![]() |
hehe widze ze miałem zaszczyt słyszeć najlepszych krytyków fejkowych
więc... Mam pytanko do was co mam poprawic ? |
Humor...bo ja sie ani troche nie usmialem przy tym... jesli chcesz zobaczyc prawdziwy humor obejrzyj Piekielna Historie o Szatanie :D jak dla mnie najlepszy fake paskowy na forom :p
|
mi też się zawsze podobał ale nie będe plagiatów robić :P
|
Kolejna nudna część...
http://img142.imageshack.us/img142/7758/tospokopm7.png i Bonusik... http://img142.imageshack.us/img142/3928/tospokovw6.png |
hehhehe czemu mnie to rozmiesza :D daje 9+++/10 ;p
|
Co ten Heniek caly czas w jedna strone sie patrzy ? ;] Juz coraz lepiej, rob dalej.
|
tylko bounus byl dobry JESTES MOIM MASTAHEM[masterem]
PRZEPRASAM:( NIEWIEM co mnie opetalo |
Mam taką prośbę do rozweselonych użytkowników
Wskażcie mi śmieszny moment. Plisssik!!! |
Troche to dziwne, ale rób dalej (może zrobisz coś fajnego).
|
THX za pozytywne komenty
@Mixer Co ty jakiś ponury jesteś ;] |
Nie, że ponury. Tylko, że ten fake jest mało śmiesznym prawie wcale.
|
|
A ja się uśmiechnąłem nawet ^^.
Odcinek: 5/10. Fake: 7/10. Rób dalej. |
Hahah! Super! huahauah!! xDD
A teraz gdzie ten prawdziwy fake? Bo to CHYBA nie jest fake? |
hehehe no nawet dobre 8/10 ;P
|
Całkiem sympatyczny chłam. Idę grać w Obka...
@down: łał, jaki ty uber zły, lubię takich... A na serio... ty tego avka sam też pewno nie zrobiłeś, jeno wyciąłeś z jakiegoś obrazka. Ja miałem podobną sytuację z moim pierwszym avkiem, Miodus (czy jakoś tak) też chciał mnie reportować, bo myślał, że plagiat, a po prostu obydwaj wycięliśmy to z pewnego obrazka. Poza tym, wydaje ci się, że jesteś już na tyle znany, kochany i podziwiany, że ludzie kopiują twoje avki i sikają, gdy widzą twoje posty? -.^ Jeszcze Nad by mógł tak powiedzieć, ale to do niego nie pasuje, on nie chwali się byle czym. |
Takie głupie że nawet nie śmieszne...
Poprostu żenada, nie wiem co ty w tym śmiesznego widzisz, bo ja wrecz przeciwnie. A tak nawiasem mówiąc: Zmienisz avatar, czy mam cie zreportować z plagiat? Myślisz że jak od pół roku go nie używam to nikt nie zauważy? No to sie myliłeś, daje ci dwa dni... potem zajmą się tym moderatorzy. |
Drakon a skąd miałem wiedzieć ze uzywałeś takiego avka
Oczywiscie jesli ci tak bardzo nie pasuje to zmienie -.- ps. Znalazłem na jakiejs stronce ten avek tylko go zmiejszylem bo nie wchodzil edit: już zmieniłem żeby nie było -.- |
@SIR D..cos tam :p
z wielu tych "kiepskich" "fake" to byl; JEDYNY smieszny odc. jaki dales :p ..powodzenia[ciekawe za ile sie skonczysz] |
te "wiadomo co na H" pisze sie przez CH
|
ja pierd*** H znaczy HENIEK noobie
|
pewnie że heniek, aczkolwiek można zrozumieć to dwojako... co najmniej. ee... Ile jest słów na h?
huśtawka |
Jezeli chodzi o meski narzad plciowy w brzydkiej formie pisze sie przez "ch"
Chyba ze chodzi o cos innego, np. hamak. |
Ta, ch** się pisze przez CH nie tak jak większość uważa ;p
|
zrobiłem po to żebyście myśleli o co chodzi czy Ch** czy Heniek
Chodziło o:Heńka |
Eee...A moze Heniek ? ^^
|
@up: źle. Prawidłowa odpowiedź: Heniek.
@topic: rób dalej, może coś z tego będzie. |
RÓB DALEJ! UŚMIAŁAM SIE JAK NIE WIEM CO :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o :p :p :p :p . Jak chcesz wyglądać w moim fake'u? postanowiłam dac ci role. i wybierz nick. mozesz też wyglądac jak potwór - nie mam nic przeciwko.
|
Cytuj:
@offtopic: Crystal12 A ja moge wystapic w twoim fake??? nick Zuma a Out biały citzen chyba masz go??? |
ubaw po pachy...xD 5/10..
|
Cytuj:
|
Czas na kolejna i ostatnią część Nudnego Henka i Ciągle stojącej w tym samym miejscu sprzedawczyni. O to najnudniejsza część z cyklu
http://img170.imageshack.us/img170/8806/tospokomn3.png |
W ogóle nie śmieszne -.-
2/10 n/c |
I stało się :/ Nadszedł dzień, w którym Pan ukarał za pychę sługę swojego i zesłał na ziemię fake'a, którego nie był w stanie zrozumieć owy sługa i jedyne co mu pozostało to płacz i zgrzytanie zębów...
Nie rozumiem o co chodzi :( chyba przestanę to forum odwiedzać bo jeszcze kilka takich fake'ów i do pewnego zakładu trafię... -.- |
@up ;/
@Topic MEGA SUPER HIPER PRYYYK I apokalipsa sw.henika?3/10 |
Hahhaha ja rotfluję xD Oczywiście dżołk ;p Ani śmieszne , ani przeciętne , ani słabe . Beznadziejne
3/10 Ps . Lepiej sie czyta jak zaznaczysz wszystko xP |
Fake zbiedzony. 2/10
|
Wiesz to była naj[wybierz slowo]1.głupsza 2.nudniejsza czesc XD ;D 3/10
|
Hahahaha
Tylko 4 czesc jest zajefajna prawie spadlem z fotela B)
10/10 Gacie i GM-y Mnie dobili ;) Czesio moze byc Autko <war Wolf> Nice Dawaj wiecej i tak dalej |
reported -_-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |