![]() |
A co sadzicie o dynamicznym kupowaniu? :) Wszystko w firme, ktora moze przyniesc zysk np na 1 dzien, i sprzedajemy. Itp. Ryzykowne ale czesto oplacalne :)
|
@up,
Ja tak robiłem, ale tygodniowo wyciągałem max 2k. Przerzuciłem się na długotrwałe posiadanie akcji i mam z tego o wiele więcej kasy i mniej zachodu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja zaczynam, zobaczymy co z tego będzie.
|
@hoom,
Walić bukmachera. W Niemczech postawiłem 5 euro. Wygrałem 10, postawiłem dalej i przegrałem wszystko ;p @Wieszok, Skąd wiesz, że giełda będzie dzisiaj nieczynna? Nie ma informacji na str. głównej. Może w TV mówili? @down, Chyba jednak giełda dzisiaj nie działa. Musimy poczekać do jutra/czwartku. |
Zaraz! Akcje Pamapolu i Prokomu ani nie rosną ani nie maleją. WTF? :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A co kupicie/sprzedacie po przerwie? Ja z Żywcem wstrzymam się do fali upałów. Resztę opchnę jak wzrośnie, do powiedzmy +5%.
@down chyba Zachem |
Radze kupic akcje "14zach". Chuj wie co to jest, ale dobrze sie sprzedaje. Kolastyna, to nie byl dobry pomysl, moze potem, bo w koncu opalanie rox.
Ja kupiłem Ambrę, bo to buty, teraz to sandałki i adasie w ruchu;p |
Cytuj:
|
Wzialem zywca, hoopa i tvn, te ostatnie to nie wiem czemu xD
|
@up,
TVN odradzam z własnych doświadczeń. Trudno będzie sprzedać. |
Ja narazie zainwestowałem w HOOPA i w TRAVELPL może coś z tego wyjdzie w końcu jest długi weekend to ludzie wyjeżdżają ^^ zobaczymy
|
Zarejestrowałem się i zainwestowałem, zobaczymy co to będzie,.. :cup: :baby:
|
Tak jak myślałem, NAFTA poszła w górę, obecnie zarobiłbym na niej 27zł :p. Reszta bez zmian.
|
Jestem 3zł na każdej akcji Żywca w plecy. To ja spadam do sklepu kupić zgrzewkę, może coś skoczy ;)
Jeszcze trochę warto poczekać, akcje w końcu muszą skoczyć w związku z temperaturą. |
Pamapol zaliczył wzrost o 0.52%, ale za to Prokom spadł o 0.18%. ogolnie jestem na plusie - 6 zł zysku.
:) |
A było tak pięknie... przed chwilą HOOP starczał abym był na plusie(tzn. powyżej 10tyś), ale teraz spadł i jestem znów na poniżej 10tyś. :(
Pozdrawiam |
SUMA: 2739.26 2840.90 +3.71 % 101.64
101zl do przodu. :> |
Nie wiem jeszcze zabardzo o co chodzi, ale od wczoraj z moimi akcjami nic sie nie dzieje. Jedynie TVN spada xD
Moze mi ktos powiedziec o co chodzi, bo na tym paseczku na dole napisane ze akcje hoopa podskoczyly, ale w zakladce moje akcje nic sie nie poruszylo. |
Przed chwilą stworzyłem konto, załogowałem się i kupiłem pierwsze akcje. Zainwestowałem w HOOPa i ŻYWCA. Nie wiem w sumie czy dobrze, szczelałem i starałem się wybrać znane mi marki. Może ktoś naspiać kilka rad dla początkujących, w co warto inwestować itp. Z góry thx.
@edit To co mi zostało w KOMPAP zainwestowałem, jak narazie chyba zysk 28zł. |
Właśnie na taką gierkę czekałem :)
Zainwestowałem w: Żywca=lato,dużo będą pili ;> Hoop=j/w TPSA=będą dzwonili sporo zapewnie TravelPL=wycieczki,wyjazdy itp. Mam nadzieje,że to się zwróci :) |
No kurwa jak na zlosc Hoop spada o 1,87 % a TVN, kotrego chce sprzedac rosnie -.-
@edit Tvn sprzedalem, zywiec podskoczyl o 0,20 % i jestem 7 zl do przodu xD @edit Hoop podskoczyl o 0,72 % i jestem juz 12 zl do przodu xD |
SUMA:
9954.12 10287.00 +3.34 % 332.88 332 zl na plusie jak na razie, zobaczymy co będzie na zamknięciu edit: wszyscy mówią, ęe ciągle hoop spada, a jak ja patrze to hoop stoi w miejscu albo podnosi się :) +4.26 % 424.14 |
dzisiaj rano nareszcie zrobilem konto, zainwestowalem w budimexa przed otwarciem gieldy. Zysk na start troche ponad 5% ;) Okolo 240zl :)
|
Kurde- hoop +4.39 %
Sprzedawać czy jeszcze czekać? Doradźcie |
Sven
Ja bym poczekal u mnie caly czas rosnie Hoop ;] |
hoop +3.04 %
-.- |
a budimex pnie sie w gore ;)
|
Ukryty tekst:
99 zł zarobiłem xD |
Ale ten hoop jest... teraz poszedł w górę i zarobiłem jakieś 53 zł :D
Zamierzam sprzedać Żywca jak tylko wybije się z "minusa", chociaż nie jest to pewne. Pozdrawiam |
PROKOM mi spada ale kupiłem TRAVELPL, bo majówka i mam zysk 25zł.
PROKOM opchnąłem a TRAVELPL dalej leci w górę i mam dylemat czy sprzedać już czy trzymać dalej... No i przytrzymałem i straciłem ^_^ |
Pozycja w rankingu ogólnym: 1135
Pozycja w rankingu tygodniowym: 1 Profit bieżącego tygodnia: +53.08% Kto ma lepszy zysk? ;) W poranek zarobic 5000zl :P |
Ogólni jestem stratny o CAŁĄ ZŁOTÓWKĘ.
Interia poszła w górę (mam za nią 15 zł :D), Netia spadła o 0.02 punkta, a Prokom chyba sprzedam, bo dalej spada. |
ja niestety zgapilem moment mojego wielkiego wzrostu 50% i go szybko stracilem :)
|
Pamapol ciągle rośnie, juz 25zl zysku. Prokom dalej spada 8o. Na pocieszenie zdecydowalem sobie kupic Netia, bo Play i te sprawy chyba.Ale tez spada.....
|
@2up,
Wczoraj miałem też pierwsze miejsce. +107% zysku. |
BANKIER.PL kosi kasę, 300zł na plusie xD
|
Zainwestowałem w:
-CCC [+2,64%]- wg mnie będzie teraz szło w górę bo ciepło idzie to ludzie sandałki i klapeczki kupują :D -SANOK- to tak bardziej dzięki temu, że z tego miasta jestem, co nie zmienia faktu, że jestem 22zł na plusie dzięki temu -Kuiłem, a po 1 dniu sprzedałem ŻYWIEC- wg mnie bedzie to wielki niewypał |
zakupilem
Energopol Gadu-Gadu INSTAL TRAVELPL i travel jako jedyny mi psuje :p ale narazie 43.30 zl na plusie :D energopol caly czas rosnie juz 70 zl z niego :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |