![]() |
Cytuj:
W BD byl caly SaT + wiekszosc czołowych "nazwisk" z LL |
Cytuj:
Stary Skład gildii Del'Toro z Isary... (O nich chyba każdy słyszał, moim zdaniem, najlepsza gildia wszechczasów) i stary skład gildii Unit z Titanii... (Obejrzyj sobie Toxic Fire...GoD) pzdr : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
O tym nawet nie ma co dyskutowac i wiesz o tym. |
Jeden z członków Sat [CHAR]Suprido[/CHAR] rezygnuje z gry ..ciekawe czemu ? buahahaha !!! :dance:
Cytuj:
pozdro :faceoff: |
Cytuj:
ale gdyby ktos nie byl w temacie, Suprido pisze ze rezygnoje z gry poniewaz gra juz w ta gre 5 lat musi poukladac sobie swoje zycie rl ma juz 26lat, regnoje z gry dla dziewczyny. |
I bardzo dobrze robi.
|
Jakoś mi sie wierzyć nie chce że po tylu latach gry tak nagle się "nawraca" biedny [CHAR]Suprido[/CHAR]- pierwszy Peker na Antice :D.Myśle że powodem odejścia nie było to o czym pisał na tibia.com lecz trwająca wojna którą przegrywali, jego trzy dedy i ban na tydzień za mas peking :evul: . A postać pewnie wystawi na allegro i zarobi sporą kaskę :p.I będziemy miec "Nowego" Suprido - może i nawet jeszcze bardziej zepsutego :confused:
pozdrowienia :faceoff: |
Cytuj:
Gdyby w Del'Toro było ze 120 ludzi z takim pvp jak koledzy z DT vs 250 Legio...To Legio by dostało... Czlowieku oni wygrywali Open Battle 30 : 0 we fragach , gdzie ludzi z DT było 10 a np. z Light czy z jakiejs innej gildii np. 30..., miażdzące zwyciestwo? Legio nadrabia z reguły tym ze ich wiecej matka juz nie moze miec, ale pvp Unitowi czy Del Toro nie dorównaja pod wzgledem pvp... Moje Zdanie :D:D pzdr... |
Myślę... że gdyby do SaT przyjęło się jeszcze z kilka osób...byliby w stanie przejąć nawet cały serwer :o Też wymiatali...piszę to w czasie przeszłym bo coś ta woja raptem zacichła, niesądzicie ? :confused: czyżby to koniec był naprawdę?
pozdro :faceoff: |
Gohan Starwind odszedł z SaT ;-)
Czyzby sie konczyla wojna? |
Memo...to ty najlepiej powinieneś wiedzieć:p w LL jesteś przecież :D
buziaczki :faceoff: |
nowa wojenka (rzeźnia) :D
Druga wojenka pozostająca w cieniu tej wielkiej trochę się nam rozwinęła.
Druga strona wreszcie się nazwała i trochę rozbudowała ilościowo. teraz mamy: Killing for Justice vs Graffa + Order of the Unknown Właściwie to nie jest wojna tylko masakra strony atakujacej, nie będę zamieszczać listy dedów bo i tak chyba nie nadąże. 8o Cała polityka strony atakującej czyli Killing for Justice sprowadza się do wywołania maksymalnie dużego zamieszania i zwerbowania wszystkich którzy by mieli coś przeciwko Graffa Czy OOTU i ekipie rządzącej w Kaz. Raczej mało realne żeby im się to udało. Mają jak narazie 11 osób ze średnią lvla chyba ponizej 30 a rzeźni dokonują 60-100 lvle z Graffa. Jak to kogoś zainteresuje to coś jeszcze napiszę. Narazie nie ma z tego żadnego filmu, można tylko iść sobie popatrzeć jak stygnie krew na ścianach...:p |
Ja jestem zainteresowany ta wojna gdybys wiedzial cos wiecej na jej temat to chetnie poczytam
|
Najlepsze guildie to Last action heroes,Dark siede,North star,Ruthless seven,Black dragons,knighthood,Unit,Del'toro i oczywiście Liches of archinare.
Najplepsza masakra to na danubi jak fated circle biło każdego kto z dp wychodził (tibia7.1) i już wtedy mieli combo boty. |
Jak dla mnie Unit i Del'Toro rox;]
|
@up
Jak dla mnie też :p |
bardzo mnie ciekawi co z bubble. czy ona tez bierze udzial w wojnie, czy dalej gra itd. jesli kts by cos wiedzial z gory thx
|
Cytuj:
Hmm czy dalej gra..? W ostatnie 30 dni zrobila +2,268,920 expa Gra od 0 do 8h dziennie.. trudno tych info znalesc nie jest.. a wnioski chyba proste ? |
@ up
No taaa ,zgadza się :confused: Bubble nie bierze udziału w wojnie zupełnie, a loguje się tylko po to aby przewietrzyc pokoje , zrobic śniadanko dla Nietzschego, i ściąć trawę przed wejściem do swojej willi ;) Ehhh...szkoda słów Apropos wojny... nic nowego :confused: poza tym że [CHAR]Aurion[/CHAR] odszedł z LL Pozdrowienia :faceoff: |
Cytuj:
3-4 miesiace?Co to jest na Antice? Gdzie najdluzsza wojna trwała prawie rok, to jest chyba mała rożnica :] Do tego podczas tej długiej wojny skasowało sie pare osób (Zu,Lyth,Proxy,Knight Fang,Debo) |
Sesef uwaza ze jego aurea to swiat jakis legendarnych wojen.. prawda jest taka ze takie wojny jakie sa na aurea to na antice nie mozna nazwac mala potyczka
|
Zgadzam się z "botterem", ale Sesef napisał tam od 3-4 miesiąca istnienia servera, czyli jak wyszedl serv to po 3 miechach zaczęła sie wojna i trwa do dzisiaj, jego zdaniem. Mimo to na antice było duzo wiecej wojen i dłużej trwały :)
|
Nie można też zapominać, że na Antice toczyły się również wojny na Rooku. :p
|
na thorii tez jest wojna ale jakos nikt o tym nie pisze;(
ja gram na thorii i wiem jak tam jest:) mam tam 7lvl red skulla |
Wszędzie są wojny,na moim servie (Obsidia) były jakieś małe potyczki, teraz trwa pierwsza poważniejsza wojna(którą właśnie wygrywam:cup: ). Co do serva wiecznych wojen zdecydowanie Antica i Danubia przodują (może z racji ze to jedne z najstarszych serverów).
|
Cytuj:
a co do wiecznych wojen przoduje Nova a nie zadna Antica czy Danubia Na nowej skaczyla sie wojna ,która trwala okolo rok a zmienialy sie tlyko nazwy gildi;] skaczyla sie wlasnie ostatnia czesc wojny(fragi 215-210~) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A na furorze jest wojna, która trwa od roku, i nigdy się nie skończy... W tej wojnie stosowane są wszystkie metody, Pingi, 24h na Ventrilo, hamstwo,Hacki,Thiefowanie Itd.... Tam wyjdziesz z PZ, po 30 sekundach ktoś przyleci po Ciebie ;-) To dopiero jest wojna :D |
Tyle że na Antice nastąpił przełom i jako pierwsi inicjatywę do zawarcia pokoju wyrazili członkowie LL. Miejmy nadzieje że nie będzie takiej drugiej wojnny.:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do walki, to na Antice bylo to samo lacznie z kupowaniem postaci walczacych po drugiej stronie. :P Cytuj:
|
Siemka wszystkim. Czy jest jakiś sens grać na Antice? Obecnie szukam świata na którym można sobie spokojnie pograć. Możecie powiedzieć czy jest tu duże PA, dużo PK i od którego lvla mogę się spodziewać hunta za free (zbyt szybkie expienie).
|
dreemer watpie zebys zalapal hunta na antice za zbyt szybkie expienie pamietaj ze norma jest na tym swiecie 150lvl...
A ogulnie to naj lepszy swiat jaki moze byc :) ma swoja historie |
Cytuj:
Nadeszła moda na zabijanie 80+ leveli ze względu na kase. |
Cytuj:
I wg mnie Antica jest spokojnym światem w porównaniu do innych na jakich grałem. |
Nie gram na Antice ale chyba Hesperides wrócił tyle że ma chyba hunta http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1689501
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |