![]() |
Dzisiaj o 19 w UWADZE ma być wywiad EO i MDW... więc zapraszam.. .Popcorn, i Kondomy mile widziane przy telewizorze dzieci...
|
Cytuj:
wielki pro mastah evul proffesional pro gamer sie odezwal co na 25 lvlu ma skille po 55~ .... wogole ten temat...ROTFL |
http://img179.imageshack.us/img179/5...0002tt0.th.jpg
Taa... Trzeba troche pomyśleć zanim zrobi się temat, nie? Mogłeś poprostu, zrobić posta w tamtym temacie, bo to nie jest aż taka wielka sensacja i jak ktoś się interesuje EO to zobaczyłby twojego posta, mam racje? @Maniakowy [ironia]Tak, ty jesteś najlepszy i super wychowany. To my jesteśmy bezmuzgimi graczami, zazdrościmy MDW i naśmiewamy się z jego nick'u[/ironia] Jakbyś zrobił sobie nick "Figo Fago tańczy nago" - to prawdopodobnie byś dostał bana. Nie odzywaj się następnym razem, jak masz takie coś napisać, bo nie jesteś tutaj najlepszy i najlepiej wychowany. Jak tam teraz twoje skille na 25 lvl ? :P Ps. Nie lubie takich tematów, nie rozumiem ich celu. Dziwne, że ten temat ma aż 5 sron. |
Ja sądzę, że to kolejny powalony temat.
A tak serio.. To słyszeliście, że Cachero miał odsysanie tłuszczu ? -.^ |
Moja stara bedzie miala 402054254 lvl, ma to takie znaczenie dla was jak moje wargi sromowe.
|
Cytuj:
@topic Dajcie spokój z tym EO, to tylko zwykły gracz z dobrym lewelem, a wy się nim tak podniecacie. |
Cytuj:
EO wraca do gry? Wow może ja też wrócę. Poliże mu dupę i może sypnie jakimś skal setem. |
Cytuj:
a teraz do topicu: zastanowcie sie,czemu eo zrobil nagle 300k+ expa ,a normalnie robil ok 70k? Chyba jakas wene ma ,zeby grac ;XX Wydaje mi sie,ze on tego 300 nie wbije w tym roku :} |
kolejny durny temat do zamknięcia. Modek plx
|
Cytuj:
Strajkował to twój stary w robocie chyba -.-. X( W mordę to, że przestał grać to nie znaczy, że robi jakiś strajk bo nie ma ani takich wiadomości tylko nooby to wymyślają. EO nigdy nie sharował konta, więc stulcie morde -.-. Po prostu nie chce mu się już grać i tyle. |
WOW 200k EXPA WBIŁ!!1111111 1 może 2h expienia ;p MDW będzie pierwszy (chociaż wolałbym EO) Nawet gdyby Eternal cisnął 20h dziennie (co jest niemożliwe) to nie wbiłby 300 przed MDW expiącym jak teraz - wystarczy porównać hity ;p EO bije po ~100-200 z sov + ew. ~300 z explo Mateusz 2x tyle z sd wali więc EO po prostu nie ma szans ;p (nie wspominając ile uhów EO straci)
|
Temat zamykam, bo się zaczyna robić bałagan - jeden woli EO, drugi MDW.
I tak do niczego nie dojdziecie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |