![]() |
Cytuj:
CPU : PIII-450 MHZ MEMORY : 128MB RAM Video : Minimum VIDEO MEMORY 16MB (3D) DIRECT-X : Minimum DIRECT-X 7A Internet : Minimum ISDN HDD : 600M __________________________________________________ ______________ W****... mnie to że Salersi żyją w spokoju i sa zjednoczeni a Vampy zabijają sie najwzajem ;/ chyba zaczne grać salerem / gdzie nim expić ? |
Dzieki
HIHO!
Dziex matt jestem wampirem .:Milok:. a ty?? |
Prosze
taaaaa ja ::.Dyam.::: ^^
|
aaa jeszcze jeden problem programem internet explore miałem transfer 3kb;/ ściągam dapem i dap walczył na początku transfer 50kb teraz jest 6 i maleje wyłączyłem tibię itp jest jakiś sposób na to??:)żeby mieć lepszy transfer!!?:P
O dap wywalczył transfer 15kb ;p |
ja chce milion:P scorpiona bym sobie kupil
|
:(
Sakersi otoczeni sa vampirami gdzie nie pujdziesz sobie expic to ded bo zawsze gdzies czaji sie vampek nie wiem jak mozna wogle uzbierac kase i exp co to ma byc ????? A vampy se expiom spokojnie :[
|
jak walczysz swordem to moge ci dać war sword bo przestalem grac moim slarem a tak pozatym to vampem mam juz 16 lvl a gralem nim z 1h30 min.:P
|
Cytuj:
Jestem "Krzysiu" moze pamietasz.. mam jeszcze pytanie czy jets cośtam w rodzaju vip list? 34lv...no kurde jeszcze 2 i nastepny skill kurde ithelios masz racje acid touch to jedyny czra fajny...caly czas go uzywam...no i jeszcze paralize..ale to nie zawsze dziala...ni i posion strike na odleglosc walić...i to chyba all... dziwny jets czar "darkblue posion" co on robi? |
Cytuj:
|
A ja mogę dodać, iż istnieje polski serwis poświęcony darmowym MMOG-om i jest tam forum poświęcone tej grze... jestem tam moderatorem ;).
Oto link: http://free.mmogspot.pl |
To teraz może pytań
jak załadować amunicję do karabinu i jaka amunicja do jakiego karabinu bo mam 2:P i ile kosztuje motorek:P sorki to zapewne newbie pytania:) |
Spoko jak chcesz nałdować amunicje to klikasz prawym potem lewym xD
a co do amunicji to są rodzaje broni np. Ak to na magazynku pisze bla bla ak-40 ammo chyba można skumać :P jaki masz nick pisik :D __________________________________________________ ______________ Może ktoś miał taką sytułacje Vampirem że Drugi Vampir attakował cie z magi a ty go nie mogłeś to jest obużające ;[ :(:(:( |
Asault Rifle = AR
Sniper Rifle = SR ShotGun = SG SubMachineGun = SMG Amunicje wg tych schematów, a kluczyki do motoru kosztują 500k. |
mam jedno pytanko gdzie expic vamperm na 20 lvl-ku ??
|
Po pierwsze ile okolo sie ta gra sciaga
Po drugie gdzie i jak zdobyc eq i jak mniejwiecej expic,czy jest cos w rodzaju rookgardu?? Me newbie in this game and i wann play for fun plx :P |
Grałem i jakoś dziwne to jest. Grafika taka sobie, ale no może być. Dźwięki są obleśne. Bardzo szybko zdobyłem 16 lvl - głupio tak trochę. No i w ogóle się nie orientuję, powiedział mi Zenonov skąd wziaść czary ale jakoś tak dziwnie się czuję w tej grze... Jestem vampem, wolałbym być slayerem, ale piszecie, że ich cholernie mało i nie ma szans jak się nie ma kasy.
|
@Superman
Slayerem gra się bardzo fajnie, wg. mnie lepiej niż vampirem, gdyż: 1. Trudniej (więcej zabawy) 2. Slayerzy łączą się w grupy, a Vampiry mają to do siebie, że uwielbiają dręczyć swoich. 3. Ciekawe bronie itp. itd. @Rankor (i Polny Łowca) Zależy jakie masz łącze _-_' Nie ma tam czegoś w stylu RookGard'u, do 20 lvl proponuję expić w Bathory Lair 1 i B2. Od 20lvl to najlepiej B3, naokoło Castle Limbo lub w Castle Rasen. @Matt Takie sytuacje są często, najprawdopodobniej dostałeś z Green Stalkera lub Green Poisona (po takiego typu czarach koleś nie traci reputacji, a ty tracisz hp.. - przydaje się na złodziei i noobów). @Do początkujących Dam Wam radę - zróbcie sobie najpierw Slayera, dobijcie nim gdzieś 15-20 domain lvl w Training Systemach, następnie stwórzcie Vampira, lvl 30-40, po czym przekładajcie tylko główki z vampa na slayera na jakichś odludziach (tylko głowy się da, reszta itemów jest dla określonej rasy). Ja tak robię i po godzinnym huncie vampirem, przełożeniu główek na slayera i sprzedaniu ich mam 2mln+ :) |
@Adaras
Jaki jest sens w przekładaniu głów??Slayerom płacom za nie więcej czy co?? |
@ithelios chyba z 2x wiecej:P super kase dostajesz slayerem a vampem gowno
|
Warloczek ty Krzysiu :D
HIHO!
Warloczek ty jeste skrzysiu super moze sie umowimy mam juz 28 lvl i biore na solo te roboty, zjawy i czarownice :D:D:D nrazie! |
Hmm grałem Slayerem i tak jakby nie widzę, żeby mi skakał lvl tylko pisze, że skaczą statystyki... Jak grałem vampem to lvl skakał i sam te statystyki sobie dodawałem nie rozumiem jak to tu jest?
|
Slaki nie mają lvl-ow :Pmaja tylko skille mozna powiedziec ze skille to ich lvl ale apmietaj ze po ataku vampa sie wylecz bo staniesz sie vampem(a to może być katastrofa dla niektorych)
|
Sleyer do bani!!!!
HIHO!
Orginalnie dodany przez SuPeRMaN Hmm grałem Slayerem i tak jakby nie widzę, żeby mi skakał lvl tylko pisze, że skaczą statystyki... Jak grałem vampem to lvl skakał i sam te statystyki sobie dodawałem nie rozumiem jak to tu jest? Superman: Ja tez mam sleyera na 1 poziomie one sa do bani zrabane ja gram vampem lepszy na poczatekmoze jak sie poduczysz to bedzie Ci lepiej grac sleyerem ja po poltora tygodnia mam 28 lvl i 4 range jest to troszke malo ale mam ostatnio duzo nauki... :/ Pamietaj VAMP zadzi :D:D:D |
Adaras musisz mi pokazać jakeś od ludzie bo ja ich widze wszendzie albo salerów albo vampów ;/
A i coś jeszcze co mi sie stało z hp vampem jak mi nie chce dojść do końca ? |
Cytuj:
|
tak jusz sie sam kapnołem.
Mam jusz vampem głów chyba nawet na 4 mld tylko jak mam sie spotkac z mojim salkem :( |
Cytuj:
Co do tego HP, to tak jak Ith powiedział, trzeba possać krew, lub kupić Serum mi to wygląda na kroplówkę =p) @Master Sorc~ Mi też się na początku źle grało Slayerem, ale teraz, gdy już wiem o tej grze sporo, gra się przyjemnie. Przede wszystkim należy "expić" slayerem używając praktycznie tylko skillów. Gunnerzy mają skill tzw. Head Shot - dzięki niemu domain lvle skaczą 5~10x szybciej. Reszta skilli też sporo daje. |
A gdzie pisze jaki mam doaminlvl?
|
:D jusz 30 lvl vampem ^^ dzienki Adaras
|
Jeszcze jedna sprawa,jeśli chodzi o przekładanie głów.Adaras,po co nabijac 15-20 lvl slayerem jak napisałeś,żeby sprzedać te głowy skoro można pójść i je opchnąć chociażby na 1lvlu?
|
Dopiero dzis scigam jeszcze kilka pytan :czy sa tu guildie??? czy po prostu vampy i ludzie to 2 olbrzymie guildie, podstawowe pytanie gzie robic chara na stronce czy w grze, co kupic dla newbie?, vampir or slayer, czy ktos moglby wkleic cos w rodzaju spawnu expowisk??mapke lub cóś
K up juz niewazne teraz tylko pozostalo zdobywac rzeczy i lv (vamp lv 22,Slay int42,heal20) |
Cytuj:
|
Hmmm mam taki problem. Gram Slayerem i nie mogę już wejść do Training Place, a wszędzie indziej ginę. Za dobry na kiepski, za kiepski na dobre... No i właściwie mogę tylko stać w mieście.
|
Bron
Czy wie ktoś gdzie mozna kupic jakies szpony bo narazie chodze w rekawicach ale one sa da dupy :/ jak cos to odpowiedzcie tu albo gg 6334500
i jescze jedno czy w DE sa hotkeye ?? |
Reputacja
HIHO!
Witam wlasnie skoczyl mi 33lvl i mam problem... Gram vampem, zabilem vampa :> (bez komnetarza... :P) i mam taka jakby reputacje zamiast good to tylko neutral jak napib reputacje... :/ Czekam na odpowiedzi Z gory THX |
@zaglada
jesteś za dobry zreszta ja też:P |
Dobry??
HIHO!
Orginalnie dodany przez Polny Łowca: @zaglada jesteś za dobry zreszta ja też To jaki ty masz lvl ja juz 35 :D i 6 range czyli dwa te przecinki na pomaranczowym tle :D:D:D |
Jest tutaj cos takiego jak Vip List cyz cos takiego albo priv msg__
|
-,-
słuchajcie chciałbym w tą gre pograć ale jest6em newbim może ktoś napisać manual -,-"
|
Cytuj:
ta gra jest tak prosta ze tutaj nie potrzeba manuala tylko moze byc problem ze znalezieniem NPCtow ;p moge prosic odp na moje poprzednie pytanie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |