![]() |
Powiem Wam tak :
Scaraby da się wykopać na pustyni koło Ankh~ na PACC. Na terenie dla FACC też się da, ale nie na Jankauf Desert, tylko w niedostępnej części Greenshore. @topic Wydaje mi się, że poza Scarabami, Scarab coinami i kilkoma gp NIC nie da się wykopać. POZDRO FOR ALL ;) |
Buuuuuahahhahahahahahahahahahahahahaha
Light shovel mam od momentu kiedy tylko weszły na rynek. I od tego czasu używam tylko light shovel. Po pustyniach łażę dużo. I jakoś nigdy nie udalo mi się wykopać nic innego poza scarabami i scarab coinsami.
Żadnych gp a już nie mówiąc o innych rzeczach!!! Fajna zabawa w nabieranie ludzi :D :D :cup: Spodobalo mi się. :D Może wypróbuję to gdzieś w dp.:D I przy okazji opchnę kilka bp tego za wyższą cenę :D:D:D ktoś chętny? :D Przy ilościach hurtowych zniżki! :D |
MOŻLIWE, kumpel stell helmeta wykopał ale kopał 8o pare tygodni...:kilof:
|
hahahahahahaahah bardzo śmieszne kopałem 1 godzinę i wykopałem ze 10 scrabów.
Ale light shovel jest dobry dla sorca i druta najbardziej i chyba jakoś szybciej kopie niż zwykła.;) ;) ;) |
Cytuj:
|
=o?
Cytuj:
Czemu tylko dla sorca i druta? =o |
Hehe nie wiedzialem ze mozna wykopywac skarby moze pujde i wykopie se Dragon Scale Legs?? xD
|
A próbował ktoś z Was tutaj?
http://img408.imageshack.us/img408/9686/72613449sy2.jpg To wyspa skarbów więc częstotliwośc "wykopywania" przedmiotów powinna być wyższa. |
Można wykopać potwora ?
(Scaraba) |
@Up
5 stron- 5 stron marudzenia że shovel jest tylko do wykopania scarabów. :) tak, można potworka wykopac. Tylko scaraba. |
Ale mi sie z was smiac chce....
|
Cytuj:
|
to chyba po tej dla facc... oczywiscie ze zwykla lopata takze da sie wykopac scaraba oraz scarab coina
|
Cytuj:
|
archeolodzy ?br?
|
hahah czlowieku masz troche nie tak...
Light showel porstu mniej wazy nie piles nigdy "pepsi light" ? |
no kurwa jak mniej wazy, mozna nim wykopac jakies rzeczy, mi sie udalo scaraba, scarab coinsa i pare gp, mozliwe ze jakies itemy tez mozna, zal mi sie robi jak gadacie ze nie mozna, to chyba kopaliscie na tej dla facc..
|
Cytuj:
@up To samo możesz zrobić z normalnym shovelem -.- Ludzie, jak nie wiecie- nie odzywajcie się. |
żal pl.
Nieda sie wykopac nic innego prucz scaraba i scarab coinsa :) Jak by mozna bylo to juz kazdy by na pustyni tylko siedzial i kopal. Moze razem pokopiemy i poszukamy MPA albo DSL ? :p |
fajna bajka... móglbys nie wkrecac ludzi
|
a czy można kopać zwyklym shovelem?
ja troszkę pustyni przekopałem, jakieś ciekawe chmurki tylko lecą -.- ale zobacze jeszcze ;) |
eee to facc morze kopaci te skarby tym light shovelem
na tej pustyni jak sie idzie na dezerta pokasicie jakiesi zdjecia czy cosi mapke gdzie so skarby itp. thx z gury |
a ja mysle tak:
opis Light Shovel na tibia.pl: "Doskonała do odkopywania skarbów" light shovel wypada tam z jakiegos pirata, jak rowniez oryginalna mapa skarbow - Treasure Map opis Treasure Map: "It obviously shows Treasure Island including a big, red cross. (Oczywiscie pokazuje Treasure Island (wyspe skarbow) z wielkim czerwonym krzyzem.) Mapa jest dostępna w dwóch wersjach. Prawdziwą posiadają tylko piraci. Fałszywą można kupić na wyspie skarbów(treasure island) za 1000gp od sprzedawcy Johna" a teraz odnosnik do innego posta http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=Treasure konkretnie chodzi mi o dwa posty mianowicie Liftera i Ducha Niespokojnego czyzby ten sorc o czyms wiedzial ?! wiec mysle ze ta lopata mozna wykopac skarb ale tylko na tej wyspie to tyle pozdro |
Cytuj:
A tak poza tym to tą łopatą nie da się wykopać skarbu na żadnej wyspie :P A na wyspie skarbów można kopać każdą łopatą. Z takim samym efektem. Czyli z żadnym jak się nie ma mapy :D A jak już się ma mapę to można wykopać... coś |
Cytuj:
|
co to sa te animal scull? to wiem ze z anglika czacha zwierzaczka :P ale kurna jak klikamna jakas czache np.liona to nie da sie uzc:/ a jak na piasek to jakis dymek sie pokazuje...help...piszcie na privativku
|
Przeczytaj jeszcze raz dokładnie cały temat, a znajdziesz odpowiedź...
|
A ja wykopalem glowe Chucka Norrisa.... tylko coiny da sie wykopac i scaraby
|
Przypuszczam ze to prawda, wejscie do tomba tez za pierwszym razem sie otwieraja(zwykla lopata to trzeba z 10 razy "kopnac") chociaz kiedys kopalem zwykla lopata na pustyni i pojawil sie scarab coin :p ale to chyba ta sama zasada co kopanie scarabow
|
Jak wygląda ten "animal skull"?
|
@ up
Nie ma znaczenia jak wyglada bo to po prostu nie dziala -.- Wczoraj PKowalem noobem na pusytni i w tombach ank i w przerwach kopalem se lopata gdzie popadlo ;] Efekt - kilka wykopanych scarabow i nic wiecej. |
Light Shovel różni się od swojego starszego brata tylko wagą i wyglądem.
Niepotwierdzonych teorii może być mnóstwo, lecz prawda jest jedna! ;) |
@Wymyrymydymy
twierdzisz ze light shovelem odkopiesz tomba za pierwszym razem? raczej watpie, odkad owy item jest dostepny uzywalem go a wieszkosc lvli wbilem na tombach, jesli ci sie udawalo za pierwszym to miales po prostu farta :P @kopacze kopcie kopcie moze odkopiecie, moze znajdziecie pro iwul nju tomba :) @topic bylo to juz walkowane duzo razy, watpie w to jak pewnie 98% tibijczykow, nie uwierze poki nie zobacze jakiegos filmu @ktos wyzej tekst o "kaczero" zdrapal mi tatuaze xD xD |
Widzi ktos date powstania tematu?
|
Ja klikam use with na light schovela i potem na pustynie(tam jak idze sie na deserta) i nic mi nie wypada =/ dlaczego?
|
Proszę o nie odświeżanie starych tematów.
Dziękuje:) Hubertpol |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |