![]() |
Rayanold, mam pytanie, w PKO SA zmieniła się szata graficzna, w dziale "Bank Beneficjenta" pojawiła się rybruka "Kod BIC". Wcześniej były tam dwie rubryki(Nazwa i Adres). Co mam tam wpisać??
|
Z maili, jakie ja dostałem wynika, że numer BIC to to samo co SWIFT. A skoro nie ma nazwy banku, może sam ten numer wystarcza, żeby jednoznacznie zidentyfikować odbiorcę...
|
A jeśli musze wpisać kwote w zł, bo mam dostęp do konta przez internet, to ile trzeba wpisać. Tzn. jakim przelicznikiem się kierować.
P.S. Ktoś wie ile bym zapłacił za taki przelew w Kredyt Banku? |
W Banku Śląskim jest mozliwosc przlania pieniedzy przez internet(z konta na konto). Czy jest mozliwe kupienie PACC taką droga??
|
Ja mam 2 pytania:
1.Jak robie ten przelew to daje pieniądze tej pani z banku ?(to euro) 2.Jak szybko bede miał pacc |
A ten share-it to jest jakis numer czy to tak trzeba napisac:
element 5ag share-it ?? |
informacje dodatkowe - bez tego ani rusz. Tutaj wpisujemy numer referencyjny i najlepiej email, czyli
[email protected] ref number: ******* Chcialbym sie doweidziec co to jest ten ref number i skad wziasc ten nr. ? jak zamowilem pacc i bede wplacal przelewem bankowym thx prosze o pomoc :baby: |
@Abysal - wszystko jest w pierwszym poście.
@lopez - wszystko jest w pierwszym poście. Aha, jeszcze jedno: polecam stronkę: http://eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/3207/ - naprawdę się przyda =) Ewentualnie jeszcze http://www.nowakowska.piwko.pl/testkomp1.htm - na podobnej zasadzie. |
tak Raynold masz racje tam nie musi byc share-it! i nie musialo byc, dzieki za pomoc lol
|
Mam pytanie, gdyby wpisuje pasy, zaznaczam na ile chce pacca to mi wyskakuje:[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v2...s/beztytuu.jpg[/IMG]
I pisze ze na sir andric, a ja na neigo nie chce pacc, czy tylko on bedzie go mial czy cale kotno? |
Czemu nikt mi nie chce odpowiedziec? :P
Zadalem pytanie i oczekuje odpowiedzi od wszechwiedzacych adminów xD:D @Edit: Ok juz wiem, pisze ze sir andric poniewaz to najwiekszy lvl na tym koncie, zjechalem go zeby byl mniejszy od mojego sorca i tera jest ok.Ale niestety sam musialem dojsc do tego bo nikt mi nie udzielil odpowiedzi.;/ |
Zmiana
Mam prośbe o poprawienie tego poradnika, sprawa prosta - Cip Soft zmienił firme obsługującą, i wpisując ShareIt! oraz inne info np. ich numer, zwyczajnie przelewamy kase na inne konto ;) Teraz obsługuje ich Element 5. Pliz ref it!
ps. info na przelew spisywałem dwa razy :P |
nie wiem czy pacc dojdzie
Wysłałem przelewem kase wysztko dobrze wypełniłem tylko nie napisałem element 5 ag , i mam pytanie czy bede mial pacca?? :(
|
pacc przez tibia.pl
jak zamowic pacca przez tibia.pl??
jak zamowic wogule go?? prosze powiedzie mi :] |
Mam 2postacie.jedna 10lvl a druga 14lvl.Czy jak moge miec pacca z postaciom na 10lvl i czy jak kupie pacc i bende mial domek to dostane dodatkowo do tego domku jakies armory tarcze swordy legi helmy i takie tam??
|
ile kosztuje przelew przez eurobank visa lub gbs maestro
ile kosztuje przelew przez eurobank visa lub gbs maestro
|
Czy mozesz dac fotke wypelnionego formularza ? (post powstal jakos w 2004 roku a tego jeszcze niema :| )
I mam pytanie czy mozna wplacic za pacca pieniadze normalnym formularzem wplaty pieniedzy na konto bankowe ? Bo jak narazie nie wiele wiem o systemie SWITH a tym bardziej ktos starszy z mojej rodziny :P Mam rodzine w niemczech ( ciotke) i chcialbym zeby ona mi kupila tam pacca..... Czy jest taka mozliwosc ???? Np czy moze wplacic pieniadze przez przekaz pocztowy ( to jest chyba najprostszy sposob) Albo chociasz w banku .....?? Prosze o wypelnienie zwyklego formularza ( nie SWIFT ) jesli jest taka mozliwosc i wklejenia do tego posta pzdr............ |
Pacc Przez PKO Inteligo
Jeszcze raz, chce kupic PACC'a na 6 miesięcy = 34.95 Euro.
Chce to zrobic przelewem przez internet. Czyli zamawiam PACC'a na tibia.com, Dostaje ten formularz. Nastepnie sie musze zalogowac w Inteligo, Wpisuje te bzdety i wysylam. Ale mam pytanie ile on mi bobierze kasy !? wiecej niz 34.95 euro ??? Blagam o odpowiedz ::);):p8o:]:confused: |
Jaki oni mają numer konta bankowego? Potrzebuje 26 magicznych liczb...
Proszę szybko! |
Witam mam mały problem...
We wtorek wysłałem kase na pacca.. nie wpisałem Swiftu i adresu email.. Co teraz czy pacc dojdzie do mnie.?? A jak dojdzie to mniej więcej w jakim czasie? dziś jest już czwartek... |
Ja mam pytanie np jak zle wpisalem miasto to czy pacc dojdzie ?
MOj brat wypelnial to i bylo K a z umlałtem i s z umlałtem i n czyli KAsl moj brat zamiast normalnej nazwy wpisal KAsln i moje pytanie czy dojdzie. Jum mi 100+zl zabralo wiec powinno dojsc. Zamawialem pacca w srode wieczorem kiedy bede mogl sie spodziewac. Z gory dziekuje za pomoc.:) |
Cytuj:
A kiedy dojdzie to pojecia nie mam... Cytuj:
|
A jeżeli Pacc kupuje mi znajomy(mieszka w niemczech) ale on sie na niczym nie zna i robi tylko przelew a zamówienie składam ja to dane takie jak Imię, Nazwisko, Ulica, Kraj itd. mam podac jego czy swoje na zamówieniu.?
|
Cytuj:
|
Ok dziękuje za odpowiedź.
|
Suuper 8o
10/10:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Pacc
Jak się sprawdza czy już mam pacca ?? wiem tylko że wchodzę na tibia . com sie loguję i co dalej??:(
|
Problem z pacc;(
Pewnie pacc już nie przyjdzie ponieważ nie zauważyłem jednej rzeczy;( Podałem na przelewie dobre dane osobowe a na tibia.com były złe dane osobowe( inne niż na przelewie) proszę o radę ;( przyjdzie mi ten pacc czy nie?? a jakby nie przyszedł to czy odzyskam pieniądze??
Z góry dziękuję:confused: |
Cytuj:
|
Pacc
witam mam pytanie zamówiłem pacc-a przez tibia.com na 3 miesiące=90 dni
i mam pytanie ponieważ wypełniłem formularz i zapłaciłem przelewem nie idąc do banku tylko bezpośrednio z mojego komputera czy zrobiłem dobrze czy nie??i mam na koncie pieniądze ale tylko o walucie POLSKIEJ a zapłacić trzeba w euro czy oni już sobie sami przeliczą tą kwotę na ich kurs waluty??? Pozdrawiam :):):):) |
Cytuj:
Jesli masz problemy z zakupem premium account zachecam do skorzystania z uslug firmy Drom. |
Przez Firmę Drom masz 100% pewności ze Cię nikt nie oszuka, a pieniądze dojdą i zostaniesz fachowo obsłużony :) A teraz możesz wygrać drugiego pacca, ponieważ jest konkurs o którym możesz przeczytać na stronie glównej Tibia.pl :)
Pozdrawiam |
Taaa. Zamowilem wczoraj pacc poszedlem zaplacic, a pozniej sie troche zmartwilem. Czemu? Otoz cipsoft kazal przeslac pieniadze na konto Global Collect BV. Wpisalem w google poogladalem rozne stronki i na wiekszosci git ale...
oto cytat: "Post 18 Lis 2007 03:33 Re: global collect bv to naciągacze W zeszłym roku miałem taki przypadek, również po miesiącu od wpłaty nie było pieniędzy na koncie Skype. Napisałem 2 maile (po niemiecku), bez odpowiedzi. Nagle po kilku następnych dniach pieniądze się pojawiły. W międzyczasie przeglądałem różne fora (także zagraniczne) i było mnóstwo postów na ten temat. Więcej się to nie zdarzyło, od tego czasu wpłata pojawia się na koncie po 2-3 dniach. Czasem zdarza się, że opóźnienie wynika z jakiegoś błędu w przekazie (zwłaszcza payment reference number, który powinien być podany w rubryce "Tytułem"), tak, że najpierw trzeba to dokładnie sprawdzić. Mój przekaz był wypełniony prawidłowo. Na razie nie wiem, co o tym sądzić - poprawili się, czy nie." Troche spory spam. Martwi mnie to jednak bo mnie jakos 112zl piechota nie chodzi. |
@up.
mam ten sam problem też się boje ale jutro ide wyśle te pieniądze na ten bank. mam nadzieje ze mnie nie oszukaja. @edit ale wez pod uwage ze o pacc jeszcze się nikt nie skarżył. Jak narazie skarżą się tylko ci co kupywali doładowanie skype. A pozatym to są posty sprzed roku a nawet dwóch lat. |
post do kasacji.
|
Witam,
A ja mam takie pytanie czy moze to bys zwykly druczek czy musi byc jakis inny jak wy mowicie? |
mozna zaplacic uzywajac konta internetowego?
|
po ilu dniach/godzinach możemy spodziewać się PACCa ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |