![]() |
Cytuj:
|
A no wlasnie podalem 9 powodow dlaczego dolaczylem do wojny, nawet szwedzi z fraternity przyznali ze jednak sa powazne, ale pan macavelli reportnal posta bo uzylem tam slowa 'pollacks' oczywiscie nie dostalem zadnego ostrzezenia bo od razu zaczalem rozmawiac z GMami. Za 10 dni bede senior tutorem wiec lepiej patryk uwazaj co piszesz na forum :D Nie chce mi sie podawac tych powodow jeszcze raz. Grunt w tym ze to moja sprawa co robie, a to jaki jestem w rl to tez nie powinno was obchodzic :D Ale jak chcecie to mozecie myslec co wam pasuje .Wyjezdzam z Polski na stale niedlugo i juz tu raczej nie wroce. A wy drodzy rodacy pomyslcie moze troche o swojej przyszlosci zamiast tak sie podniecac ta gra.... - powiedzial 161 level :D haha
|
Koti opcja edytuj nie gryzie!
Ktoś napisał że im życie uprzykrzacie~ Cytuj:
@Tych co najlepiej wiedzą o war; Dołączcie do niej, a racja nie możecie macie ~20 lvl =| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na każdym servie, gdzie jest wojna znajdzie sie taki ktoś jak ty, który mysli, że jest pro bo walczy po stronie wroga Polaków. |
Cytuj:
A i btw; war nie jest pl vs swe |= |
@SCHNAPIE
Ja też nie miałam powodu dołaczac do wojny, przeciez wcale mnie nie zabili na 80 lvlu. I to niechcacy :( Nikt po mnie nie jezdzil cala wojne ani nikt mnie nie atakowal pare razy od kiedy wbilam setke ;D Nikt tez nie szukal reasonow w reasonach, zeby mnie dojechac. Macavelli zawsze byl uber przyjacielski wobec mnie, jestem po prostu okropna, przez to ze dolaczylam do wojny, musialam podwoic wizyty u psychoanalityka :/ Btw. dlaczego jestem wrogiem polakow, jesli postawilam sie macavellemu. No mamoooooo!!! ;( Poza tym wszystkim jednak, trzeba przyznac, ze ostatnia bitwa byla bardzo zaciekla i wyrownana. Oczywiscie dopoki nasi najci nie weszli na schodki =d http://foteka.pl/full/22b321ece5ab94...1a34ccb9a0.jpg Victory! :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Orius Nie powiedziałem, że to jest wojna pl vs swe i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/" |
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Xyriela
Moze byla tak zacieta bo nie strzelałas sd ? jakbys cos strzeliła moze by bylo inaczej xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Tevah
Zawsze znajdzie się taki ktoś, kto myśli, że jest pro bo wie wszystko o wszystkich i o wszystkim. |
Cytuj:
Od pana nieznajomy =[ |
Cytuj:
Kinda signed aew. |
Om Em Dzi jak to czytam to płakać mi się chce ze śmiechu =/ Noobki mające 20 lvle nie siedzące z nami nigdy na vent nie mające kolegów od nas z guild uważają się za pro ivul masta graczy =/
PS. Xyriela ten post i te chary Blada Xyriela itd to nie moja robota =( Niestety nie jestem tak pomysłowy =(( |
Cytuj:
EHEHEhAHEH!H |
Mnie nie irytuje to że walczycie przeciw polakom tylko to że walczycie reka w reke z ludzimi ktorzy prawie na kazdym kroku nasmiewaja sie z polaków( najbardziej chodzi o ekipe ze słowenii/słowacji ?) a jak polakow to i chyba was no chyba ze wy nie pochodzicie z polski.
@Koti Konqueror Jestem studentem II roku STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH o specjalnosci polityka europejska, wydział humanistyczny. |
Cytuj:
spoko wieszczu ty tu jestes od wyjasniania co do napinacza to ty chyba jestes kolejnym z kolei |
@Jackess
A ja sie nalewam z Danego Karde i słowencow i on sie wcale nie obraza =D BTW. Oni nalewają sie z tych Polakow, ktorych spotykam na co dzień w depo. Tu pozwole sobie zacytowac jedna z kilku milionow takich sytuacji: 07:52 Szymcio Elite Knight [10]: items 07:53 Your depot contains 322 items. 07:53 Xyriela [101]: utamo vita 07:53 Szymcio Elite Knight [10]: w 07:53 Szymcio Elite Knight [10]: e 07:53 Szymcio Elite Knight [10]: pl? 07:53 You see Szymcio Elite Knight (Level 10). He is a knight. 07:54 Szymcio Elite Knight [10]: plz items 07:54 Szymcio Elite Knight [10]: plz items 07:54 Szymcio Elite Knight [10]: plz items 07:54 Szymcio Elite Knight [10]: plz items 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:55 Szymcio Elite Knight invites you to his party. 07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz 07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz 07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz 07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz 07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz 07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz 07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz albo 03:43 Pikal'Nah Tal [39]: padlem bo nie mialem many 03:43 Pikal'Nah Tal [39]: juz genialne odkrycie. Pozdro, Xyriela http://foteka.pl/mini/af6ab78c4a8221...46fadbcfdc.jpg Kto zgadnie co to za miejsce i wyśle mi list z odpowiedzią do Venore depo jako pierwszy dostanie nagrode =d |
Śmieją się z tych kretynów którzy cały dzień pod depo stoją, mowią w jezyku polangielskim, zamieniają się w mumie i inne gówna i są debilami. Taka jest prawda, w tej grze najwięcej noobują Polacy:(.
|
Cytuj:
Btw. Ty nienasmiewales sie nigdy z polakow?? A i jeszcze jedno gady tez jest slovencem i jakos z nim normalnie gadam. |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedz, o co ci chodzi? Jackess ma ambicje i jakiś pomysł na życie. Ciekaw jestem jak to jest w twoim przypadku. Opowiedz nam o swoich ambicjach. |
Skonczcie sie najezdzac kto do jakiej szkoly chodzi, gdzie ma prace itp bo to zakrawa na zenade, a chyba nie o tym temat jest?
|
Cytuj:
|
EEEeee ^^
Moj konkurs zostal rozwiazany, Skull Staff wedruje do Obi the Moon, ktory najpredzej wyslal mi lista z prawidlowa odpowiedzia : ) Pozostali dostaja nagrody pocieszenia x) Jeden list mnie rozwalil: a ja niewiem :( ale fajnie wyglada xD Jesli chodzi o wojne to dzis masakra noobow w Venore byla, chyba mial byc jakis trap, dunno. Chyba nikt sie w trapa nie wpieprzyl ;) Ogolnie rzecz biorac to da sie expic, Dany wbil dzis kolejny lvl. Nie wiem jak inni. Wojna jest nuda i tibia sie tez zrobila jakas nudna. Nie chce mi sie jakos grac juz. Pozdro nabs, Xyriela |
@Karolina;
Skull Staff za takie pytanie xD? No radość we wsi XD! |
xD
Lol Xyriela dzięki :) Spodziewałem się nagrody typu 10 ryb(tez bym sie cieszył);)
Kurcze proszę o więcej takich konkursów;p Dedykuję to zwycięstwo moim najlepszym kolegom (Sir kominho i Zeev'owi) ;p @troszkę nie ten temat ale jakoś tak wyszło (za wszystkie problemy związane z pomyłką przepraszam) |
Xyriela...te ataki jak to mowisz na Ciebie, nie byly ot tak sobie...
Koti, Ty tez powinienes wiedziec dlaczego ludzie maja do Ciebie zal. Gdybys wczesniej nie byl w Ultimation, gdybys nie namowil kilku znajomych aby do tej wojny dolaczyli, gdybys nie wypowiedzial kilku slow, mysle ze wtedy nie byloby takiej afery z tego ze dolaczasz do Cruoris. kazdy ma prawo wyboru |
Cytuj:
Nom, ja tez nie dolaczylam ot tak sobie ;) BTW: 17:07 Macavelli Costal [8]: dzisiaj giniesz 17:07 Macavelli Costal [8]: przygotuj sie psychicznie xD! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |