![]() |
no fakt ssa nie działa, oglondnołem filmik, szacunek...
topic@ nawet jakbyś sie zrookował dla kumpli, Imargam to itak bedziesz dla mnie ziomem który "wbił Taifunowi nóż w plecy" :P |
Sie podniecacie że duskom jeden jedyny raz cokolwiek się udało. I to tez nie w 100% bo było 5:5. Czemu siedzieliście tak cicho kiedy Vision jechało dusków?
|
Cytuj:
@topic No i huj i tak zemsty nadejdzie czas ;) |
no imargam , ubiłbyś tego tajfuna i film nagrał ;) :P
|
przynajmneij sie nie przejmuej dedem tak jak wiekszosc "omigosh co ja zrobie" ^^, btw go go vision
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Imargam 1:2 Taifun Devilry <---skoro ani razu tajfun se fraga nie zrobil?... |
Powiedzmy sobie jasno 1vs1 gdyby obydwaj byli przygotowani Imargam by padl ;)
Link na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=FoQjVTqfeso Ale combo o0. 1,3 sekundy :D Brawo. Wlasie to jest fajne w tibii, nie expienie ale zgranie sie podczas gdy jest wojna. Szczegolnie fajnie to wyglada jak na raz cala lista vip robi sie nagle aktywna (to z innych filmikow). Ja wprawdzie jestem "troszke" slabszym graczem bo z kazdym z tamtad nie mialbym szans ;] ale i tak poczulem te emocje. Ogladalem i jak zabijaja Taifuna i Imargama i mysle ze Imagram dal troche bardziej ciala niz Taifun, aczkolwiek nie znam sie zbyt dobrze wiec nie stwierdze. (na miejscu Taifuna walnalbym kilka razy z UE, lepiej miec bana ale pokazac kto rzadzi) |
No no ;] Czekałem na ten moment aż Imargam padnie ;D
|
|
Jak coś to tu rehost macie :P http://www.**************/file/56shx6
Jak już był rehost to i tak 2 nie zaszkodzi ;) |
Cytuj:
Hail vision, taktyka _/ |
Ten Ymy to jakiś niedojebany jest? Ze 4 razy uciekał zamiast pomóc kumplom. Na końcu widać jak Zwidek ciska Monture. We dwóch daliby mu rade, ale Ymy zamiast mu pomóc to spieprza jeszcze dalej B)
I tak jestem za Dusskami, więc ładny film ;) |
a Czego się Spodziewałeś po Duskiness? : d
|
Cytuj:
|
No filmik fajny, bardzo fajnie że padłeś, Zwidek też dostanie. Imargam na tibia.com masz w opisie Imargam 1-0 Taifun , a kiedy go solo zabiłeś? Sam to mu nic niezrobisz prędzej on tobie. Solo to Ty nawet nieubijesz 100 MS/ED/RP, więc zmień tem koment ...
|
Padl, bywa!
Ale jak wy mozecie krytykowac Imargama, mowi jak bylo i albo wierzycie albo nie a nie jakies swoje filozofie i inne glupoty kozakow ktorzy wiedza wszyskto lepiej bo maja 40+lvl na swiatach non-pvp ! SMART.... Vision miazdzy duskow jak dotad i dobrze =) niech ta wojna zaprowadzi taifuna i van lidena do piekla :D (podobno po popelnieniu samobojstwa tam sie idzie hahaha) cisnac przynajmniej cos ciekawego sie dzieje w tej tibii a nie zamulanie na expach.... a gadania "polak z polakiem bla bla bla" sa zalosne pewnie pisza to goscie ktorzy w dp spamuja na privach "pomoz polakowi daj co" hahah powodzenia miazdzyc taifuna i jego przydupasow. . . KOCHAM CIE TAIFUN, i wyglada na to ze Jezus Cie opuscil hahahaha nera z duskow ;P :* POZDRO IMARGAM! POZDRO VISION! /old Nevol |
wkońcu już długo czekałem kiedy zaś padniesz.
HAIL TAIFUN |
Szkoda że padłes ;P wpadaj częściej na Intelink
Wiem że odrobisz ten lvl w przeciągu 2 tygodni albo i krótszym Pozdr |
Co z tego że dusski wygrało 1 małą bitwe jak vision wygrało wszystkie oprócz tej? xDchyba hehe
|
Cytuj:
Imargam na tibia.com masz w opisie Imargam 1-0 Taifun , a kiedy go solo zabiłeś? Sam to mu nic niezrobisz prędzej on tobie. Solo to Ty nawet nieubijesz 100 MS/ED/RP, więc zmień tem koment ... znajdz sobie na neigo passy i zmien mu comment jak ci nie pasuje, zalapal fraga na taifunie 280lvl ms i sie cieszy, ty bys sie nie cieszyl? rotfl TJIFUN DEWIRLI FAN CLUB FOR LIFE!!!!!!!1 _/ /p |
Śledze sytuacje na furorze od czasu wojny death rose vs Duskiness i stwierdze jedno. Taifun nie zawacha sie rooknoac/zgladzic/shaczyc najlepszych kumpli dowodem był spoxster.... Odkad powstalo Vision ogladam kazdy wasz filmik i musze to powiedziec nigdy nie widzialem gildi która ma tak dobre zgranie. Wiele ludzi gada Imargam ma 13 lat i to jeb***te dziecko... co was to obchodzi? Zazdroscicie mu ze jest w gildi która na zawsze sie zapisala w histori furory?
Hail.... nieeee AVE VISION |
@up lol
jaki asslicker :< żal :) |
DOKLADNIE ZAMKNON MORDY NOOBY VISIOn................... WIADOMO ZE IMARGAM TO CIOTA KTO MYSLI INACZRJ TO TEZ CIOTA>>.. I CO ZROBISZ MI COS ??
TAIFUN DOKURW ICG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
INARGAM FAN CLUB FOR LIFE!!!!!1111jedenjedenjedenjeden _/ INARGAM PLIX FRI ITANZ!!!1111jedenjedenjeden lol |
Cytuj:
Wiec zamknij swój pyszczek. Swojego czasu mialem ladny lvl na poczatku furory za czasów slynnej akcji z gh (ta jak taifun zdradzi Draverika). |
Cytuj:
|
Bydlo do obory ... albo do petra jak wolicie tu i tu brzydko pachnie...
Lechia kolejne 3 pkt a Polska 5:0 najsik ;d |
Cytuj:
btw. Go Go Lechia !!! XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z tego co mi się wydaję to "Taifun" rooknol spoxstera ponieważ był przeciwko w wojnie , jeśli się myle to sory . Hail Intelink |
Cytuj:
Zal mi takich ludzi jak chcesz komuś lizać du*e to liż... Nie mówie że Ima jest noobem i nie mam zamiaru go wyzywac (wow cos nowego;d) ma bardzo dobre pvp itd. Ale ty człowieku sie zastanów co chcesz osoiagnac tym podlizywaniem sie.. Free itans?-.-'' A to z tym K-armor'em było najzwyklejszym PA i chyba to może nawet Ima podwierdzic:) Nudziło mu sie na ataku wolfów 41~elite go missckliknal to zaczal ja bic... |
Ja tam w tej wojnie jestem całkowicie bezstronniczy... hail vision
popLakalem sie jak padŁes ;<< xd ale szans nie miałes... wybaczam @DOWN mam nadzieje ;pp |
Dla takich jak wy az chce sie zabijac duskiness :)
|
Przepraszam bardzo ale czemu mówicie że było 5-5? A ten noob char na 7lvlu? 8o 6-5 dla Duskiness xD
|
Owned
Cytuj:
|
Imargam nie lepej było jak było tak:
http://i8.photobucket.com/albums/a39...ces/200lvl.jpg http://i8.photobucket.com/albums/a39.../Hunts/mpa.jpg http://i8.photobucket.com/albums/a39...thers/hota.jpg ? |
@up
a skąd wiesz jak się teraz czuje , ja uważam że sie czuje lepiej ;] |
Cytuj:
Ziomus, jezeli nie wiesz jak wyglada sytuacja na furorce to zamknij, prosze ja Cie bardzo, japę, ok? Ponieważ gdyż pieprzysz trzy po trzy i żal słuchac twoich herezji... |
Owned
Cytuj:
P.S: A tak na prawdę znam sytuację na Furorze a więc nie miej do mnie pretensji. Teraz widzę, że stawiłem się za Imargamem to na mnie wjeżdżacie, no trudno jakoś przeżyje ; ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |