![]() |
Legendy:
Barlox Losari Lamusini Fosfik Arris Vorith Valais Shyan Aurelius Falain Luki Tharion Alunir Bedurion Farylin Manson Morximal Coral Beach Dark Kajko Xaiderek Lindlay Tiuso Leszczu i Troy Dragonbreath Eldyn, Ellis, Arcal Avano ;) Ares Dragoon Mannow Canavi Tetuni Dark Thork Perrymon Noctambulant Milowin Wovimus Sua Mea Bellish Elane Damoon Medivh Shady Sheriff Woody Buz Astral Eragon Deon Knight Kamos Ruskhus Rafaman Aata Arhari Astaroth Zeg'en Rhargar Geddarm i na pawde wielu innych... Cała Gildia: Era Zero, Dark Purples Faster Turtles, KGB, Legends of Arcania, Time to Terror, Seventh Knighdoom, Dark Wind, Next Generation P.S Niestety Falain... Lady Ninaa nigdy nie grała dziewczyna a i niestety po jego prośbie musiałem i ja Ciebie okłamywac za co chciałbym Cię przeprosic... =] |
wow nawet ja tam jestem :) . ale nie czuje sie legenda arcani , jest parę osób ktore sa legendami bo coś konkretnego zrobiły na arcani , nie tylko w obecnym dpft , ale także w starym dpft ,kgb ,ng ,ez .
tyle odemnie |
Cytuj:
2-3 lata caly czas myslalem ze gadam z dziewczyna :P |
Dla mnie prawdziwą legendą jest Fosfik. Ten typ ma jaja. Jeszcze pamiętam jak za czasów gdy brałem skrzatolongiem ( w wojnie przeciwko Ez) fosfik padł i za 2 minuty sfragował Morximala. Może po update by tego nie zrobił bo cipy spierdoliły pvp i teraz dobrali sie do magów. Pozdrawiam
|
A zapomnieliscie o Drah Slim?;] przeciez to on wywolal jakas tam wojna ;p
|
Drahu to kiedys moj bliski znajomy, ale raczej nie wywolal on zadnej wojny :p
|
Nie kojaze zeby Drah Slim wywołał jakąkolwiek wojne na Arcani... ;]
P.S Szefo to Twoja jakże okazała i piękna pupa w tym avatarze ?? ^^ |
jak najbardziej xD
|
Fajna pupa =]
|
Falain
Valais Death Crawler Delysid Alunir Vorith Losari Dark thork Glideroy Perrymon Van Hels'ing Naprawde spoko ludzie? Death Crawler Delysid Virtuosso Vorith Valais (przed namelookiem) Belish Elane Zin Alin Ares Dragoon Cador Mawr Sheriff Woody Wiatrak De'Omerta Vynaleck(1owner) Chamscy ludzie? Dalacin Crawler (obecny owner) Ljubo De'Omerta Rexsi Arcania to już nie ta co kiedys =) |
Pytanie do doświadczonych graczy na Arcanii: czy może ktoś przedstawić sylwetkę Arrisa? Bardzo mnie ciekawi ta postać.
|
Cytuj:
|
to masz niezle zryta banie, powinienes sie leczyc;]
hahahaha buahahahahaha xD!!! omg ... To jest moje zdanie a taki Elf jak ty nie ma nic tu do powiedzenia bo ciebie to bym nie poznal w zyciu . Nerw ci puszcza ze jestes taki znany jak jakies zadupie zabite dechami "? xD |
Co ?
|
Jak juz filu odswiezyl temat to sie wypowiem.
Uwazam sie za legende (kto jest ze mna?!) |
Lol szefo twoj.... Coś tam porobiłeś na Arcani, trzeba ci przyznać.
|
=o
Ca'fuze
Kigoz Sebek~ :| nono Szefo xD |
szefo to gej! hahah saint oziris to dopiero legenda :>
|
Gall 2 czesc fotek z rl :D:D:D:DD a prawdziwa legenda to pvp ferta
I cos o a$$licowaniu low levelom panova 21:08 Althia Junior [57]: mowie i tyle 21:08 Near Flam [62]: spytaj czy chcielismyt kogos ubic Harrlema 21:08 Anyador Vald [57]: on mowie 21:08 Panov [111]: film nagrywales ? 21:08 Near Flam [62]: bo on widzialem co robilismy w carlin 21:08 Anyador Vald [57]: wiec sie zamknij 21:08 Dran Tirgan [98]: e 21:08 Near Flam [62]: tak 21:08 Near Flam [62]: tak 21:08 Dran Tirgan [98]: althia 21:08 Anyador Vald [57]: bo najbardziej kozaczysz 21:08 Panov [111]: to chyba peczyc chciales <<< tu sie w*******a w paymenta nie dla niego to jest git jak to kolejny debil z sf |
Bo Patryczek to PAnov
|
Cytuj:
|
:kon: Arcania :D:D:D
|
legendy
zapytales o legendarnych graczy ......
dla mnie to nie jest szefo (i chyba nie bede osamotniony :P) wspomne nieobecnych juz: Maxo Tagi (rip) Kalident (rip) - inny swiat Fast'molt (rip) starzy ownerzy na swoich starych charach: Sua Mea Fozgen Arris Fosfik (choc tu troszke watpliwosci czy to jeszcze Alfonso) Regatin Belish Elane Lamusini Ares jakistam (powiedz rebus :P) stara gwardia jeszcze nie umiera ........... generalnie gracze, ktorzy pamietaja gre przed "ulepszeniami" - jak to mowi sua mea - szanuje graczy, ktorzy nie sa "dziecmi visa". a tak pozdrawiam ludzi dla ktorych Aldius byl GURU, szybkiego powrotu do zdrowia :P PK jako IDOL no nie .......... (nie powiem zal.pl); moze jeszcze Lindlay:P Negocjator :P Seba Shady (iluz on mial jezdzcow :/) Kowal Executor :P |
nie uwazam sie za legende ;p taki zarcik, nie ukrywam ze mnie zraniles. Jesli ja nie jestem legenda to dlaczego Regatin?!
|
xd
pici brawo widac tutaj asslickera althie ! pozatym wszystkich juz troche wkurza on, a panov sie wtracil bo oczywiscie althia mu dal znac ! jak chcecie zobaczyc zreszta jak to bylo ( bezsensowny payment) to na tibicams jest filmik pod tytulem why near flam died czy cos takiego ;d zobaczcie sobie wszystko widac a ten ded kolesia to czysty przypadek padl na combo jakies oddali mu bp no i chcieli 20k zaplacic ogolnie nc ;s |
Szefo :p
moze na 2 charze zostaniesz legenda :D duzo sukcesow zycze :D a co do regatina, dla mnie jest wielki, bo go dlugo znam. Gralismy razem jeszcze na aurerze. |
out off boredom przed meczem:>
Legenda staja sie ludzie ktorzy czegos dokonali na serwie, a nie ktos kogo znasz 3 lata wbil 150lvl i woho power legenda Fosfik - za caloksztalt Losari - pierwszy pg Barlox - pierwszy pokazal co to prawdziwe pvp na Arcanii Shyan - swe lider i good pvp swego czasu Ruskhus - za pro pkowanie za czasow old pvp Rafaman - old KH i lider paru wojen vs old dpft Aata - dla niektorych za pg jednak dla mnie to nadal szara postac Arcanii Reszta to w wiekszosci wannabies. Just my 2 cents. |
Lal jestem pod wrazeniem ze ludzie mnie jesszcze wogole pamietaja xo
Cytuj:
|
Cytuj:
|
notop idz teraz do occiatane z paroma kolegami, wygraj wojne to bedziesz legenda i nikt sie nie bedzie z ciebie smiac
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siemka !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
będziesz pamiętany z tego ze w wieku 27 lat chodzisz na imprezki! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zapomina sie o starych czasach.
teraz to lindlay jest legenda :/ za duzo nowych graczy aby o staryc pamietac losari - oczywiscie szacunek :P jak losari byl wielki - ja bylem noobkiem, teraz losariego nie ma a ja jestem ciagle noobkiem :P sua mewa - legenda sie najczesciej staje po smierci (tutaj kasacji postaci), po co Ci to :D zyj nam dlugo i szczesliwie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |