![]() |
A gdzie jest słynny Skrzatolongo który pizgał z sdków na wojnie z Ez po 90 ;D????
Pozdrówka dla was chłopaki |
a moglby mi ktos powiedziec co sie stalo z shyan'em bo wiem ze sprzedal chara jakiemus espaniolowi i wiem ze gral nim podczas wojny z beach noctambulant i aerowix (chyba)
|
up* o kogo Ci chodzi? Bo jest Arowix i Aeroxis a nie cos pomiedzy ;p
|
Rycerski Cinku pamietasz moze Kario Ralac ? pomagales mi na rooku jak zaczynalem swoja gree
|
Ee.. Mogles na PW zapytac, a nie zasmiecac szczytny temat :p.
Odp.: nie znam, bo niby skad mam pamietac name kazdego, kogo minalem, badz komu pomoglem.. Kim ja niby jestem xD. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ciekawe historie a moze jakis zdjecia i filmiki B)
|
double post :P
|
Cytuj:
|
@Koszyk
Ales ty kurwa zabawny... mozemy sie smiac z twojej glupoty pajacyku hauahuahhaha !;) Na dodatek po kazdej wojnie byl jakis wmv. http://tibicams.tibianetwork.net/links Clients Tibia 6.4 Tibia 7.0 Tibia 7.01 Tibia 7.02 Tibia 7.1 Tibia 7.21 Tibia 7.24 Tibia 7.26 Tibia 7.27 Tibia 7.3 Tibia 7.4 Tibia 7.41 Tibia 7.5 Tibia 7.55 Tibia 7.6 Tibia 7.8 Tibia 7.81 Tibia 7.9 Tibia 7.92 i clienty tibi sa na tibia.pl i na tibia.com Troche sporo filmikow tam z wojen, ale mi chodzi o wmv... |
Cytuj:
Ty byś do eZ vs dpft bez mojej deyczji nie wszedł;] co do tamtej wojny,kto ma wiedzieć ten wie;p |
Cytuj:
a jak szukasz filmow z wojen w wmv to wystarczy w youtube poszukac :) http://www.youtube.com/watch?v=nDkDszOhgpc http://www.youtube.com/watch?v=9uqwZ3m1-es http://www.youtube.com/watch?v=KWbr_ZqeRZw Pajacyku :) |
Cytuj:
Ale nie opowiedzial jaki to cfaniak jest :D Matka mu zabrala modem to po jakims czasie kupil sobie nastepny i nosil go do szkoly zeby siostra nie znalazla go w jego pokoju xDD Przychodzil z budy zalaczal modem i lupal do 19 matka przyjezdzala widzial swiatla to chowal modem po czym matka mu dawala pograc przez 1-2h xDDD Sam by opowiedzial to o wiele lepiej :D |
Alunir
Napiszcie historie Alunira plx
:) |
Cytuj:
ale co jak co uwazam ze czasy WF (i tego jak nas od Carlin do AB przegonili) to byly najlepsze czasy:D |
ja sie zawsze zastanawialem czemu new owner beduriona nic nie expil...kupil chara za tyle kase, a jego pgowanie ograniczalo sie do odrabiania jak padal :D wie ktos czemu bedu nic nie expi?
(wiadomo ze teraz jakby go zlapala wena na expienie to i tak by nie mogl, chodzi mi o wczesniejsze czasy, kiedy mogl expic) |
Cytuj:
|
kto mu zafundowal eq gildia czy szejk-tata?
|
Sam sobie kupił:P za beczke ropy pewnie...
|
bardzo ciekawa historia
|
A ja najlepiej wspominam wojne dpft vs dw
kurcze to byla wojna i mogle calkowicie zmienic losy arcani :D Ale powiem ze do dzisiaj pamietam szwedow jednak maja serce do wali i nieboja sie padac. Najmniej mi sie podobala ostatnia wojna ze wzgledu na podzielenie i wymieszanie sqadow ale jak narazie ro raczej najkrwawsza wojna co niektorym moze sie podobac :D |
Cytuj:
|
Bardzo ciekawa historia serwera. Dzieki za napisanie jej.
A Ty, Filush (Czy, jak Cie poznalem w grze- Arcy Filu) wracaj do gry (chyba ze nadal grasz, a zmieniles poprostu nick). Z Toba bylo fajnie ;x Pamietam jak Twoje rozumowanie, ze kiedys moze bedzie lepiej na Arcanii nakrecalo mnie do gry. |
on gra! jego nick to gawluk royal knight
|
xD
Od paru lat nie mam w ogóle tutaj postaci(tzw. main chara). Także można mnie złapać tylko na Arcy Filu, Armonosie Orothie albo Gostyniaku, Neireenie. Od czasu do czasu kogoś zabijemy, zniszczymy komuś życie albo w ramach sportu zamienimy jego mózg w wodę aby jego marzenia i największe ambicje szlag trafił. Mój styl gry jak bardzo dużo osób zdążyło zauważyć jest bardzo specyficzny :) |
Pamietam. Chciales zmienic Arcanie na lepsze idac po trupach ; > Pamietasz mnie chociaz? Pewnie nie ^^
|
Jasne, że pamiętam :) Nawet gdzieś mam jeszcze namiary na Ciebie.
|
a pamiętacie akcje Lindlaya, Negocjatora i Vinchenza ? :p
|
Jak zobaczyłem ten temat to musiałem się odezwać :)
A pamięta ktoś jeszcze takie zawołanie jak Hail Knighthood! Ach Arcania, aż się łezka w oku kręci, w mojej długiej karierze najemnika to tam zdobywałem szlify ;P Furora, Obsidia, Arcania, Antica, i można by tak bez końca. Ale to Arcania zawsze będzie mi się kojarzyć najlepiej, jako kraina ciągłych wojen, i niepokojów, czyli coś w sam raz dla mnie :P Od dłuższego czasu nie gram już w Tibię, update który dodał aimbota w kliencie, to dla mnie była totalna poracha jeżeli chodzi o wpływ na pole walki, teraz nawet boję się zagrać. |
Cytuj:
ja takze do tej pory czasu na gre nie mialem ale ze teraz studia to mozna pograc...;] zobaczymy co z tego bedzie szkoda ze teraz juz tlyko bot na bocie juz raczej nie wroca stare dobre czasy^^ |
Losari Back
Mam wiadomość dla co niektórych może dobra może nie Losari wraca do gry na arcani pod innym charem niepodam jeszcze nicku lecz zobaczycie sami !
tak BTW ja to nie Lasori lecz moj rl :P czowiek pro gammer tzn jeden z 5 ownerow |
a co to 'strzeszcie'?
|
up wiesz kto to byl ?? wgl ? potega servera jezeli nieiwesz to sie prosze nieodzywaj
|
Czy ja sie pytam kto to byl? poza tym wiem kto to byl, ja sie pytam co to za slowo 'strzeszcie'. Nie umiesz czytac to sie nie odzywaj. I nie uzywaj slow ktorych pisowni nie znasz, najlepiej
btw, i co to wgl? nowy mongolski proszek do prania? slyszalem ze swietnie wybiela na czerwono |
Cytuj:
|
tez sie wlasnie tak zastanawiale, on ci zaplacil za reklame? ;p
|
niee ale poprostu muwie ze wraca do gry tak btw
niedostal wpierdol na innych swiatach poprostu znowu zaczol grac w tibie |
Skoro tak muwisz... to możne faktycznie zaczol.
|
kilku slow nie znam, ale ogolna tresc zrozumialem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |