![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma sie co martwic, jak uderzy w ziemie, to nie zdąży nas nawet zaboleć :)
|
Zrobiłbym sobie zabawę z kolegami "kto zabije więcej ludzi i nie zginie w przeciągu 24 godzin".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W ostatnich chwilach mojego zycia, jesli mialby ten meteoryt/asteroida spasc to bym wylizal sobie lokiec i rzucilbym sie z bloku tak hmm z 5 razy
Aha i nie wierze w to ;p |
lol
Ta jasne a w tej bajce były smoki ?? :)
Fakt to zwykły szmelc którego zawartością mógłbym nawozić ogródek... A jak już coś to zjawi sie batman i nas uratuje :D |
hmm powiadacie kolejna okazja do napicia się;> już zbieram mamone. Teorie i końcu świata i meteorytach będą śmieszne do momentu aż coś pizgnie, to dla mnie proste.(fajne były końce świata w tv, z odliczaniem w wiadomościach itp itd ;d)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakby to mialo pizgnac w polske to bym po 1 jaka fajna laseczke.....(niemusze pisac co bedzie dalej bo wiecie :D) a po 2 bym spieprzal do innego kraju :D o ile by mi zostalo na to z 1 -5 dni|| a i po 3 bym cos wypił :D a po 4 jakby lecialo juz na mnie z 100km odemnie to bym zrobil 360000 flipa z mojego bloku (15 Pięter :D)
|
Cytuj:
Co byś zrobił w innym kraju w 1-2 dni hm? |
Cytuj:
|
Jak by miało walnąć to bym powtórzył numer z jackassa, a dokładniej nurkowanie w kupie -.- ewentualnie wyemigrował do stanów, kupił najnowszą broń (Ameryka, tam wszystko można kupić ^^) i załatwił parę zapyziałych spraw. xD
Zaraz będzie epidemia kopania bunkrów, na szczęście ja już mam. Zamurowany i zabetonowany, pewnie przetrwa to bombardowanie (mam nadzieję, nie zamierzam zginąć z tą cholerną planetą) |
Cytuj:
@Gangrel: nie zaczynajmy... ale mimo wszystko jak masz np. 30 000 głowic to możesz nieco większy rozpiernicz zrobić niż mając jedną, za to o mocy trzech takich, jak tamte co jest ich 30 000. EOT, jeśli chodzi o bomby, to już było... Cytuj:
@(znowu) Gangrel: mi się zdaje, że na takie kawałeczki to nie rozwali. W końcu było już tak z dinozaurami. Cytuj:
|
Co bym zrobił? Chciałbym skoczyć z samolotu do oceanu... uderzenie o wodę by mnie roztrzaskało... ale i tak chciałbym! B)
|
zanim zdąży uderzyć to się wszyscy sami pozabijamy :P Mam na myśli wojny i inne nieporozumienia, które do tego doprowadzą :P Mam tylko nadzięję, że odbędzie się to szybko i bezboleśnie.
|
Ja wiem co zrobić, mianowicie :
-Zrobić wielką zjeżdżalnie o średnicy 2km - ustawić ją tam gdzie ma spaść kuleczka - i ona odleci se na marsa czy gdzie i pos spraiwe mondry sem, nie xD a poważnie zostawmy to w rękach Boga |
Nie ma się co bać chłopaki, przecież, mamy MDW!!!
Wali z SD po 1400, to taka kometa czy tam asteroida czy co innego to dla niego pestka ;] |
Nie ma się co bać chłopaki, przecież, mamy MDW!!!
Wali z SD po 1400, to taka kometa czy tam asteroida czy co innego to dla niego pestka ;] @edit: Piep**ycie takie głupoty, niby wielcy znawcy jesteście, co wy ku*wa wiecie o bombach atomowych i innych rzeczach? :baby: ops sry, przez missclick wygląda to jak wygląda |
Cytuj:
|
Ja jako ten odwazny, wezme lapaczke i zlapie ta asteroide. Oł jea
|
Co z pingwinami?
Cytuj:
|
Moze by sie zabic? Po co odwlekac to co nieuniknione? ;d
|
UP@
Zabijasz sie a tu nagle okazuje się, że nie będzie końca świata x . X |
Co sie martwicie jak dedniemy to sie pojawimy w świątyni . joke , e tam gadaja gadaja a nic z tego nie bedzie
|
Ja bym poszedł do spowiedzi.
|
Chyba jedyny mądry ^^.
|
Cytuj:
|
UP; no to dużo nie wiesz ^^ Discovery rox.
Satelity na orbicie zasuwają z prędkością 24 000 km/h. Taki asteroid'a może dowalać spokojnie 80 000. Kto ogląda ten wie ^^ |
Cytuj:
|
Pieprzenie glupot. A jak nawet nie to zapewne tego niedozyje ;]
|
I po co sie tak zalic?
Przeciez Kaczynscy ukradli ksiezyc to czemu by nie mieli ukrasc asteroidy? Gdy walnie nas ten glaz to nic nas nie uratuje. No chyba, ze bedzie jadl kit kata to zrobi sobie przerwe XD. Tak na serio... To skad wiesz czy ten meteor nie walnie w Krola planet Jowisza? Wiele razy nas ratowal i czemu by nie mial jeszcze raz? P.S. Jedynym rozwiazaniem jest wystrzelenie wszystkich glowic w kierunku tej ateroidy. (rozsypnie sie na kawaleczko o srednicy 2m) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |