![]() |
Purple -
1 purpurowy 2 liliowy 3 szkarłat 4 purpura 5 purpurowieć 6 posinieć Pink - 1 różowy 2 różany 3 goździk 4 róż 5 kolor różowy Violet - 1 fioletowy 2 fiołkowy 3 fiołek 4 kolor fioletowy Różnica jest :) Y'all |
Wszedłem na rooka, pochodzilem z 20 minut, żadnego rabbita nie spotkałem. Jakiś szał na rabbity czy co ?
|
@up
Tak, bo z nich wypadają kolorowe jajka :D |
Co do pana co napisal ze da 1,2k za 100 jajek to chyba nie kupisz.
Na Candi Widzialem na trade pisali 100gp each a czasami 200gp each :p fajne rare tak miec po 100 z kazdego :p |
W godzinkę uzbierałem każde jajko :)
http://foteka.pl/pokaz.php?id=7940 |
Podsumowanie dnia:
- 5 godzin ciągłego czatowania na FACC Area wraz z tałatajstwem. - Parę setek zabitych kurczaków i królików. - 21 piór. - 5 jajek, w tym 3 zielone, 1 niebieskie i 1 czerwone. < żadne nie jest kupione! > Powracam dzisiaj w nocy. |
Cytuj:
Nie powinno być możliwości kupienia. Wtedy jajka miałyby większą wartość. |
3,5h truczenia królików i chickenów, zabilem ich okolo 1k (lol) a wypadlo tylko 15 jaj i jakies 25 featherów... cóz, mam jeszcze kilka dni^^.
|
lol, teraz to już trudno znaleźć żywego królika xDDDD
|
lece do sklepu, kupić po 100 każdego koloru.
@rookstayerzy a męczcie się, męczcie. |
Kurna, na mainie 2 gp od jajka w Carlin. Co prawda nakupiłam już ich na każdej postaci, ale to nie to co je samemu zdobyć.
Na Titanii na wyspie początkujących owe jaja skupuje po 10 - 20 gp. Ale trzeba trafić. Są jednak także inne korzyści z męczenia kurczaczków i króliczków. Moim 1 poziomem mam: - 0 doświadczenia - 14 w obuchu. - 2 Mace, 2 Plate Shield, Studded Armor, Viking Helmet - Od groma jagód i mięsa. - No i oczywiście 2 żółte jajka, 2 niebieskie, 3 zielone, 1 czerwone i 1 purpurowe. |
.
Ja na candi mam kolo 40 ale malo gram wiem ze maja kolo setki juz :p
Duzo Czasu na rooka nie mam gram na neranie duuuzo :p |
A u mnie wszystkie miejsca z Chickensami/Rabbitami zajete :P Z reszta, nie kreci mnie to az tak :)
|
11:20 dzisiejszego dnia:
Jako 1- 100 pisanek na Isarze^^ Ciekawe jak tam na innych swiatach. |
@up
W jednym kolorze? Y'all |
Równo 250 jaj.
http://i10.photobucket.com/albums/a1...us/250eggs.png Do 600 jeszcze trochę brakuje... |
Błąd
w gazetce hunted tibi.pl w temacie pisanki pisze że z chickenów wypada 0-1 coloured eggs a mi raz dwa wypadły niebieska i czerwona więc chyba do poprawy to idzie :)
|
heh, 3 dni temu noobki sprzedawały 4k each :D
kolejny dowód na to, że cierpliwi zyskują ;) |
Mi wypadły trzy jajca z królika!!
To był najlepszy loot jaki w życiu swy widziałem : 1 BAG 1 CARROT 1 MEAT 3 COLOURED EGGS (1 niebieskie, 2 fioletowe) |
Cytuj:
Vial |
hm
Cytuj:
hm no niewiem co mam napisac gz ^^ |
Cytuj:
Po 2. Nie mogły ci wypaść 2 jaja tej samej barwy, co najwyżej 6 o różnych kolorach(prawdopodobieństwo znikome). |
Mi również wypadł bag z królika ( a w bagu jajo ). To żadne novum. Obalacie coś o czym nie macie pojęciaB)
|
ja po pół godziny mordowania niewinnych stworzonek(niechby moi rodzice by to zobaczyli:D) zlootowałem 2 jajka(1 żółte i 1 zielone), miałbym o wiele więcej gdyby po lesie pałetało sie mniej ludzi!
|
osobiscie, lootowalem jajka tylko w Wielki Czwartek, pozniej mi sie juz odniechcialo... pod koniec dnia posiadalem kolekcje 60 jaj.
Ok. 50% kupionych, 50% "wlasnorecznie". Na drugi dzien sprzedalem 20 :D I na dzien dzisiejszy jestem w posiadaniu 40-tu takich jajek. Ktore za kilka miesiecy zamierzam sprzedac w dosc wygórowanej cenie. Pozdrawiam |
Winona Sevardas-Fiver - pierwsza rookstayerka na Candii, która może pochwalić się kompletem jaj;) Każdy kolor po 1008o
|
No No Winona Bravo 8o :cup: mi wystarczy kazdy kolor po 5 ;p za duzo noobow tam biegalo a kasy nie mam ;(
|
ale fajnie... mi przed chcwilka za 6 jajek kolo na rooku dawal 1,2k xD dobry sposob na kase
|
ja mam tych jajek 141 i dalej kupuje jak ktos ma na sell to niech pisze do [CHAR]Mat Rookstayer[/CHAR] Luminera
|
czego sie nie zrobi by 3mac ludzi przy kompie ;d
|
:)
|
Simon jeszcze sie chwliasz?;/, tak naprawde Simon ukradl koledze 174 kolorowych jajek:( X(
|
Simon co sie cieszysz ze mi 147 jajek zajebałeś? Pytalem sie ciebie, inni tez a ty klamales... nawet przyznac sie nie potrafisz. A jak gralem na rooku to mnie trapowales w mino hell bo wanda chciales.... w ten sposób udowadniasz ze jestes polskim noobem... jesli masz zastrzezenia przeczytaj definicje nooba i jak bardzo do ciebie pasuje -.- ... pozniej sie dziwicie ze inni maja PLów za idiotów .... zal.pl
żeby mniej dzieci było w tej je***ej tibii to by sie jeszcze dało grac -.- |
Yhy
Cytuj:
lol moze wszystkie ukradlem nie moja wina ze robie noobski show w dp i bawicie sie bagiem ja pokazywalem bp i nie mialem jajek i nie sciemniaj zal trk a co do pana @up Kto ma 14lat to ma + mnie bloknol bob i za siebie dał poty nie moja wina o_O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |