![]() |
Ja moim rookstayerkiem chodze w citizien outfit z czapeczka.
Fajny tez jest z lapkami ;) |
Ja zawsze na rooku chodzę w Knight outfit,facet.
|
Citizen
citizen wymiata ;] najlepsze addony ma do niego na rooku (Feather Hat) ale Backpack nie jest taki fajny....;]
|
...
Ja tam chodzę w siedmiu twarzach :)
Cała czarna mage :) Tak jak poprzednie tylko secondary czerwone :) Cała czarna hunterka :) Hunterka z białą głową, secondary i detail, a primary biale :) Wizardka taka sama jak Rookguardian de'Bove :) Druidka z paws addonem (kolory od gówry): żółty, brązowy, czarny, biały :) Citizenka z kapeluszem taka sama jak Amber :) Jednak najczęściej chodzę w pierwszych czterech. |
ja chodze CITIZEN 1 bialo 2 bialo 3 czerwo 4 czerwo << typowy polski roostayer :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:B):p:]
-------------------------------------------------------------------------- :miecz: ROOK rules |
rzecz jasna citizen :)
|
citizen oczywiście
|
ja tam wole mage :P
|
Hunter outfit rox ;):p
|
Citizen typu Sunrise: włosy czarne, koszulka jasno brązowa, spodnie pomarańczowe, buty takie jak koszulka :p
@down to byłoby Citizen typu Sunrise: włosy czerwone, koszulka różowa, spodnie zielone, buty białe nie rozumiem Cię |
Cytuj:
|
Ja tam chodze na zmiane w citzenie z czapą lub druidzie z pawami. Czasami w Wizardzie i Mage'u (żeby odstraszyć pedantów co chcą się żenić :P).
|
@spam
Narazie bez pacca to se kupke mogę zrobić ;/ dopiero zaczynam z oertą i koperem na antice mam 4 lvl więc po co pacc xD Kupie na 15 lvlu xD @topic Narazie bez pacca to mi obojętnie, byle cały czarny(em0 xD) x] Ale konkretnie to hunter...jak kupie pacca to będę non-stop w summonerze chodzić |
...
Ja z PACCem chodziłem w sumonner male a bez to w mage male
|
Z addonami czy bez... Zawsze Citzen male. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
citizen... Addony rox, po za tym zdobycie 50 mino leathers to nie byle co:)
@down a no racja. Mylić się jest rzeczą ludzką. |
Cytuj:
|
Warrior
:berserk: wg.mnie najlepszy jest warrior sam nosze i jestem zadowolony warrior rox ^^
|
Ja chodze z citizenem z 2 addonem czyli z czapeczka ;]. Moj rookstayer ma teraz 17 lvl:). Chcialbym jescze plecaczek xd. Ale narazie to ja expie :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |