![]() |
Tez chcailbym go upolowac dlatego mam pytani czy te bossy np.The Horned Fox czy Tiquandas Ravage respią sie zaraz po server save czy roznie? Niewiem poprostu czy mam tam zagladac tylko po server save czy częściej.;)
|
@up
respia sie kiedy sobie chca ;) wcale to nie musi byc po ss |
I tak nie uda Ci się go zabić.
|
na bossy jest fajna taktyka - iść do miejsca gdzie się respią i czekać aż się zrespią - nawet jak stoisz obok ich respa to się pojawią tyko muszą zechcieć się pojawić
|
TAK !!! Wreszcie go zabiłem!!! Nose Ring i 11 gp :P
|
Charem z profilu ? -.-
CzubiX zmień avatar ;] |
Cytuj:
|
Temat chyba trochę stary co?
|
@Bas
Nie, nie tym charem, 23 Drutem |
ta. mino magi na ture 100, guardy nastepne 100, fox 100 i sie skladasz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
GFB jest tez bodajze od 30 ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
23 drutem mogłeś mu co najwyżej druta...
30 levelowi mają z nim problemy bo on nie jest grożny tyko jego obstawa - combo od niej sięgnie spokojnie 300 hp na turę dla druta |
@Up
Stealth ring pls? -,- |
Jakbym go spotkal i urombal to bym w tibi samochodem jezdzil ::D
|
Jakbym go ubił to chyba bym był mniejszym noobem od Arostytakles'a~!!
|
Na pythera nose ring stoi tak 700k-1kk:D
|
Ubicie Horneda to żadna sztuka... 23 Druid tym bardziej... utamo vita, przez ten czas puki many mu nie spali, on 2x uderzy go rózgą za choćby te 30+ to już ma 60 hp mniej i tak w kółko, góra dół, jak nie macie o czymś pojęcia to lepiej się nie wypowiadajcie... jak się ma troche oleju we łbie to można zabić go na jeszcze niższym poziomie.
|
Po co wy tu spamujecie?
No i co z tego, że na waszym świecie stoi po 700k to temat z 2007 roku... |
Cytuj:
Horned ma 300hp sumuje kazdy rodzaj minosów pojawia sie raz na dwa na okolo 3 tygodnie |
Znajdziesz go na wieży mino, pomiędzy Carlin a Kazordoon, respi się na przedostatnim piętrze. Jeśli chcesz na Niego trafić musisz mieć dużo szczęścia, ponieważ jak każdy bos respi się nieregularnie. Cena nose ringa hmm... Na każdym świecie inaczej, na securze nie było foxa od ponad 2 miesięcy więc teraz cena ringu od 800k~ wzrosła do 1.5kk :) Jeśli znajdziesz foxa moim zdaniem najlepiej szybko sprzedać ringa i cieszyć się kasą
~Smerf |
Cytuj:
NIECH KTOS ZAMKNIE TEN TEMAT ! |
Żeby nie zakładać nowego tematu: obiło mi się o uszy, że fox respi się tylko wtedy, gdy jest full resp w całej wieży i to też nie zawsze. To prawda?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |