![]() |
Cytuj:
Nemtor nie jest legendą z samej aldory ;], na której 2 postaciami w przeciągu roku nabił 100+ lvl, ale również z Rubery, gdzie swego czasu miał knighta 100+ ;] dla mnie tu nie ma nić do gadania w sprawie jego legendarności, a co do grania postacią w kilka osób na raz, hmm... jak by to powiedzieć.. są ludzie, którzy nie są w stanie osiągnąć tego co on gadają takie głupoty. Dla mnie to definitywny koniec tej rozmowy, chcesz to dalej uważaj, że Nemtorem gra 5+ osób jeśli poczujesz się lepiej z tą myślą. :evul: |
Cytuj:
Oficjalnie nikt nie uzywa botów, nikt nie sharuje i wszyscy graja fair play. |
Cytuj:
podaj nicki kto z hiszpani bo chciałbym się paru słowek po hiszpańsku nauczyć :D :D :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do drugiej, to jak już mówiłem. Zdecydujcie się, jeden czy trzech? ^^ Cytuj:
Cytuj:
BTW: Kiedyś Smuggler powiedział, że im większy kretyn tym więcej "!" na końcu zdania, widzę, że teraz przelicza się to na ilość literek D po literce x ;] A, i rzeczywiście... Nad Tobą można się już tylko zlitować, Biedny... |
No ja też sie czasem wstydze być Polakiem...jak to mi sie wp*** na resp i nie chca zejsc itp to musze ich pkowac -.- A co do Zydowskiego EM to było do podkreślenia mej wypowiedz ^^ w sumie nic do nich nie mam a wy tu juz wyskakujecie ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz w ogole kto to jest Nemtor? Grales na Aldorze? Po prostu zal.pl |
omfg
no trudno ... chlopak padl zawsze ktos musi pasc... padlo na niego..
NAME OF SONG?? wyjebana w kosmos ;d |
Cytuj:
chłopak nigdy nie grał na aldorze więc pewnie nie wie że to jedna z najsłynniejszych postaci :P no ale to jest wojna prędzej czy później musiał paść... ja tam jestem NEUTRALNY like CO and like EM :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może jesteś na tyle inteligentny, że zauważyłeś że Nemtor został spingowany ? a juz widziałem nie jedna akcje z Aldory to wiem że by nie stanał na środku pustyni i by czekał na smierć więc uważaj co mówisz durniu btw. sorka jesli kogos obraziłem :] Easter wishes this holiday Are sent across your way To every Sister and Brother To Family, Father and Mother. To many wives and Husbands Also endless Children as well Relayed in thought of Jesus The Easter story, a one to tell Have a truly wonderful Easter Remembering a very real story |
Dziękuje Ci tibio.pl, że dajesz nam tak łachowe tematy xD
Po samych wypowiedziach tego "kogos xD" -> (Piaty_Jezdziec_Apokalipsy) ryłem dłuzej niż po dwóch jointach xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Easter wishes this holiday Are sent across your way To every Sister and Brother To Family, Father and Mother. To many wives and Husbands Also endless Children as well Relayed in thought of Jesus The Easter story, a one to tell Have a truly wonderful Easter Remembering a very real story How Jesus died on that day For salvation, eternal life, glory. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Easter wishes this holiday Are sent across your way To every Sister and Brother To Family, Father and Mother. To many wives and Husbands Also endless Children as well Relayed in thought of Jesus The Easter story, a one to tell Have a truly wonderful Easter Remembering a very real story How Jesus died on that day For salvation, eternal life, glory. |
Cytuj:
|
00:43 You see a dead human (Vol:10). You recognize Nemtor. He was killed by Victoris.
|
Dzisiaj tez dostal zawiasa czy moze znowu go spingowali? nemtor wcale nie jest taki wielki jak o nim mowia
|
Dziwni jestescie... nemtor jest wielki, i zawsze nim bedzie, to ze tutaj 10latkowie sie udzielaja i nie widze co to znaczy sie upic to juz raczej nie moj problem
|
1 dead - latal bez utamo :) Efekt widoczny -1 lvl + bless etc.
2 dead - najebany po imrezie. Myslal ,ze da rade i znow dedzik :/ |
Cytuj:
kogos nie ubije ... wiec chcial byc meski i znow padl. |
-.-' Niewiecie co się stało to się ku*** nie wypowiadajcie. Pier****** bez sensu i myślicie, że wszystko wiecie... Żal...
|
Cytuj:
|
PAdł :) mam nadzieje że się nie załamie i będzie grał dalej :>
PS: Ale muza wymiata :D |
Name: Nemtor
Apr 07 2007, 00:39:18 CEST Killed at Level 234 by Legendios and by Victoris Ma ktos filmik z 2 fraga ? |
Cytuj:
|
http://www.speedyshare.com/700726203.html rehost na speedy drugiego filmu ^.^ pozdro
Pozdroo ;x |
Tutaj jest jeszcze pokazany drugi death Nemtora+ "maly" combo- bonus. Wydaje mi sie ze w odrobine lepszej jakosci (czyt. mniejszy ekran ;p)
http://www.speedyshare.com/859559447.html |
Cytuj:
|
YY a co ma pvp do cipbot a gdy oni se na vencie mowia 1 ,2 ,3 i wciskaja f3 i mass SD nie ma szans sie wyuhac Exahusted:( nawet zoabczcie ile sdkuw bez hita weszlo
|
sledze losy aldory od bardzo dawna widzalem duzo filmow etc
wedlug mnie Nemtor jest to wielka legeda i niewiem jak to sie stalo ze tak padl 2x... Jezeli ktos ma tytul piosenki z 1 filmu prosze o podanie ; ) |
A ja mam pytanie czemu po ściągnięciu filmiku z sendspace antywir mi zaczął szaleć tak jak i reszcie moich kolegów. Dla jasności plik jest czysty a dogłębny syf (~~trojan~~) znajduję się na stronie.
|
Cytuj:
podaj link i czy ten link jest oddemnie w pierwszym poscie? może wziołeś od innych ludzi co pisali rehosty filmów i to od nich. Oddemnie napewno tego nie zassałeś :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |