![]() |
Ja mam zawsze 2 możliwości:
Jeśli mam eq(bo sobie z wcześniejszej postaci zostawiłem lub dostałem) to nabijam szybko 2 lvl i ide na pająki itp. Jeśli nie mam eq to nabijam 2 lvl i ide na carlin sword quest, chain armor itp. Pzdr all |
Moje ulubione expowisko? Tam gdzie najwięcej expa zgarniam ^^ Zwykle po expa lecę na wolfy na pacc area, ale jak wiadomo to słaby loot. Więc jeżeli zależy mi także na kasie to lecę na trolle (też p area), lub 4fun na mino/rot hell.
|
moje ulubione to cave raty pod al dee
|
Spidery i bugi po stronie pacca, a po stronie facca, to raty i bugi pod Al Dee xd
|
Nie licząc pacc area , to spidery , poisony i bugi w zach. częsci rooka , a najlepiej biegać po całej mapie bo większych respach.
|
Trolle na PACC area :P
|
A ja zawsze chodze na 8 lvl na rotwormy buahahaha
|
ja chodze na bear i wolfy bo najszybszy resp jak mam mialem dobre eq (studed legi chain aromor copper shield carlin swordy buty legion helmet)na 1 lvl :D to wyszedlem w 2h-3h
|
xD
Hmm.. najleprzy exp idzie oczywiście na bugach pod Al'Dee i na bugach koło mostku na zach strone wyspy. Ale dobrze(przynajmniej teoretycznie) jest cisnąć Cave Raty. Dużo ich i niezły exp idzie(jak na rook[?])
|
Trening to trolle na Pacc Area. A expowisko tez:D
|
bugi pod mostem>2 beary>wasp tower>skele>orcki>pc>i alleluja:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |