![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
taa haker sie znalazl jestes h***m a nie hakerem i nie pier*** jakbys byl hakerem to bys go zmainował lol. Jak jestes taki pro master evil haker to moze slyszales kiedys o grupie "inferna br " Zal swe |
Cytuj:
Cytuj:
I ludzie, dajcie spokój z tymi "żalami", bo to juz się żałosne robi. Była moda na lolki, nooby, teraz każdy miota żalem na lewo i prawo. |
Hack?...
Obrazacie tym wszytskich prawdziwych "Hackerow" i "Crackerow" jak byscie wiedzieli ile wiedzy na to potrzeba;]
Wine ma wlasciciel postaci, parenascie k to nic, ciesz sie ze nie masz 81 knighta z 550hp to byl by wstyd. Co do osoby, ktora zdobyla ta postac to jak to nazywacie "Hack" byl bardzo kulturalny. |
Gorszy by był 81 sorc z 0 many.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jego sprawa ile ma lat i jaki lvl Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit żeby dać się schakować to trzeba być bardzo nie uwaznym. Ten przykład pokazuje, że trzeba odpowiadać za swoje czynny. Tylko i wyłacznie z jego winy stracił swoją postać. Trochę szkoda mi takich ludzi, ale to przezcież Tibia to tylko głupia gra, a więc nie ma co rozpaczac... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Yhy Ta Hakuje na moje to go zrobil jakis friend z rla albo jakies nielegalne oprogramowanie innej mozliwosci nie ma. Jakby go zrobil haker to napewno by sie tym nie cieszył na forum to nie w ich stylu :) |
1. Jeżeli to co mówicie o WR - jest on noobem i nie szkoda mi go.
2. Jeżeli sam wbił ten lv bez botów - szkoda mi go. 3. Są trzy typy "złych": - hacker - cracker - lamer Ci z np. tibiaown należą raczej do tych ostatnich, pozdro, cze. |
Cytuj:
Jeden Mądry :) |
To nie był porządny hack rookstayera, ponieważ,..
Nie wyszedł nim na maina, lub chociaż nie padł parę razy, a wbijać te około 350k~ na jeden lvl na rooku, to mogło też wkurzyć. Ale hack, to hack, szkoda,.. Btw, może nie długo dostanie bana, ale to jeszcze nie jest pewne. B) |
Nie rozumiem ludzi którzy piszą że to wkręt bo Wesołym nie wyszli na maina -.-
Przecież nie każdy jest taki "CHAM" ! Ja np (nie mówie że hakuje) jak bym hakował to bym nikogo nie rookował/majnował :P tylko biore cash + items i pisze liscik do ownera żeby uważał gdzie klika :P |
"hakował" - rotfl.
Z hakowaniem to ma niewiele wspólnego =) |
No niestety ;/
Ale dobrze ze zabrali mu tylko kase, a chara zostawili w spokoju. Gadalem z nim potem, gra for fun, nie zalamal sie. |
Odrobinę infa o włamaniu się na konto Wesolego - link. Trzeci nagłówek o nazwie Wesoly Rookstayer... hacked!.
Moim zdaniem temat do zamknięcia, bo niedługo zaczną się pytać jak hakierowaci clientuf... ale to tylko moje zdanie, bo przyklejone ogłoszenie czytałem. ;f Vial |
Cytuj:
_____________ 4 expa później... ____________edit Jakby vego wyszedł nim na main, to ten buc, który nie sprawdza pobranych plików czymś innym niż av, nie byłby taki "wesoły" =) |
Jeżeli chcecie znać prawdę o tym "hacku" przeczytajcie posty Sirblaze'a. Na rookgaard.pl prawda została nieco zniekszatałcona.
|
Boże, jak słucham tych brednii wypowiadanych przez większość userów..Owntibia niewykrywalna przez antyviry? A po kiego grzyba wam to oprogramowanie? Hijackthis czy spojrzenie na procesy uruchomione w systemie wystarczą..Osobiście przez 2 lata gry w tibię nie używałem antywirusa, wystarczał firewall i logiczne myślenie. Muszę się nie zgodzić z Panem Klockiem.Gdyż człowiek, który załatwił Wesołego ma duże pojęcie o programowaniu etc..To działało w odwrotną stronę. Wesoły chciał spróbować swoich sił w pseudo hackingu i wyszło mu to na niekorzyść :)..Chyba jedyną osobą sensownie się wypowiadająca w tym temacie jest owntibia*****.. Bye pozdrawiam
|
No wiecie nawet dobrzy gracze czasem są hakowani.
Ale jeśli używał jakichś botów itp to mu dobrze. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1. Nie wyszedl nim na maina bo nie mial by z tego zadnych korzysci. 2. Czytajcie uwaznie: on nie chcial "hackowac" innych za pomoca owntibii lecz sciagnal bota zeby grac z botem i szybciej lvl bić. (bo na jego poziomie na rooku to juz niezle trzeba maniakować) A że jest lamerem i wczesniej nie sciagnal sobie "owntibia deletera" z torg i po sciagnieciu bota nie przeskanowal komputera tym programikiem i nie usunal ewentualnego wirusa to go jeden z "hakerów" z owntibia vip "shackował". Pisze w cudzyslowie bo jak wiadomo nie ma to nic wspolnego z prawdziwym hackowaniem, ot takie zwykle żerowanie na ludzkiej glupocie i naiwnosci. |
Cytuj:
Cytuj:
Wiadomo, ze taki np. 80level ktory non-stop gral na bocie* bedzie gorszy od 20level'a który sam zrobil levela... Czy bot uczy umiejętności manualnych? Nie... I potem niedziwcie sie ze: - 40 level strapowany w mino hell. - 50 level pada na trapie w wasp tower. itp. *ewentualnie kupił chara, bedąc w dalszym ciągu malo doswiadczonym. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wyobrazasz sobie grac zmajnowanym Rookstayerem? Na 80 levelu? Ze skillami 25.33? A w razie magików... z magic levelem 0? Zastanawiam sie... bo co kto nie pisze, to masz do tego kogos zastrzeżenia... o wszystko sie czepiasz... Wrzuc troche na looz. |
Cytuj:
|
Przepraszam za Offtop ale Wesoly Rookstayer posiada aktualnie 91 lvl :O Czyzby powrocil?
@Down Ooops :P Sorka, ale bylem zle poinformowany :) |
Cytuj:
|
szkoda... ale troszke malo kasy mial ;)/
|
Cytuj:
Teraz przegladam rank na wiki hunted: Lista 10 Rookstayerów z najwyższym poziomem w Tibii: Wesoly Rookstayer (103 lvl) - Botter Sunrise (102 lvl) Rookguardian de'Bove (100 lvl) Voodoo Rhythm (98 lvl) Sir Mafjozo (96 lvl) Ferumbras de Rookgaard (93 lvl) - Botter Lealuk (93 lvl) - Botter Nekhronoz (92 lvl) Lord'Luster (91 lvl) Crisne (84 lvl) Jak dla mnie przy kazdym powinni napisac boter bo nie wierze ze ktos wbil 50+ na roku bez botowania ;] |
Cytuj:
To, że nie każdy potrafi wbić lvl 50+ na mainie, nie oznacza, że na rooku każdy 50+ to botter : ) @down: Grałem, nie zaszedłem daleko, bo tylko na 26 poziom, ale serwer U.S.A i nie da się grać z powodu lagów ;] |
Grałes kiedys rookstayerem ? Ja mialem 18 lvl i mi odechcialo. ;]
|
Bo cienka pićka a nie gracz z Ciebie.
|
Cytuj:
|
To wy*******aj na roka wbij 30 to poagdamy
Piotrek 2611 ""Knightowi to wielkiej roznicy nie robi czy ma 550 hp czy 1280 bo i tak na tym lvlu nie byl by w stanie polowac na nic co ma combo ponad 400 hp, a uha sie wlasnie srednio za te 400. Wiec posiadanie wiekszej ilosci zycia daje tylko teoretyczna przewagę ktora w praktyce sie raczej nie sprawdza. Gorzej ze skillami bo mialby mniej wiecej 20/30 a teraz po update na kazdy atak knighta maja wplyw tylko skille a nie jak dawniej lvl do uderzania z hmm/gfb/explo/exori. 1. Nie wyszedl nim na maina bo nie mial by z tego zadnych korzysci."" Wcale nie ma roznicy czy ma 550 czy 1280. lol223232323. ZALLLL Az plakac mi sie chce ;] A po drugie hakujesz dla korzysci ale tez dla zabawy wiec wiesz jak ja bym haknal to bym wyszedl nim na maina ;] |
Co za archeolog odkopal ten temat?? X(
|
Cytuj:
|
|
Jak widac zawsze beda ludzie bez wyobraznii...
|
[IRONIA]do stiedzie do fejg dzemu on ma 0 mlfl na 81 lefel!!![/IRONIA]
nie trzeba bylo sie nabierac na zeczy typu free pacc itede |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |