![]() |
Cytuj:
Wstawiłem link do foteki, bo coś sie imageshack zaczął pluć. |
Uhahahahahah :D.
Zal jak widze 200 lvl od nooba padniety. A widzial ktos godzine? moze koles byl pewien ze nie padnie i se kimnal na kilak sekund lub po prostu usnal przed kompem ;). Wiecie jak by byl kick to po tych 2 minutach by go loglo a 200 lvl ma 3k hp i nie jestem pewien czy by wyczaili moment gdy go odrazu kicklo. |
Cytuj:
@down Nie patrzyłem na godzine deda, mój błąd ;] |
Cytuj:
|
hehe nice ... ;D
PING ruless? :P O czym wy mówicie przeciesz wiadomo ze ktos go zpingował qumpel 150ek kiedys tak padl od 8lvl z wanda... Co za róznica czy 10lvl czy 200 jak nie moze nic zrobić... :l |
Cytuj:
|
Fajnie że go zabił ;) ale jestem ciekaw który owner wtedy grał ;];]
|
Cytuj:
a ima padl tak czy siak troche strat mu ten 50~ lvl narobił :P |
Cytuj:
|
Raany to jest poprostu śmieszne :P tu ucieka przed hordą rozwścieczonych Dusk'ów a tu pada od jednego słabego (jak dla niego) sorka z (jak dla niego) marnym level'em.
|
Padł , bo go spingowali ...
Wiem bo tam gram ; ).. A po 2 popatrzcie czemu tam jest 1 fe... Bo kris mial duzo czasu ; Żal.br.. hail Vision! |
Ja wiem.
Może nie dokręcił korbki porządnie to komputer wyłączyło. ok to żart Imargam stoje za tobą. Btw. co to znaczy zpingować :| |
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Smurf_Attack |
Cytuj:
pojawił się filmik z tym foto na tibicam, ale pewnie hack-link, zaraz sprawdzę; @edit tak: Cytuj:
|
ŻAAAAAL.... jak widze jak sie wypowiadaja dzieci z non-pvp ... ŻAAAAAAAAAAL
Kod:
A ty Poruczniku Ryba naucz sie wstawiac fotki na hosty :| |
Cytuj:
|
Jakbyscie grali na furorze to byscie wiedzieli ze Ima gral wtedy na bocie tibia NG. Padl bo mial go zle skonfigurowanego .
|
Żal Wogule ...
|
@up
Piszę się " w ogóle " ... B) A co do sytuacji, to przyznam że faktycznie dziwna... |
ARCHEOLODZY!
nie odkopujcie nieaktualnych tematów >.> |
Może miał trapa na dole uciekł z niego, na red hp. I on go tylko dobił może taka była filozofia. :)
|
LoL on jest 200 EK+ to on napewno sie dopeiro uha na 600 hp~ a na SS'ku widac ze tam jescze pare noobkow stalo to po sd+fe + maly lag= Dead :p
ALe itak sie ciesze ze padl bo nie lubie ludzi ktorzy robio PA ;p Wogule Furory nielubie :D:D _/ Guardia |
Archeolodzy _/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |