![]() |
Cytuj:
|
a ja widzialem nowa szate graficzna tibia.pl :) gdy ogladalem bodajze czary pokazal mi sie ;p ladny, ale wersja ktora widzialem byla nie w 100% uzupelniona ^__^ a CS - nie gram
|
Pomysl bardzo mi sie podoba i przy okazji mam CS'a ;)
Niestety za duzo sobie nie pogram na serwerach, bo mam cholernie duzego pinga...:( |
Zawaliście, ale właśnie kolega zabrał ode mnie orginałkę. Jestem pełna podziwu, żeście się postarali. Ah, już czekam na rzeź ;)
|
Nie no bardzo dobry pomysl. Ja mam CS tylke ze sourca, bo ladniej wyglada hehe :d
|
Cytuj:
|
Czy mi sie wydaje, czy teraz serwery sa wylaczane? Przez ile i kiedy maja byc znow wlaczone? Ja mialem kicki z tibia2 :PP a jak tam u was? :baby:
|
@up up
Hehe, takie rzeczy to tylko w Erze :P A co do tych serverów, to bardzo się cieszę że je zrobiliście, tylko nie wiem czemu wszyscy siedzątylko na drugim :P |
A działają wam teraz? Mnie nie ;/ ale coz zrobic?:baby:
|
Mnie też nie działa, zniknęło mi z listy ulubionych serwerów. Jak chce wejść przez "~" to pisze "Bad server adress" Mam nadzieje ze to bedzie naprawione, ma ktos jeszcze problemy z wbiciem?
|
Szkoda, że nie zrobiliście jednego serwera na wersję Source, a jednego na wersję 1.6. Chętnie bym pograł na Source, ale nie ma jak :(
|
Czemu serwery nie działają? -.-
|
no nie działają tylko :) - czemu ?
pozdr. |
rano powinny dzialac :P
|
ja chetnie pogram, nick 330ml ;)
|
yhym i se pogralem :( nie dzialaja :*(*********** naprawcie to fastem
|
Też bym chętnie pograł .. tylko brakuje CSa :P
|
..
........ |
Jak tylko servery zaczną działać to was wszystkich pojade. Pamiętacie mnie?? To ja najwiekszy fejk tego forum :D . Dodam jeszcze że bardzo dobrze że 1.6 a nie cs:s. Ten drugi jest dla dzieciaków którzy patrzą tylko na grafę a nie na grę. Pozdrawiem wszystkich nie grających w tibię.
P.S Niedługo na tym forum będzie tyle fejków że zabraknie adminów aby ich banować. |
1.6 jest najlepszy ^^ i te wykorzystywanie bledow ^^ a tak apropo de_nuke to mapa bez scian
|
czemu servy off? jakies prace?
|
Wszystko ok tylko czemu servery nie działają? Strasznie chce mi się was pokarać :D
|
Też czekam aż ruszą.
|
e tam strasznie lamie na tych serverach :)
|
wlanczajta te serwery bo nie mam kogo fragowac XD
@edit :UWAGA! SERWER 1 ON!! |
Chyba shootersy wam zresetowały serwera bo nie ma amx
|
Witam
To jeden z najlepszych pomyslow jakie do tej pory widzialem na tym forum ^^ Co prawda prawwie wogole juz nie gram w tibie ale w cs'a bardzo chetnie zawsze znajde troche czasu na ta gre ;](nie tka jak w tibie ze nie mozna odejsc kiedy sie chce ...bo nie mozna sie wylogowac..) wiec nic inngo nie powiem jak GL&HF pozdro |
Bardzo swietne sa te servy, swietny klimat, mapy, 0 pingow. Jedyne moje zastrzerzenie, ale to takie male :P to to ze czesto mapy sie zmieniaja :(
All poza tym jest COOL !!! Jak cos to ja przewaznie gram pod nickiem Tit0 [lw] :) Moze ktos mnie kojarzy ? ;> |
Jest to jeden z najlepszych pomysłów na jakie wpadliście. Wiecie co tygrysy lubią najbardziej. B)
Mnie spotkacie pod nickiem: Weczer Werdal |
Cytuj:
|
jak tibia.com update to i tibia.pl co nie?
ja to sie nie dziwie ze bedzie update tibia.pl i gz tych servow na cs'ie
|
-.^
Yyyy... powiem tak. Jesli server jest non-steamowski, powinien zawsze byc jakis admin online, dzisaj "gralem" i po 10 minutach gry wyszlem. Dlaczego? ... Poniewaz same noobki graja na tych serverach, przed wejsciem na server powinno sie rozwiazywac jakis test na IQ, bo to nie idzie wytrzymac -.-'.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wyszedlem jak juz, a nie wyszlem. Od razu widac ze za dlugo nie pograles - nie podoba sie to nie graj. |
Cytuj:
|
a najlepiej mapy niech beda surf_xxx ;]
|
O, steam jak miło.
Jak będe miał czas to pogram :) Fajnie że takie server powstał (Btw - steamowy server konkurencyjnego forum, stoi pusty przez 3 dni nie widzialem tam nikogo :s) IMO - cs_militia jest ok :p |
Grałem chwilę;] i musze powiedzieć co nieco...
- nie było żadnego admina :P (ok rozumiem świeży server ale zapotrzebowanie na ludzi ktorzy moga kierowac tym servem jest) - Kultura niektórych (większości?) graczy? Niziutka... - Poziom? (akurat jak ja gralem to byl niski) - Team Play nie wspomne nawet - bez sensowny map cycle |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |