Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   14.141.141 expa w 1 dzień (lootpic) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130030)

Czarrak 20-05-2007 11:16

No no ladny loocik, i rekordzik :P

Pozostaje nam czekac na 400 lvl xddd

Times 20-05-2007 11:19

Wiem że tibia to nie wszystko, ale jak czytam posty niektórych to widać że żal Wam dupę ściska. Jeśli nienawidzisz MDW i wszystkich z levelami wyższymi niż Twój to sie po prostu nie odzywaj. Jeśli chcesz nim pogardzić to po prostu olej ten temat i sie nie wypowiadaj, tyczy sie to osób które piszą "Aaaa MDW ma 554134 owneruw i to noob, niema rl life i cap z niego". Nie jest on dla mnie autorytetem, ale nie mam nic do niego. Jak chce to niech sobie expi, na 100% nie jest on noobem, a i ownerów też wielu niema bo już by bana miał, oczy całego tibijskiego świata są na niego zwrócone. W sumie fajnie że bije kolejne rekordy, ma najwyższy lvl - cieszę się z tego. Życzę mu powodzenia itp.

@zthradil

Wybacz, ale jesteś ślepy?! To nie jest temat do żalenia się na knightów.

@edit
No i nie ma kolegi który nakręcał gadkę.

Sebcio :) 20-05-2007 11:22

@edit

i znowu :]

Rakan 20-05-2007 11:31

Heh dzieci, co drugie z was rodzice powinni zamknac w szafie i nie pokazywac nikomu. To co wypisujecie nawet nie jest smiechu warte.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zthradil
Lvl nie wplywa na obrazenia knighta z broni.

huehuehue wcale, wogule, no bo jak? 8o :cup:

@topic Pewnie daloby rade wiecej expa wbic B)

MydlanaBanka 20-05-2007 11:35

Tedunio,ty dostałeś name lock i teraz ams znick achow elaw? bo neiwiem jak to teraz jest :p

Slide_Aurea 20-05-2007 11:36

Zaczynacie mnie powoli w*****ać. Czemu mówicie że MDW ma tylu ownerów? Bo tyle expa wbija dziennie? Czy jest jakiś inny powód?? MDW jak na 10 ownerów to mało jest online, prawie tyle samo co ja, mimo tego że nie sharuje. U niego wystarczą 4h expa na Garomie na demcach żeby wycisnąć 2kk expa dziennie. Jeśli jesteście aż tak zazdrośni to pożalcie sie rodzicom, że nigdy nie będziecie mieli wyższego lvlu od niego. ZAL.BR!

http://www.pskonejott.com/otc_displa...+dragon+wielki

Macie linka do strony Pjkonejotta, zobaczcie ile on jest online, i przestańcie pierdolić smuty...

Szelka 20-05-2007 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzonixek (Post 1440332)
OMAGOTISHHHHHHH

Mateuszek wbił 14kk expa i sie kurwa podniecacie... On jest dla mnie 0, największymi autorytetami są Bubble, Cachero no i w końcu Taifun, bo wbił 200 lvl w 8 miechów jako pierwszy...

POSFFFUULLCIE MI TOTKNONC MATESZKA! moke?

Smieszny jesteś...

Xsairox 20-05-2007 11:58

Cytuj:

Użytkowników czytających ten temat: 48 (zarejestrowanych: 22, gości: 26)
Xsairox, d4ri0s, Jay, Fokus, Safree Doo, Astistan, Harhor, Hit-man, LEepan, RookK, Times, Saviour, Marco Techace, Kondzioo, Nieudacznik, CJJ, Samethus, Szelka, Fire Knight Marcin, Rakan, Xzonixek, Grzesiek Magus
heh :P maly loocik xDD zreszta on i tak ma od zajE~ duzo kasy xD

Soma 20-05-2007 12:04

Imponujacy wynik i imponujacy loot 8o Gratulacje!!!;)

Saviour 20-05-2007 12:10

Także bym chciał wiedzieć tedunio czy ten twój nowy nick to Achon Elaw bo pewności nie mam, to tak na marginesie ;) I czy kiedyś nakręcicie jak robicie poi tym waszym bega teamem bo zawsze chciałem zobaczyć jak wygląda takie full pro wykonanie :P

@topic : Ładny loot, tylko jestem ciekaw czy poda ktos ile wyciagneli innych mniej wartosciowych itemow i ile wyszlo kasy po sprzedaniu tego djinnom ;)

Frisbi 20-05-2007 12:30

Cytuj:

OMAGOTISHHHHHHH

Mateuszek wbił 14kk expa i sie kurwa podniecacie... On jest dla mnie 0, największymi autorytetami są Bubble, Cachero no i w końcu Taifun, bo wbił 200 lvl w 8 miechów jako pierwszy...

Zawsze piszesz tym swoim dziecinnym stylem, gdy komuś wyraźnie zazdrościsz.
Zaraz ktoś napisze "Zazdrościć pixeli?". To nie graj w te pixele.

@topic

Gratz rekordu.

Plawgo 20-05-2007 12:41

Pewnie wiekszosc z Was doznaje orgazmu gdy Mateusz wbija kolejny lvl.
Roz*******a mnie ilosc postow ktore powstaja, pewnie jeszcze przez tydzien noobsy beda smarowac po forum.:baby:

Kollumb 20-05-2007 12:48

@Topic
Gz I tyle jak MDW chce grać tyle to niech se gra jego sprawa

Użytkowników czytających ten temat: 80 (zarejestrowanych: 38, gości: 42)
Kollumb, Rev'ico, Hellraiser, Lotress, Lazek, Rithien, Dazux, Snagoth, Lipton'ek, Mateusz Majchrzyk, Buwaak, Plawgo, Sir szofer, domin3x, Ryoko, Michalusik, Fure, Salmonek, Pismeiker, Misieeek, Sallim, almisael, Adrian!, ElPrzemeQ, Terrey, Toornax, Blakall Shinekryon, skazi, Hitheon, Damian_poz, Ros'har, lipus17, Bols, Szymoneczek, Hu'Hu

Jeden SS a Tyle Typa ...

Hellraiser 20-05-2007 12:49

Mateusz Dragon Wielki got 14,141,141 XP

Congratulations MDW.

Jedyne co mi się nie podoba w MDW to opis w commencie.

Hu'Hu 20-05-2007 12:52

Cytuj:

Pewnie wiekszosc z Was doznaje orgazmu gdy Mateusz wbija kolejny lvl.
Roz*******a mnie ilosc postow ktore powstaja, pewnie jeszcze przez tydzien noobsy beda smarowac po forum.
Człowieku idz sie Pie.... w ten pusty łeb. Dzieciaku jeszcze Ci jaja nie obrosły a pie.. takie głupoty.
Mam pomysł, napisze temat o twoim przypadku szeroko cofniętego niedorozwoju, w ten sposób nooby beda smarować Ciebie.

Do wszystkich kretynów co im żal d.. ściska i uważają że MDW dzieli konto.

Nie znam go i mogę tylko powiedzieć że jeśli dzieliłby konto w " 10 ownerów" jak wy to twierdzicie to by już dawno dostał bana, tym bardziej że jako jeden z nielicznych jest dobrze obserwowany przez odpowiednie osoby i bardzo szybko by się to wydało.

Jeśli chodzi o ten wyczyn to uważam że chłopaki postawili sobie jednorazowy cel wbicia przez MDW rekordu zdobytych punktów doświadczenia.

I posty typu "no life" to jest po prostu zazdrość.
MDW jest studentem jak każdy wie, a swój wolny czas spędza przed Tibią, wcale nie dłużej od pozostałych tibijczyków.

Podsumowując proszę szanujących się użytkowników tego Forum o racjonalne podchodzenie do komentowania danych osób.
Tym bardziej że każdy ma swoje życie i niech się zajmie sobą a nie ocenia życia innych, w jaki sposób je spędzają itp....

Lipton'ek 20-05-2007 12:55

Achon Elaw to tedunio (mial kiedys commenta (name lock on 200lvl))

P.S przeczytajcie od tylu ^^ Achon Elaw --- Wale ....

btw. nie bede sie wypowiadal na ten temat...

Plawgo 20-05-2007 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1440649)
Do wszystkich kretynów co im żal d.. ściska i uważają że MDW dzieli konto.

Nie znam go i mogę tylko powiedzieć że jeśli dzieliłby konto w " 10 ownerów" jak wy to twierdzicie to by już dawno dostał bana, tym bardziej że jako jeden z nielicznych jest dobrze obserwowany przez odpowiednie osoby i bardzo szybko by się to wydało.

Jeśli chodzi o ten wyczyn to uważam że chłopaki postawili sobie jednorazowy cel wbicia przez MDW rekordu zdobytych punktów doświadczenia.

I posty typu "no life" to jest po prostu zazdrość.
MDW jest studentem jak każdy wie, a swój wolny czas spędza przed Tibią, wcale nie dłużej od pozostałych tibijczyków.

Podsumowując proszę szanujących się użytkowników tego Forum o racjonalne podchodzenie do komentowania danych osób.
Tym bardziej że każdy ma swoje życie i niech się zajmie sobą a nie ocenia życia innych, w jaki sposób je spędzają itp....

(1)Ty ziom widze, ze masz jakies znajomosci, albo jestes lepiej poinformowany niz inni, moze gadales z geieemem ?

(2)Nie wszyscy maja wywieszone jego zdjecie na lozkiem, i kim on jest dla Ciebie, jezeli twierdzisz, ze kazdy wie ze on jest studentem?

Sallim 20-05-2007 13:01

Mateusz pospsuł chyba marzenia Strycnine'a po kojenym rekordzie expa gratz.
Tera juz wiem czemu mpa jest takie tanie pff.. X(

doh 20-05-2007 13:06

Mdw rox :)

Nawet jeśli pare osob gra ( w co wątpie ) tym charem to mówicie to z zazdrości -.- . Ja mu szczerze gratuluje pobicia rekordu < rozpisalem sie xS X( >

vns.rlz 20-05-2007 13:06

Cytuj:

OMAGOTISHHHHHHH

Moze nie jest zerem ale wkoncu no pvp.
Dla Taifuna Respekt bo taki lvl i pvp+ ładne dymy robi =)

Hu'Hu 20-05-2007 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plawgo (Post 1440660)
(1)Ty ziom widze, ze masz jakies znajomosci, albo jestes lepiej poinformowany niz inni, moze gadales z geieemem ?

(2)Nie wszyscy maja wywieszone jego zdjecie na lozkiem, i kim on jest dla Ciebie, jezeli twierdzisz, ze kazdy wie ze on jest studentem?

Nie widzę sensu debatować z takim kretynem jak ty..
Jesteś po prosty jeb... trollem,

Sanyol_Master 20-05-2007 13:13

Użytkowników czytających ten temat: 97

loot slaby jak na tyle h huntu...

vns.rlz 20-05-2007 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Mituzux (Post 1440312)
Boże... Ty to taki głupi sam z Siebie czy ktoś ci za to płaci czy coś ?

Jak czytam takie posty jak twój to same się pięści zaciskają....

n/c

@ Topic

Sam czy nie sam MDW roxuje i chuj innym do tego.

tylko taki rycerz moze napirdalac hydry z explo jak poje*** i wbijac tak samo po 5kk expa dzienie tylko ze lekkie waste xD

Etoric 20-05-2007 13:17

hahaha teraz mowicie ze MDW to cielak a Taifun to roxk0X i to wasz autorytet...jeszcze w październiku ubiegłego roku była taka sytuacja z taifunem jak teraz z MDW..po prostu mu zazdrościcie;] Zawsze ten kto jest na topie jest jechany przez n0bUF ktorzy 14mln expa to mieli na otsie, exp x 10000.

Teraz coś do tych młodych gniewnych:
-nie gram na harmonii
-nie znam MDW
-nie liże mu dupy
-wyrażam swoją obiektywną opinię

Plawgo 20-05-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1440677)
Nie widzę sensu debatować z takim kretynem jak ty..
Jesteś po prosty jeb... trollem,

Racja, dalsza konwersacja z Toba nie ma sensu, idz wydrukuj sobie jego zdjecie i powiesz kolo plakatu Tokio Hotel.

Widze, ze masz wysokiego skilla.. "jestem jeb... trollem" do konca zycia zapamietam ten diss.

Lewy Koksik 20-05-2007 13:36

Haha i wy sie dziwicie czemu tak tanieją ceny itemów na Harmonii :P

Gratz Expa i Loota

Funosek 20-05-2007 13:40

Giezet :p
Lootnąć to jeden problem Xd
Gorzej to wszystko sprzedać :p

ciacho2oo7 20-05-2007 14:01

omg ! :p
gzz..

a mam pytanie dla graczy z harmonii : mdw sprzedaje itemy za gp czy wymienia na runki ? xD..

14mln expa to rekord jak na jeden dzień ?

Slide_Aurea 20-05-2007 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plawgo (Post 1440660)

Wystarczy poszperać na forum, albo przeczytać wywiady, żeby się dowiedzieć że MDW jest studentem.

Wiem, zę czytania ze zrozumieniem uczy się dopiero w liceum, ale przeczytaj jego post, nigdzie tam niema tekstu o wywieszonym obrazku, masz jakiś kompleks?? Widocznie jesteś jedynym który ma foto MDW nad wyrkiem...

Galera_Warrior 20-05-2007 14:12

Tak jak ktos juz zaznaczyl, nie ma sie czym jarac. Liczac ze MDW leje z sd pvm jakies 1200-1300, wychodzi na demca jakies 6-7 sd. Liczac Exth~ MDW zabija demca w okolo 20 sekund. Co czyni ze cale Demon Hell wybija w okolo 3-4 minut majac przy tym 30k expa (4 demce na dole, i jeden wyzej). Co do loota, to mysle ze lipa. On expil jakies 14-15h, wiec powinno byc owiele lepiej.

Nie lubie za bardzo MDW, to gra na swiecie non-pvp, gdzie expic to nie problem. Chcialbym aby cofneli czas gdy mdw mial 200 lv i wrzucili go na pvp enfo z Taifunem, Sero, Cachero, Bubble, Eternalem i innymi Tibijskimi Sławami..

Olorion. 20-05-2007 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1440838)
Nie lubie za bardzo MDW, to gra na swiecie non-pvp, gdzie expic to nie problem. Chcialbym aby cofneli czas gdy mdw mial 200 lv i wrzucili go na pvp enfo z Taifunem, Sero, Cachero, Bubble, Eternalem i innymi Tibijskimi Sławami..

podobno na non pvp obrazenia z sd sa mnozone razy 4

Rakan 20-05-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciacho2oo7
14mln expa to rekord jak na jeden dzień ?

niestety nie ... byli juz tacy co wbijali po 35mln~ w jeden dzien zal.pl

@2up MDW expil na Goromie wiec przestan wyglaszac jakies mysli filozoficzne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior
Nie lubie za bardzo MDW, to gra na swiecie non-pvp, gdzie expic to nie problem.

To sproboj expic na non-pvp z gromada noobow wbijajacych sie na respy :cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez up
podobno na non pvp obrazenia z sd sa mnozone razy 4

uheheeueheuheuehaeheuehehuaehe najlepszy tekst jaki tu dzis zamieszczono gosciu znasz sie na rzeczy nie ma co ;)

Olorion. 20-05-2007 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rakan (Post 1440865)

ORLY? .

Galera_Warrior 20-05-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rakan (Post 1440865)

@up MDW expil na Goromie wiec przestan wyglaszac jakies mysli filozoficzne.

To sproboj expic na non-pvp z gromada noobow wbijajacych sie na respy :cup:

74 Elite Knight. Celesta :]

Przyznam, przesiedzialem kilka nocek na bocie. Nie padlem ani razu do 73 lv, kiedy zaliczylem Demca. Tak samo moze robic MDW, nowa Tibia NG sama visuje/mortuje. Co to za problem ustawic bota na noc na np Dragach? :

Vil 20-05-2007 14:50

Zieja z tematu.

Myszoon 20-05-2007 14:51

Szarer, Ots, Ja Tesh Kcem1!!!!!!!!!!!!111111111111!1

Plawgo 20-05-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1440823)
Wystarczy poszperać na forum, albo przeczytać wywiady, żeby się dowiedzieć że MDW jest studentem.

Wiem, zę czytania ze zrozumieniem uczy się dopiero w liceum, ale przeczytaj jego post, nigdzie tam niema tekstu o wywieszonym obrazku, masz jakiś kompleks?? Widocznie jesteś jedynym który ma foto MDW nad wyrkiem...

Wiesz, nie jestem jego tak zajebistym fanem jak Ty, i nie bede szperac po forum, zeby sie dowiedziec czegos o Tym palancie wystarczy,ze gram na harmoni, i wiem co sie dzieje.

P.S Jezeli nie wiesz o co chodzi, to prosze zamknij morde :)
Moze w Twojej miejscowosci czytania ze zrozumieniem ucza w liceum, wiec wcale Ci sie nie dziwie.

LoluU$ 20-05-2007 15:10

:cup: Użytkowników czytających ten temat: 69 (zarejestrowanych: 21, gości: 48)
LoluU$, DrOOzeR, Xmazy, Hidenburg, Rzeszow, Scroopy, KarolhansofGuardia, Moragono, Psychotata, Arendorf, Muneowan, Mega_RobalXXL, Neqromantha, Czarna_Wdowa, Surone, zeus1985, SERnik, ciocia196, Kedone, Plawg:cup: o

Times 20-05-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 1440953)
:cup: Użytkowników czytających ten temat: 69 (zarejestrowanych: 21, gości: 48)
LoluU$, DrOOzeR, Xmazy, Hidenburg, Rzeszow, Scroopy, KarolhansofGuardia, Moragono, Psychotata, Arendorf, Muneowan, Mega_RobalXXL, Neqromantha, Czarna_Wdowa, Surone, zeus1985, SERnik, ciocia196, Kedone, Plawg:cup: o

OMG! Ile jeszcze razy ktoś wlepi tutaj ile użytkowników czyta ten temat!? Jeśli się podniecasz liczbą 69 to GZ, jeśli myślisz że jest to najwięcej to jesteś w dużym błędzie.

@Plawgo
Nooo.. Jasne Ty to sie dużo znasz na Harmoni. 16lvl dużo nam może powiedzieć. Działasz połowie forum na nerwy, najlepiej się już w ogóle tutaj (w tym temacie) nie odzywaj.

Cytuj:

Szarer, Ots, Ja Tesh Kcem1!!!!!!!!!!!!111111111111!1
Kolejne dziecko. Podnieciłeś się że to napisałeś. Jesteś żałosny.

Wiem że walka z wami to jak walka z wiatrakami. Trolli się nie wypleni, zawsze będą.

P.s
Wiem że mogę dostać ostrzeżenie za karmienie trolli, ale co tam.

MR_DAVID 20-05-2007 15:27

Czy wy dzieci neo naprawde nie potraficie przeprowadzić konstruktywnej dyskusji na ten temat, zamiast pisac posty typu "Gratólacie MDW" i "1337 użyszkodników czyta ten temat..."? Co z tego że mu pogratulujecie, skoro on i tak tego nie widzi? Posty typu "ShArEr, bana mó!" też wiele do tematu nie wnoszą. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania - nie pisz i nie zajmuj cennego miejsca w bazie forum.

A co do topicu, to zastanawiam sie czy osiągnąłby taki sam wynik bez pomocy blokerów...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46.