Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Humans Doom - Fallen Earth (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=119380)

Derbil Gloe 02-03-2007 18:12

Wszystko fajne.... wykonane dobrze ale ja takich fajków nie lubie za wykonanie daję 10/10

Sorry mimo wszystko:(( ale dobrze robisz

Avager 02-03-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaves (Post 1296859)
Czekałem długo na ten fake ;]
Powiem ci że fake w przyszłości jest zrobić o wiele łatwiej niż w teraźniejszości ;] Choćby daltego że nie trzeba się wzorować na obiektach, maszynach, broniach istniejących :>
Przyczepił bym się do wybuchu altylerii. Sam ogień. Nie widzę kawałków ziemi, kurzu dymu itp.

Trochę literówek w historii, nazwy NT/AP mogłeś czasem zamienić na: wróg, nieprzyjaciel itp ;P bo trochę źle sie czyta.

Obyś dojechał ten fake do końca ;]

Ehh niepotrzebnie eerion wrzucał jednostki obcych :/ to uchyla rąbka tajemnicy...

btw: "Wyznańcy" przerzucili sie na ciebie XD

1) Noc, dlatego nie widac kurzu itp. Wiem, chcialem go zrobic, ale iz zdecydowalem sie na Noc...jakos nie zrobilem, wolalem zostawic ta wszedobylska ciemnosc.

Co do wzorowania sie na terazniejszosci, tu sie mylisz, jednostki sa jak najbardziej z terazniejszych czasow,

Co wy macie do tych jednostek ? (wiem ze zle trzymaja bron, musze to poprawic) Sa jaknajbardziej prawidlowe...

NT:
http://img63.imageshack.us/img63/2857/87928283ji6.png

AP:
http://img153.imageshack.us/img153/1969/28442286xv0.png

Ujawnienie Tych outfitow to zadna tajemnica, ze wzgledu na to, ze zapewne w drugim odcinku beda ^^ (Jednostki AP - Rosyjskie).

Jeden wielki minus tych outfitow jest to ze.... bardzo slabo widac te "Plamki/Latki" kamuflazowe =/ . Jakby ktos nie wiedzial, Jednostki USA (tutaj NT) uzywaja odpowiednich barw, rozne odcienie zieleni... Od Zwyklej Zielonej, jasnej do ciemnej.
Jednostki Rosyjskie (AP), uzywaja Kolorow Zgnilej Zieleni oraz Brazu/Ciemnej pomaranczy.

@Drakon, Ksiezyc, ksiezyc i jeszcze raz ksiezyc, jesli nie wiesz jak swieci ksiezyc w czasie pelni + bez chmur :P to lepiej sie dowiedz :)) , Uwierz mi ze bardzo jasno, i moze powodowac takie cos.

Co do jednostek Obcych...nie Nie Nie :) Nie bedzie TYCH Jednostek, Jesli ktos chce ich uzyc (Razem z Light Anti-LAC (Light Armored Cars) Tank, prosze bardzo ^^ ).

Dobra ide konczyc odcinek :P . Jutro juz powinien byc, chyba ze dobrze mi pojdzie i dzis zakoncze :D.

Glaves 02-03-2007 20:55

Nie no nie mówie, że nie są wzorowane na współczesnych. Ale jest różnica na wzorowaniu się a robieniu identycznego ;] Nie orientuje się aż tak we współczesnych pojazdach bojowych żeby stwierdzić na jakim sie zworowałeś.
Tylko naszła mnie taka myśl: Robiąć fake w przyszłości, do pomocy nie używasz tylko własnej wiedzy i neta, tylko też wyobraźni =]
Nie musisz sie martwić że nr na łodzi podwodnej nie będzie zgodny z faktami ;>
Ale twój fake nie wybiega aż tak w przyszłość żebyś nie musiał odwzorować np nazwy miast (dawnych miast) itp. A myśle też, że gospodarka po wojnie atomowej nie szła pełną parą, więc pewnie zbyt dużo rzeczy/technologii nie przybyło. Narazie nie znalazłem nieścisłości, ale będę miał oczy szeroko otwarte =]

Michalinho 02-03-2007 20:57

@upup
Jeśli będzie jutro to przynam, że jestem pod dużym wrazeniem. A jakby było dziś to by było super :)

Avager 03-03-2007 12:47

Up:

Jednak nie =/ ...

Zapomnialem ze dzis jade do babki, wracam jutro pod wieczor... .

Najwyzej wyjdzie jutro ;p - sorka, chociaz zrobilem juz 9 obrazkow.

@down:

Nie moja wina :P
To juz bylo zaplanowane z jakies 3 tygodnie temu :P - a ja zapomnialem ^^...

Ale jutro na 10010% :P

Str4t0s 03-03-2007 13:01

jak zwykle avager punktualny ;> Dżołk

TibianFake 03-03-2007 13:19

Nikt nie pobije Glavesa?? Nikt?? Dupa!! Glaves ma konkurencje na wysokim poziomie, a może nawet na wyższym??

Michalinho 03-03-2007 13:55

Kurde szkoda, że nie będzie dzisiaj :/

Vantem 03-03-2007 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TibianFake (Post 1298260)
Nikt nie pobije Glavesa?? Nikt?? Dupa!! Glaves ma konkurencje na wysokim poziomie, a może nawet na wyższym??

Po "The Village" wszyscy uważają Glaves'a za Boga, a jednak zapominają o innych.

Pamiętacie Crowala? A Dejvo? (jak na swoje czasy jego fake'i były boskie...) Oerte? Turoka? Poprzednie fake'i Avagera? Nadrill'a? Misze? Eerion'a?

Bo ja uważam, że ich fake'i sa porównywalne, a nawet lepsze...

Żeby nie było OT...

Co do fake jest dobry, ale poniżej oczekiwań. Jak zwykle Avager robi wszystko szczegółowo, niestety tych szczegółów nie widać w tych ciemnościach. Zapewne pokaże jak zawsze coś nowego, rewolucyjnego... Ale poczekajmy do jutra :P

LolnY 03-03-2007 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantem (Post 1298401)
Po "The Village" wszyscy uważają Glaves'a za Boga, a jednak zapominają o innych.

Pamiętacie Crowala? A Dejvo? (jak na swoje czasy jego fake'i były boskie...) Oerte? Turoka? Poprzednie fake'i Avagera? Nadrill'a? Misze? Eerion'a?

Bo ja uważam, że ich fake'i są porównywalne, a nawet lepsze...

Żeby nie było OT...

Co do fake jest dobry, ale poniżej oczekiwań. Jak zwykle Avager robi wszystko szczegółowo, niestety tych szczegółów nie widać w tych ciemnościach. Zapewne pokaże jak zawsze coś nowego, rewolucyjnego... Ale poczekajmy do jutra :P

Tak... Dejvo! To był ktoś... A Crowal? Zawsze mi się kojarzył z Baradaxem, a potem z Krissem ;] W ogóle to była taka elita.

http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png

Cloy 03-03-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantem (Post 1298401)

Bo ja uważam, że ich fake'i sa porównywalne, a nawet lepsze...

Żeby nie było OT...

Czasy sie zmieniaja...

Szymorferooor 10-03-2007 14:05

Fajny fake, ale ta trawa i żołnierze i broń obniży zapewne ocene, jeżeli w następnej części nie poprawisz tego.

Nie oceniam, bo prolog.

Glaves 11-03-2007 13:47

Oj Avager... czyż byś skończył na 1 odcinku?
A niektórzy dawali ci 3-4 ;P

Cloy 11-03-2007 14:51

No wlasnie, pewnie Avager jak to Avager juz skonczyl bo mu sie znudzilo ;]

t2022 11-03-2007 20:10

Hmm czy skończyłeś?
Jak TAK to poprosimy o zamknięcie!
A jak NIE TO NAPISZ COŚ WKOŃCUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
A najlepiej daj next part! :)

Ignatius Fireblade 11-03-2007 20:46

Cóż, wyszedłem na skończonego optymistę (dawałem 4)... Ale nie denerwujmy go, bo jeszcze się obrazi i co będzie? Kurde, miałem nadzieję, że choć na chwilę będę mógł zobaczyć owy świat. A tu gucio...

Misza 11-03-2007 22:11

Konkurs SMS! Do wygrania wspaniały Samiec Smoczej Łuski! (Dragon Scale MALE)
Pytanie brzmi: Ile dni będziemy czekać na odpowiedź od Avagera?
A. on jusz piże!!11
B. eee... dzień... dwa... góra trzy...
C. noob noob noob
D. Oj, poczekamy sobie, poczekamy...
E. Misza, ty to nie masz mózgu. -.-

Wyślij SMS na numer 7666 o treści ave.satan.x, gdzie x oznacza twoją odpowiedź. Koszt jednego SMSa to 13,37zł. Na odpowiedzi czekamy do momentu, w którym twórca tematu coś tu nabazgrze.

Z cyklu Mroczne Tajemnice Naszego Forum: Czy Avager przeżył falę złych komentów?

Pisajcie otpowieci ale jusz!!11

LolnY 11-03-2007 22:15

7666

ave.satan.c

Zobaczcie inne jego fake... Nie skończył tego na tym... Po prostu trzeba czekać ^^

http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png

@Edit

Napisaiauem Ci odpowiedź :<

Kolos89 11-03-2007 22:52

No cóż, gówna się nie tyka ;]...

Ale tak mi się wydaje, że to nie koniec i coś jeszcze zrobisz Avek. ;d

Kedven 15-03-2007 14:49

No nie, Avager zrobił tylko jeden odcinek xD To jest jednak ta... wytrwałość.

Koper-owski 16-03-2007 18:36

No wiec pisze tu na prosbe avagera ktory ma problem z wyswietleniem stron a wiec cytuje "jesli mozesz, to napisz iz jak bede wkoncu mogl wejsc na tibia.pl to dam nowe odcinki" A wiec jesli nie mozecie sie doczekac new parta to czekajcie cierpliwie bo juz niedlugo sie doczekacie :)

Glaves 16-03-2007 23:59

@UP:
Niemożłiwe! ;O A jednak czekamy ;P

btw:
wczoraj albo przed wczoraj Avager oglądał ten temat :/

Shuki 17-03-2007 15:10

O.0 A jednak 13,37 zł w plecy. =.=

Szymorferooor 18-03-2007 16:45

@up:
Lol ;d

@topic:
Nie możliwe! o.O! A jednak!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58.