![]() |
Nieświeży? Nie minęły nawet dwa tygodnie od ostatniego posta. :P Temat nie robi się po siedmiu nocach nieaktualny. ;]
Jednak muszę powiedzieć, że bardziej poćwiczysz język w RPGu, niż jakiejkolwiek strzelance... w Tibii więcej raczej się gada, niż we wszelkich CoD, MoH, Quake. :) No cóż... chyba że jesteś jednym z tych pałer gejmersów, których sam klient nie dopuszcza żadnych wiadomości prywatnych, jedynym otwartym chatem, jest chat drużyny, z którą właśnie expisz, a jedym co mówisz są inkantacje czarów. ;] @down Nawet stamina mu nie przeszkadza... |
dla mnie tibia to moje cale zycie zeby tibie skasowali to ja bym sie powisil pozdro dla maniakow tibii co graja po 12 godzin dziennie tak jak ja
|
Cytuj:
@ Co do tego, że Tibia uczy angielskiego Owszem, można nauczyć się kilku pojedynczych słówek, czy zwrotów, ale jeśli chodzi o gramatykę to można się wręcz uwstecznić. |
Dla mnie tibia jest tylko grą. Nie gram na rl ale gram na OTS czasami ...
|
Powiem tak grałem w tibie od 5 (SP) do 2 (GIM) Potem grałem rok w GW i teraz (koniec 3 gim) znowu gram w tibie tym razem druidem i nie tak hardcorowo (muszę się dostać do jakiegoś LO i nie fiz/inf bo zawaliłem niestety fizykę :/) jak kiedyś bo zobaczyłem co mmo robią z ludźmi...
PS: Opuszczenie Tibii na ten rok było spowodowane udupieniem mojego kochanego pallka ;( |
dlamnie tibia jest jednym z kilku sposobow odprenzania sieB) B) B) B)
|
Maćku, lepiej się 'odprenż' czytając słownik ortograficzny.
|
Są lepsze sposoby "odprenzenia" się, spójrz dookoła, a już kilka masz. Pograć w piłkę, poczytać jakąś fajną książkę (Sapkowski moim idolem...), pójść ze znajomymi do kina, od biedy przyjemna gra komputerowa/PS-owa/GameCube-owa/XBox-owa/itd.
Zdecydowanie najlepszy sposób - działający tylko u jednej osoby na 25, w tym mnie ;) - położyć się na trawie, pogapić w niebo, pomażyć. :) Do tego można zabrać gitarę, zagrać "Nie brooklyński most", i... I cholera jasna, zacząłem wam opowiadać o moim wolnym czasie! :D Tak czy inaczej, Tibia w moim mniemaniu znajduje się na szarym końcu listy "odprężaczy". Pozdro! :) |
Cytuj:
Kurcze... u mnie nie ma jakiejś fajnej trawki, żeby się tak położyć... kiedyś była, ale osiedle się rozrasta... ;( rozkopali trawkę... |
Jeżcze pytarz? Tibja to caue moje rzycje!!! Jak ńje gram 15 godzin dziennie to bije mojYO staroł kszesłem!!! ElO dla maniakuf ;]
A tak na poważnie, to dawniej (ale nie tak dawno :D coś koło roku) Tibia była dla mnie rozrywką - prawie zwykła gra... (prawie dlatego, że wciągała bardziej niż inne :P). Teraz to zabijaczka nudy, a zauważając, że nudzę się baaaardzo rzadko... B) Cytuj:
Cytuj:
|
Niczym. Poprostu niczym.
Jest do mnie grą tak jak inne gry. Pzdro.;) |
Czym Jest tibia :)
Tibia jest Dla mnie grą zwykłą grą w którą bardzo lubie grać z różnych powodów :):). Jest to gra dla ludzi którzy mają wiele godzin wolnych i mają silne nerwy :):) i są bardzo wytrzymali :)
Ta Gra jest Dlamnie :) bo ja do takich ludzi sie zaliczam Pozdrawiam |
Re: Czym jest dla Was Tibia?
Dla mnie grą, w którą poświęcam średnio 2-4 godziny dziennie. Nie jestem aż takim maniakiem. Tibia to zwykłe MMORPG, do tego 2D...z początku taka sobie gra, ale może uzależnić lub znudzić. Dla mnie ciągle jest ciągle zwykłą grą :) Niektórzy napisali, że Tibia jest ich całym życiem...żal mi ich. Napiszę poraz trzeci; to zwykła gra. Jeżeli nie dotarło, to nie napiszę jeszcze raz xD Pzdr dla ludzi, którzy nie grają dużo w Tibię.
(trochę się rozpisałem xD) |
dżym dla mie jezt tibiiaaa
w tibiee mugubym giezydz prawie cauy czasss ale mama mi zabrania wienc muwie kij ci w oko i ona mie brehta co robic????!?!!?hsdgvyuagvsjuysagb??
:D :D :D :D :D :D X( X( X( :o :o :baby: :baby: :( :( B) B) B) B) :] :p ;) :) :) :] 8o :confused: :confused: :cup: :evul: ;( X( |
Dla mnie Tibia jest grą. Durną, debilną i idiotycznie głupią grą, w którą się gra jak już naprawdę nie ma co robić na kompie. Zakładasz postać, wybierasz 'outfit', jeden z czterech dostępnych ci wyglądu postaci, która wygląda tak, a nie inaczej, niezależnie od armoru, jaki nosi. Durna, prosta gra dla ludzi, którzy mają słabe kompy i wolny internet. Bo ci, z normalnymi, dobrymi komputerami(mówię to o 3+ GhZ) nie grają w takie gówno, tylko kupują jakąś porządną gierkę i się nią zajmują.
|
Tibia to tylko gra ;)
|
tibia - gra internetowa popularna głównie w brazylii większość z nich nie czyta pomocy i stąd się bierze pytanie : BR?:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zwykła gra , gdzie można znaleźć przyjaciół oraz przeżyć przygody xD
|
rzyciem!!!1
|
Jest fajną grą w której lubię się odprężyć od realnego życia.Tibia nie jest dla mnie bogiem czy nałogiem:pGram też w inne gry więc uzależniony być nie mogę.Jeśli chodzi o to ile gram to nie mam ograniczeń,czasami wogóle nie gram czasami 7h.Gram 4fun.
A i co do tych bezsensownych prowokacji to są marne debile,nic więcej;) |
tibia dla mnie? hmm wbijaniem bialych cyferek ktorych za duzo nie mam ale bedzie ich kiedys duzo: O
|
Dla mnie to tylko gra. 8o
Czyli zabicie czasu... |
ja gram w tibie jak mi sie nudzi :) czasami 2 godzinki dziennie czasami troche wiecej a czasami troszke mniej xD
|
Tibia byla dla mnie CAUYM RZYĆEM
ale odzwyczaiłem sie Bogu dzieki od tego |
Rozrywką
Dórzo znaczkóf |
http://img530.imageshack.us/img530/7...hhhhhhhhhh.jpg
Sam sobie odpowiedz. |
A ja to Averios, i tibia jest moim życiem, właśnie skille odrabiam i idę na Chakoye...
A tak serio, jest to miejsce gdzie można się rozerwać, podgadać z kumplami... |
Dla mnie
Tibia to GÓWNO! Dziękuję za uwagę B). |
Cytuj:
A co do tematu tibia jest dla mnie zabawą w którą można się wciągnąć, czasem nawet za bardzo :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gra, więc rozrywka. Gram od czasu do czasu, po graniu przez więcej niż 3 miesiące, gra po prostu mi się nudzi i potrzebuje dłuższej przerwy.
|
Dla mnie Tibia jest wielkim magicznym światem, w którym liczy się nie exp, ale dobra zabawa i poszukiwanie tajemnic oraz drogi do ich rozwiązania...
|
Dla mnie "tibia" jest to normalna gra. Gram bo chcę nie chce mi się już grać wyłanczam kompa i narq. xd
Proste i logiczne |
Tibia to moje rzycie
|
zabawa:D, uwielbiam zabijac kogos 4 razy, zeby pozniej przestal w to grac:cup::cup::cup::cup::cup:
|
grą
krótko i na temat ;) |
Rozrywka, sposób na nudę... :)
|
Cytuj:
Tibia na mnie zarabia . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |