![]() |
Cytuj:
Polowa z Was umie tylko pier****, porownywac UF do Vision itp, a tak naprawde gowno wie o sytuacji jaka sie dzieje... /Metek. |
Cytuj:
Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?! |
Wedlug mnie i tak KAZDA wojna przeciw arc nie ma ZADNEGO sensu.. Nawet jezelibyscie expili, pekowali, wygrywali 100 do 0 we fragach to i tak Arc by nie dalo za wygrana, ubijalo was rankami czy jakos tak, a sytuacja opisana powyzej doprowadzilaby iridie do ruiny, a po co to nam?
|
A ja wiem jak wygrać, a ja wiem jak wygrać! :P Ale wam nie powiem, bo was zwyczajnie nie lubie :(
|
Cytuj:
jak chcesz zwrocic na siebie uwage szukaj innych sposobów , bo juz sie powtarzasz a to wszystko robi sie nudne :o |
Hmm... To czy kogoś lubie ma tutaj akurat bardzo duże znaczenie, gdybym was lubiał to chciałbym, żebyście wygrali wojne. Ale nie chce tego. Jak dla mnie całe UF może się zrookować i ani troche szkoda mi was nie będzie... X_x
|
Omg
@Danthorr Ile ty masz człowieku lat? Mówisz ze tak nie lubisz UF, to po co gadasz ze wiesz jak to wygrac, skoro i tak tego nie powiesz? bezsens. Pozdro. |
@Grilvex:
Wiek masz pod avatarem. To czy powiem, czy też nie, zależy tylko i wyłącznie od członków UF. |
@Danthorr
Ehh, dogryzłeś mi z tym avatarem, więc inaczej zadam pytanie :P. Czy napewno masz 17 lat? A tak btw, moze podzielisz się z całą Iridią od czego to zależy =), ludzie są głodni informacji XD. Pozdro. |
Cytuj:
hum jeszcze raz pozwole sobie cos napisac ; d bo chce zeby ten ktos to przeczytal ; ] Cytuj:
Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?! @down oni pewnie sami nie wiedza co bedzie ... btw. 'gz' |
A teraz spytam w prost, bedzie sie dzialo jeszcze cos w zwiazku z ta wojna, czy mam zakladac postac na innym serwerze??
offtop: 19/20 z anglika :cup: |
Cytuj:
Zgadzam sie z Toba. Cytuj:
Nie rozgrzebuj juz powodow dla ktorych ludzie sie wyplacaja i czemu stracilismy kolejna wojne. Szkoda, ze tak sie skonczylo, po tak dobrym starcie. /Metek. |
Cytuj:
Sami by na to wpadli, a że do bystrych nie należą.. /Phoenix |
Cytuj:
Brat mi kiedyś powiedział "jeśli popelniles blad , nie rob nowych rzeczy , zeby to naprawic , napraw sam blad'. Jeśli teraz nie naprawimy tego co bylo zle , potem bedzie jeszcze trudniej... Wierze ze my polacy mamy szanse by wygrac , brak nam jedynie motywacji! Na iridi jest pelno medium polakow , z sporymi umiejetnosciami , ktorych nikt nie zauwaza zwazywszy na lvl ... Szwedzi w przeciwienstwie do nas potrafia dobrze wykorzystac swoja sile , potrafia sie zjednoczyc a lvl nie jest dla nich przeszkoda , ufaja sobie , wiedza na czym stoja i ida na przod... MAMY JESZCZE SZANSE WYGRAC TO WOJNE , NIE PODDAJMY SIE I ZAANGAZUJMY W NIĄ. |
@up.
Myslem, mowilem tak samo jak Ty. Oby ten zapal nie minal Ci tak szybko jak mnie. Napisales jeszcze, ze jest brak motywacji... raczej odwagi. /Metek. |
Cytuj:
Jak możesz mówić o mnie w ten sposób nic o mnie nie wiedząc?:/. Nic o mnie nie wiesz a oceniasz?? Dla mnie w tym momencie jesteś przegranym 0. Nigdy nie spotkałem się z tyloma przekleństwami w jednym zdaniu, może potrzebna ci jakaś terapia? Zastanawiałeś sie nad tym?! Dzidziusiu może zaczniesz się odzywać z szacunkiem, ponieważ nie przypominam sobie byśmy razem bawili się w piaskownicy!? 2 Polskich piesków jest w del'toro, haa.. a ty, kim tu jesteś, że tak się opowiadasz o nich? Jeżeli oni są pieskami to ty jesteś szczurkiem na Iridi.X( Walcząc po stronie Del'toro byłem nie tykalny na serwerze, gdy Polaczki grzali pz ja sobie spokojnie expiłem. ( Może nie liczyli się z moim zdaniem tak jak z innymi Del'Toro ale wystarczyła mi pewność że nikt mnie nie zdradzi!) Gdy był jakiś battle wskakiwałem i kosiłem. Miałem do nich zaufanie a oni do mnie i to mi wystarczyło. W tym samym czasie Polaczki sypali wzajemnie na siebie. Nie było mowy o takim incydencie w Del'toro. Zatem Shut up słonce. Daleko nam do takiego poziomu. Jeszcze jedno żeby ci nie przyszło do głowy, że zdradziłem Polaczków, otóż nie! Od początku trzymałem z swe, ponieważ wiedziałem z poprzednich wojen jak wygląda walczyć po stronie Polaczków a jak po stronie swe! Miałem kupę zabawy nie musiałem się martwić, że jakiś Polaczek wsadzi mi nożyk w plecy i tyle. @Up Trai'ler dokładnie wszyscy wiemy że pokój na tym serwerze jest jak dłuższy weekend ;) Będą zapewne kolejne nic nie znaczące wojny i wielkie obietnice, natomiast sami wiemy jak to rzeczywiście wygląda. Tak naprawdę już zawsze będzie na tym serwerze. Zatem polecam poczekać na nowy serwer i tam będzie można zabłysnąć. Pozdrawiam. |
A ja mam nadzieje ze Uf jeszcze coś pokaże
:) |
nie moge dac edita więc pykam next posta
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą." - Otto Von Bismarck. moze to wam da do myslenia.. : > /Phoenix Vast, the sound of the white revolution~ |
jak tak dalej pojdzie to w przyszłym tygodniu all sie wypłacą, a za dwa już będą się burzyć 'o pea sfe'
|
Cytuj:
Nick jakbym chciał dawno bym ujawnił, natomiast nie widzę takiej potrzeby. Obawiam się jednak, że musi ci ktoś nosa utrzeć. Zobaczymy, jaki z Ciebie Chojrak czyt. "kowboj klawiatury” Obawiam się, że taki z ciebie gracz jak ze mnie niańka, więc zapraszam cię na pojedynek. "Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" - Nie zapominaj o tym! OTS - tibia 7.6 aby nie było mowy o jakimkolwiek bocie, liczy sie tylko zdolność manualna słonko. Oficjalny wynik ogłosimy tutaj, aby wszyscy zobaczyli, jaki z Ciebie MISTRZ. O więcej szczegółów zaklikaj na gg 3986972. Ponieważ tibia.pl zabroniła rozmowy o otsach. Do usłyszenia słońce. Przepraszam czytelników za tymczasową zmianę tematu. Ale mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat później tak wygląda.... Jeszcze jedno słońce: naucz się pisać, bo póki, co "Huj"8o się pisze tak "Chuj". Zapamiętaj raz na zawsze. |
imho jak już ots , teraz jest tibia 7.92 , polecałbym zmierzyć się również na niej , a nie cofać się w przeszłość.. Wkońcu żyjemy teraźniejszością
|
Trai'ler doskonale wiem że są otsy pod tibie 7.92, ale co to za frajda naciskać na klawisz f3 Sd-kując czy uhając się. Nie sprawia mi to żadnej frajdy, dlatego tego też lepsza jest tibia 7.6 w której liczy się zdolność manualna a nie ilość graczy przeciwko tobie.. W tibiach wcześniejszych bez hotkeów bez problemowo rozkładałem sporo wyższe lvl natomiast na 7.92 ha... Tutaj liczy sie ilość osób, która walczy przeciw tobie.
Jeżeli Misiek chciałbyś mnie pouczać, co do ots-ów.., musiałbyś się trochę poduczyć kilku języków. Kolejnym razem proszę ja Ciebie nie wtrącaj się w nieswój biznes. |
Cytuj:
"hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos? -nie Dasz mu nauczke? -nie Więc proponowal bym duela na rl tibii :> /Phoenix Vast. |
Phenix musze powiedziec ze juz cos zmieniaja sie twoje wypowiedzi. Przestales byc wulgarny i powoli mozna z toba gadac jak z czlowiekiem.
Musialo cos cie nauczyc te 5 starych kat na ktore dostales bany albo zostaly usuniete. XD Albo poprostu znudzilo ci sie tworzenie nowych pozdro XD |
Ktos rzucil termin, ze na Isarze (podczas panowania DT) nie bylo polakow. Ten ktos albo gada od rzeczy, albo nigdy nie gral na isarze.
Na Isarze bylo i jest duuuuzo polakow. Czy nawiazywali walke z DT? Nawiazywali. Nawet dobra. Ale, jak to bywa z naszymi graczami - brak motywacji i czegokolwiek doprowadzil do porazki. Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XVII w. i tak jest teraz w tibii. Nie, nikogo tu nie obrazam. Koalicja przeciw DT miala dobrego przywodce - Dimitriego. Wszystko sie posypalo, gdy on dostal deleta. Jaki z tego moral? Narod do wojowania mamy dobry, zorganizowanie zle, motywacje zle, przywodcow zlych, takich co nie umia utrzymac wladzy, albo wogole ich nie mamy. Wiec trzeba kogos, kto to wszystko ogarnie. Gdyby znalazlby sie dobry przywodca, ktorego beda sluchac - to wygrana mamy w kieszeni. Bo ile juz bylo tych smiesznych, rasistowiskich wojen POL vs SWE, w ktorych Szwedzi grzali tylki w PZ, ale brak zorganizowania i jakiegokolwiek zmyslu taktycznego naszych rodakow doprowadzaly zawsze do zwyciestwa szwedow? (nie mowie tu o waszej iridii, tylko o wszystkich serwerach) Ktos nawiazal do jakichs smiesznych duali na OTS 7.6. Tak, kiedys liczyly sie umiejetnosci. Tak, teraz tibia ma wbudowane boty i wygrywa ten, kto ma wiecej run (ewentualnie - przegrywa ten, kto nie umie walczyc i jego pvp = 0). Ale tibia ewoluowala i trzeba to akceptowac. Albo do konca zycia siedziec na OTS 7.6 - bo ver. 7.6 byla najlepsza... PS: Nie robcie tu takiego burdelu, bo znow bany polecialy. |
Cytuj:
nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bo powiedzialem, ze W D'T nie bylo Polakow po drugie : zejdz z nas! po trzecie: na Iridi zaczalem grac jak Dimitri mial 120 lvl, za czasow Banana team, wiec ~~~ |
Cytuj:
Cytuj:
-To zawsze polacy dostają po dupie. -duele na 7.6 to żałosna namiastka siły dla ludzi, którzy są na nich wychowani; a brak im strategii do obsługiwania CIPSHITU (aka bota w cliencie) I jeszcze takie jedno pytanie do Ciebie... ..Jaka jest pogoda na twoim NON PVP? |
Cytuj:
Coś Ci się pomieszało, bo potop szwedzki był w XVII wieku ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ up
WONSZ Jeśli chcesz mnie cytować to prosze bez błedędów ort. Widze że wcale nie rozumiesz o czym mowa i powiem w waszym jezyku „W*******ASZ” się w nie swoją sprawe. "hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos? Myślałem że dosyć jasno się wypowiedziałem ohh...Gdyż nie chodzi tu o to, co się zyskuje i co się traci tylko o satysfakcje, jaką to mi da. „Nieważny jest sam sukces, ale metoda, jaką ją osiągnąłem” – Może odnieś się do tego i słuchaj, bo twój własny język cię zagłuszy. Dasz mu nauczke? Nie chodzi o samą nauczke tylko pokazanie, jakim jest dzieckiem, które potrafi tylko szczekać. Co do tibi 7.92 Nie gram w nią z powodu update. (Można przeczytać, dlaczego nie gram w mojej karcie postaci na tibia.com, ale żebyście nie mieli za dużo tłumaczenia ENGLISHA to wam powiem.. Szedłem sobie nagle patrzę 3 RL od Chalino „dup dup dup” tzn hotkey SD SD SD morthur i you are dead. 100 k +, w itemach poszło w plecy) Wlaśnie z powodu tych hotkeyów tibia strąciła dla mnie cały urok. Pykam od czasu do czasu dla przyjemności na OTS 7.6 + TS. Więc proponował bym duela na rl tibii :> Ale z Ciebie wybitny inteligent., no tak racja 62 vs 44 zabłysnąłeś nieludzko Wywnioskuj coś z tego i daj mi znać na priv, bo nie ma sensu zaśmiecać forum jeszcze bardziej naszym sporem, który i tak do niczego nie prowadzi bo udowodnię Ci że jesteś nikim a ty i tak będziesz swoje.. No nic nevermind. |
Szczekać jak narazie potrafisz tu tylko ty, odrgazając się duelami na tibii 7.6 rotfl. Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale coraz bardziej pokazujesz 'how low you are'.
OŁWER EN OŁT WONSZ /Phoenix~~ |
Skład UF coś się "uszczuplił", czyżby koniec z duchem walki?
|
off top
btw Name: Jurand Wyrocznia Sex: male Profession: Elite Knight Level: 130 World: Iridia Residence: Venore Guild membership: Tank of the United Forces Last login: May 17 2007, 22:38:50 CEST Comment: First Knight to reach: -Lvl 80-109 -Mlvl 7 -Skills 75/75<->88/85 First team to make Banshee quest, first who soled Behemoth quest. First who tried annihilator, first who hunted demon hell. Second to collect rare set on Iridia. Fredde Jao aka Odin Darkdeath with touch of Rapo Kage, BRE! Aureliuss is my brother and the best friend ever! Black knight with white head of the orcs fortest. Account Status: Free Account elite knight na free accond :?? nierozumiem :P |
Cytuj:
|
Kashrius i Bezok odeszli z UF. GL on Pandoria! Nie radze tam grac ;<
|
zeby ich tam huntowali jak najpredzej;p:cup: w sumie i tak ci co tam sa najlepsza gildia bo jak oni tu z arc wygrac nie potrafia to tam zapewne gowno zrobia tez;d
|
May 22 2007, 14:12:11 CEST Killed at Level 51 by Crealeth
a ten Crealeth to polak? bo dostalem mort hura i Ue za free.... i jeszcze paymenta Mi wlepił.. |
Cytuj:
@edit Patrz na jego dead liste, wszystko jasne :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45. |