Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wojna Fraternity vs Cruoris (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130215)

KotiConqueror 23-05-2007 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1444922)
a co ja zaczałem z tym patriotyzmem???????????????????

dijn de'moon tak to jest ich sprawa taaaaaa jest a to forum jest do tego by to kometowac jak ci nie pasuje to ciąg sie z tąd. a co mnie obochdzi ze lubisz kotie głąbie ? własnie widac z jakimi analfabetami oni trzymaja. taaa przekładanie mysli na forum ladnie powiedziane ale ci to sprawia trudnosc <HA HA> do tego bede tu pierdol** co mi sie podoba bo mam taki kaprys.
co do dzieciaka to chyba miał byc jakis żart baby?

Analfabetami? To moze pochwal sie Pan jaka szkole skonczyles lub do jakiej uczeszczasz... zawodowka czy moze jeszcze podstawowka?

KotiConqueror 23-05-2007 03:09

A no wlasnie podalem 9 powodow dlaczego dolaczylem do wojny, nawet szwedzi z fraternity przyznali ze jednak sa powazne, ale pan macavelli reportnal posta bo uzylem tam slowa 'pollacks' oczywiscie nie dostalem zadnego ostrzezenia bo od razu zaczalem rozmawiac z GMami. Za 10 dni bede senior tutorem wiec lepiej patryk uwazaj co piszesz na forum :D Nie chce mi sie podawac tych powodow jeszcze raz. Grunt w tym ze to moja sprawa co robie, a to jaki jestem w rl to tez nie powinno was obchodzic :D Ale jak chcecie to mozecie myslec co wam pasuje .Wyjezdzam z Polski na stale niedlugo i juz tu raczej nie wroce. A wy drodzy rodacy pomyslcie moze troche o swojej przyszlosci zamiast tak sie podniecac ta gra.... - powiedzial 161 level :D haha

Ushka 23-05-2007 08:41

Koti opcja edytuj nie gryzie!
Ktoś napisał że im życie uprzykrzacie~
Cytuj:

Name: Khoda Klinthzor
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 99
__________________________________________________ _______________
22 May 2007 +425,517 109 98 14,900,415
23 May 2007 +363,505 106 99 15,263,920
Popieram was! xD!
@Tych co najlepiej wiedzą o war;
Dołączcie do niej, a racja nie możecie macie ~20 lvl =|

Grypek 23-05-2007 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1445658)
Koti opcja edytuj nie gryzie!

@Tych co najlepiej wiedzą o war;
Dołączcie do niej, a racja nie możecie macie ~20 lvl =|

Chyba, że za Noobhary (pachoły) :D

krwawycomeback 23-05-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Balu_kiler (Post 1445194)
Ta Wojna miała na celu wyrzucenie Nocturnów z Servera. To się jak narazie nie udaje ponieważ takie istnieją taie cioty jak Schnapie, Burniasty, Koti Conqueror, Xyriela. Quetha jedynie można zrozumieć.

JA DOLACZYLEM DO TEJ WOJNY BEZPODSTAWNIE, NIE DALISCIE MI NAWET JEDNEGO POWODU ABYM STANAL PRZECIWKO WAM. NIE PLANOWALISCIE NA MNIE ATAKóW, NIE JEZDZILISCIE PO MNIE, TEN SCHNAPIE CHYBA SOBIE COS UBZDURAL.

Tevah 23-05-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krwawycomeback (Post 1446325)
JA DOLACZYLEM DO TEJ WOJNY BEZPODSTAWNIE, NIE DALISCIE MI NAWET JEDNEGO POWODU ABYM STANAL PRZECIWKO WAM. NIE PLANOWALISCIE NA MNIE ATAKóW, NIE JEZDZILISCIE PO MNIE, TEN SCHNAPIE CHYBA SOBIE COS UBZDURAL.

Na każdym servie, gdzie jest wojna znajdzie sie taki ktoś jak ty, który mysli, że jest pro bo walczy po stronie wroga Polaków.

Ushka 23-05-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tevah (Post 1446403)
Na każdym servie, gdzie jest wojna znajdzie sie taki ktoś jak ty, który mysli, że jest pro bo walczy po stronie wroga Polaków.

HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/
A i btw; war nie jest pl vs swe |=

Xyriela 23-05-2007 20:30

@SCHNAPIE
Ja też nie miałam powodu dołaczac do wojny, przeciez wcale mnie nie zabili na 80 lvlu. I to niechcacy :(
Nikt po mnie nie jezdzil cala wojne ani nikt mnie nie atakowal pare razy od kiedy wbilam setke ;D Nikt tez nie szukal reasonow w reasonach, zeby mnie dojechac.
Macavelli zawsze byl uber przyjacielski wobec mnie, jestem po prostu okropna, przez to ze dolaczylam do wojny, musialam podwoic wizyty u psychoanalityka :/

Btw. dlaczego jestem wrogiem polakow, jesli postawilam sie macavellemu. No mamoooooo!!! ;(

Poza tym wszystkim jednak, trzeba przyznac, ze ostatnia bitwa byla bardzo zaciekla i wyrownana. Oczywiscie dopoki nasi najci nie weszli na schodki =d

http://foteka.pl/full/22b321ece5ab94...1a34ccb9a0.jpg
Victory! :cup:

behi 23-05-2007 20:32

Cytuj:

I tu również głupi człowiek.

Tevah 23-05-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez behi (Post 1446493)
I tu również głupi człowiek.

Nie wiem jak mam się odnieść do twojego posta. Może uzasadnisz, dlaczego jestem głupim człowiekiem?

@ Orius

Nie powiedziałem, że to jest wojna pl vs swe i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/"

Grypek 23-05-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tevah (Post 1446550)
Nie wiem jak mam się odnieść do twojego posta. Może uzasadnisz, dlaczego jestem głupim człowiekiem?

@ Orius

Nie powiedziałem, że to jest wojna pl vs swe i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/"

Kolejny Napinacz?

Cytuj:

Ja też nie miałam powodu dołaczac do wojny, przeciez wcale mnie nie zabili na 80 lvlu. I to niechcacy
Nikt po mnie nie jezdzil cala wojne ani nikt mnie nie atakowal pare razy od kiedy wbilam setke ;D Nikt tez nie szukal reasonow w reasonach, zeby mnie dojechac.
Macavelli zawsze byl uber przyjacielski wobec mnie, jestem po prostu okropna, przez to ze dolaczylam do wojny, musialam podwoic wizyty u psychoanalityka :/
Dajcie sobie spokój z kłótniami kto? jak? dlaczego w tej gildii? To temat o wojnie a nie dlaczego ktoś jest tu a ktoś tam. Według mnie nie ma potrzeby usprawiedliwiania się. Każdy walczy tam gdzie chce!

lekkopodsuszonatwarzyczka 23-05-2007 21:20

@ Xyriela
Moze byla tak zacieta bo nie strzelałas sd ? jakbys cos strzeliła moze by bylo inaczej xD

KubaGuzikkk 23-05-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tevah
@ Orius
i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/"

Bo...? o.o

krwawycomeback 23-05-2007 21:54

Cytuj:

To polacy walcza przeciwko mnie :|

behi 23-05-2007 22:01

@ Tevah

Zawsze znajdzie się taki ktoś, kto myśli, że jest pro bo wie wszystko o wszystkich i o wszystkim.

Ushka 23-05-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1446644)
Bo...? o.o

Masz huted :/
Od pana nieznajomy =[

KubaGuzikkk 24-05-2007 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez behi
@ Tevah

Zawsze znajdzie się taki ktoś, kto myśli, że jest pro bo wie wszystko o wszystkich i o wszystkim.

...i który boi się pisać z głównego akonta żeby nie mieć hanta :\

Kinda signed aew.

Dodziakk 24-05-2007 09:59

Om Em Dzi jak to czytam to płakać mi się chce ze śmiechu =/ Noobki mające 20 lvle nie siedzące z nami nigdy na vent nie mające kolegów od nas z guild uważają się za pro ivul masta graczy =/
PS. Xyriela ten post i te chary Blada Xyriela itd to nie moja robota =( Niestety nie jestem tak pomysłowy =((

sir Tifejo 24-05-2007 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dodziakk (Post 1447113)
Om Em Dzi jak to czytam to płakać mi się chce ze śmiechu =/ Noobki mające 20 lvle nie siedzące z nami nigdy na vent nie mające kolegów od nas z guild uważają się za pro ivul masta graczy =/
PS. Xyriela ten post i te chary Blada Xyriela itd to nie moja robota =( Niestety nie jestem tak pomysłowy =((

http://www.tibia.com/community/?subt...ll+Crick+Lamus

EHEHEhAHEH!H

Jackess 24-05-2007 11:34

Mnie nie irytuje to że walczycie przeciw polakom tylko to że walczycie reka w reke z ludzimi ktorzy prawie na kazdym kroku nasmiewaja sie z polaków( najbardziej chodzi o ekipe ze słowenii/słowacji ?) a jak polakow to i chyba was no chyba ze wy nie pochodzicie z polski.
@Koti Konqueror
Jestem studentem II roku STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH o specjalnosci polityka europejska, wydział humanistyczny.

Jackess 24-05-2007 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grypek (Post 1446573)
Kolejny Napinacz?

Dajcie sobie spokój z kłótniami kto? jak? dlaczego w tej gildii? To temat o wojnie a nie dlaczego ktoś jest tu a ktoś tam. Według mnie nie ma potrzeby usprawiedliwiania się. Każdy walczy tam gdzie chce!

spoko wieszczu ty tu jestes od wyjasniania co do napinacza to ty chyba jestes kolejnym z kolei

Xyriela 24-05-2007 13:59

@Jackess
A ja sie nalewam z Danego Karde i słowencow i on sie wcale nie obraza =D
BTW. Oni nalewają sie z tych Polakow, ktorych spotykam na co dzień w depo.
Tu pozwole sobie zacytowac jedna z kilku milionow takich sytuacji:

07:52 Szymcio Elite Knight [10]: items
07:53 Your depot contains 322 items.
07:53 Xyriela [101]: utamo vita
07:53 Szymcio Elite Knight [10]: w
07:53 Szymcio Elite Knight [10]: e
07:53 Szymcio Elite Knight [10]: pl?
07:53 You see Szymcio Elite Knight (Level 10). He is a knight.
07:54 Szymcio Elite Knight [10]: plz items
07:55 Server is saving game in 5 minutes.
Please come back in 10 minutes.
07:55 Szymcio Elite Knight invites you to his party.
07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz

albo

03:43 Pikal'Nah Tal [39]: padlem bo nie mialem many
03:43 Pikal'Nah Tal [39]: juz

genialne odkrycie.

Pozdro,

Xyriela

http://foteka.pl/mini/af6ab78c4a8221...46fadbcfdc.jpg
Kto zgadnie co to za miejsce i wyśle mi list z odpowiedzią do Venore depo jako pierwszy dostanie nagrode =d

behi 24-05-2007 14:01

Śmieją się z tych kretynów którzy cały dzień pod depo stoją, mowią w jezyku polangielskim, zamieniają się w mumie i inne gówna i są debilami. Taka jest prawda, w tej grze najwięcej noobują Polacy:(.

Pafel 24-05-2007 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1447169)
Mnie nie irytuje to że walczycie przeciw polakom tylko to że walczycie reka w reke z ludzimi ktorzy prawie na kazdym kroku nasmiewaja sie z polaków( najbardziej chodzi o ekipe ze słowenii/słowacji ?) a jak polakow to i chyba was no chyba ze wy nie pochodzicie z polski.
@Koti Konqueror
Jestem studentem II roku STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH o specjalnosci polityka europejska, wydział humanistyczny.

Hu* to kogo obchodzi kim jestes i co studjujesz?Oo
Btw. Ty nienasmiewales sie nigdy z polakow?? A i jeszcze jedno gady tez jest slovencem i jakos z nim normalnie gadam.

Ushka 24-05-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1447169)
@Koti Konqueror

Wiesz jak mówią o takich studiach? Tam mnie zawsze przyjmą! Pewnie na jakiejś uczelni w dziurze górnej? :>

Hare_Krishna 24-05-2007 17:50

http://youtube.com/watch?v=ijALcNyfP3k

Tininho Minuta 2:56

sir Tifejo 24-05-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hare_Krishna (Post 1447627)

SUPEREXTRAWYPAS!

Jackess 24-05-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pafel (Post 1447257)
Hu* to kogo obchodzi kim jestes i co studjujesz?Oo
Btw. Ty nienasmiewales sie nigdy z polakow?? A i jeszcze jedno gady tez jest slovencem i jakos z nim normalnie gadam.

ooo Głupek :) napisalem bo koti cos tam pisal zebym sie pochwalil no to bach i jest. Xyriela nasmiewa sie ze słowencow i to mi poprawiło humor ^^ a ty chyba za bardzo sie jarasz tyym ze znasz gadyego.

Jackess 24-05-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1447617)
Wiesz jak mówią o takich studiach? Tam mnie zawsze przyjmą! Pewnie na jakiejś uczelni w dziurze górnej? :>

studia to studia i w ogole mnie nie inetersuje to ze sa spier*** czy co tam człowieku dostaje papier ukonczenia szkoly wyzszej i automatycznie zostaje urzednikiem nadgranicznym o minimalnej pensji 2.500. dziura górna heieieieihe to zes wymislil/wymyslila.

Ushka 24-05-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1447881)
studia to studia i w ogole mnie nie inetersuje to ze sa spier*** czy co tam człowieku dostaje papier ukonczenia szkoly wyzszej i automatycznie zostaje urzednikiem nadgranicznym o minimalnej pensji 2.500. dziura górna heieieieihe to zes wymislil/wymyslila.

No własnie o tym mowa, wiesz że jest coś takiego jak ambicje? ^.^

Jackess 24-05-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1447947)
No własnie o tym mowa, wiesz że jest coś takiego jak ambicje? ^.^

ambicje to fajna rzecz ale ja pierd*** siedziec przed ksiazkami 7/24 a gdy dostane angaż moją ambicją bedzie awans.

Ushka 24-05-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1448102)
ambicje to fajna rzecz ale ja pierd*** siedziec przed ksiazkami 7/24 a gdy dostane angaż moją ambicją bedzie awans.

Masz racje lepiej grać swoim 15 levolem!

Tevah 24-05-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1448151)

Powiedz, o co ci chodzi? Jackess ma ambicje i jakiś pomysł na życie. Ciekaw jestem jak to jest w twoim przypadku. Opowiedz nam o swoich ambicjach.

sir Tifejo 24-05-2007 22:35

Skonczcie sie najezdzac kto do jakiej szkoly chodzi, gdzie ma prace itp bo to zakrawa na zenade, a chyba nie o tym temat jest?

Jackess 24-05-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1448151)

kiedyś miałem ambicje i nawet dobrze szło gdy przniosłem sie na selene w pierszym okresie jego istnienia byłem jednym z najlepszych palków(wtedy max lvl były 70-80) miałem wtedy skromny 59 lvl z 4 disicie na servie i byłem członkiem 1 powstałego na servie cruoris lecz jeba*** nortec spierrd*** ,rozwiazal gildie dal dla appiego wolnosc a ja musialem placic dla vidfamne za grzechy i przewinienia ktore zrobilem za czasów cruoris wiec to pier**** powiem tylko ze 4 razy mnie capneli a tylko raz padłem jednak shield sie liczył (74) a przy jednym razie tiases mi pomógl a z seleny najlepiej wspominam Ezekila Vidfamne :) to koles wyjebany. to tak dla przypomnienia :D bo lubie wspominac. i gratuluje ci twojego 69 lvl? i jak wypisales prwdziwe dane w profilu to masz zdecydowanie hu** skile, gdzie twoje ambicje?

Xyriela 24-05-2007 23:19

EEEeee ^^
Moj konkurs zostal rozwiazany, Skull Staff wedruje do Obi the Moon, ktory najpredzej wyslal mi lista z prawidlowa odpowiedzia : )
Pozostali dostaja nagrody pocieszenia x)
Jeden list mnie rozwalil: a ja niewiem :( ale fajnie wyglada xD

Jesli chodzi o wojne to dzis masakra noobow w Venore byla, chyba mial byc jakis trap, dunno. Chyba nikt sie w trapa nie wpieprzyl ;)

Ogolnie rzecz biorac to da sie expic, Dany wbil dzis kolejny lvl. Nie wiem jak inni.
Wojna jest nuda i tibia sie tez zrobila jakas nudna. Nie chce mi sie jakos grac juz.

Pozdro nabs,

Xyriela

KubaGuzikkk 24-05-2007 23:39

@Karolina;
Skull Staff za takie pytanie xD? No radość we wsi XD!

Odis 25-05-2007 00:18

xD

Lol Xyriela dzięki :) Spodziewałem się nagrody typu 10 ryb(tez bym sie cieszył);)
Kurcze proszę o więcej takich konkursów;p

Dedykuję to zwycięstwo moim najlepszym kolegom (Sir kominho i Zeev'owi) ;p

@troszkę nie ten temat ale jakoś tak wyszło (za wszystkie problemy związane z pomyłką przepraszam)

Pieczarmistrz 25-05-2007 15:24

Xyriela...te ataki jak to mowisz na Ciebie, nie byly ot tak sobie...

Koti, Ty tez powinienes wiedziec dlaczego ludzie maja do Ciebie zal. Gdybys wczesniej nie byl w Ultimation, gdybys nie namowil kilku znajomych aby do tej wojny dolaczyli, gdybys nie wypowiedzial kilku slow, mysle ze wtedy nie byloby takiej afery z tego ze dolaczasz do Cruoris. kazdy ma prawo wyboru

Xyriela 25-05-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarmistrz (Post 1448869)
Xyriela...te ataki jak to mowisz na Ciebie, nie byly ot tak sobie...

Nom, ja tez nie dolaczylam ot tak sobie ;)

BTW:
17:07 Macavelli Costal [8]: dzisiaj giniesz
17:07 Macavelli Costal [8]: przygotuj sie psychicznie

xD!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.