobic na 1 ladunku SB : 108 run uh - 5 bp i 8 run 90 run gfb - 4 bp i 10 run 154 runy hmm - 7 bp i 14 run 60 run explosion - 3 bp 49 run sd - 2 bp i 9 run Koszty wlasne hmm....Pusty bp,robaki,blanki to jest ok.300 gp na bp run. Przyjmujac cene uh 3 k a sd 6 k,mamy nastepujaca sytuacje. UH 5,4 x 3 = 16,2 k 16,2 k - 5,4 x 0,3 = 14,58 k ,czyli 4,58 k zysku na 1 softach SD 2,45 x 6 k = 14,7 k 14,7 k - 2,45 x 0,3 k = 13,965 k ,czyli 3,965 k zysku na 1 softach Nie mowiac juz,ze w 106 godzin i 30 minut uzywania soft boots wbijemy z 0 mlvl na 45 mlvl.... A w 450 godzin wbijemy z zerowego 60 mlvl... Czyli powiedzmy 25 druid non-stop bijacy soule i robiacy runy grajac 20 h/dobre w 20 kilka dni bedzie mial 60 mlvl ,do tego b.duzo kasy.... |
Ja proponuję kupować ringi zawsze jest ta obawa że się zapomnisz i buty znikną...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@up Hmm, może chodziło o to, że się zagapisz, padniesz i stracisz buty... ale raczej nikt by ich nie uzywał bez AoLa. :p |
@UP:Znam ludzi którzy chodzą w softach na rs xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Słyszałem ze 2x Szybciej niż Ring of healing |
@up no nie do konca x)
softy - 0.5 HP/2 MP per second. roh - 1 HP/4 MP per second. life ring - 4 manapoints and 1 hitpoint per 3 seconds ( okolo 1/3 hp/1 mp per sec) |
Cytuj:
A tak co do Twojego podpisu, chwalisz się zabitym na bocie, a sam masz bota? Nice. |
Cytuj:
|
Odp.
soft bootsy taniej wyjdzie !
|
Bardziej sie oplaca softy to pewne :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
softy kosztuja 300k i odnowa 10k biorac pod uwage ze czeba kupic te soft'y to juz mamy 300k w plecy 20 lr = 400 min. |
Ja wolal bym zainwestowac w softy ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |