![]() |
Moim zdaniem Venore , dlaczego?? wszedzie blisko......( takie jakby centrum całej mapy;D)
|
mimo że w więszkości gry grałem na PACC to z FACC'owiskich najbardziej lubie Ab
1) Główny powód Hellgate :] 2) poprostu ładnie wygląda :D |
THAIS
Blisko wiele expowisk. W tample bardzo ciekawe potwory. Czasem resp Grorlama. |
Thais
- Dobre Expowiska - Dużo PK B) - Mało noobów |
VENORE ONLY! ;) dlaczego? bo Venore bylo moim first miastem i tak juz zostalo, fajne expowiska dla malych lvli, pozniej dragon lair, blisko poh, dark katedra, malo ludzi ^^ no i jeziorko pod depo :D to robi klimat
|
Zagłosowałem na venore ale nie mam ulubionego miasta to zależy kim gram, a więc:
Venore pallek 8-xx lvl (najlepsze miasto dla facc pallka), druid 8-33, sorc 8-33, knight 8-20, 30+ Kazordoon pallek 20+, druid 33+, sorc 33+ knight 20-30 |
Cytuj:
@TOPIC Oczywiście zagłosowałem na Venore bo to miasto poprostu wymiata w Tibii |
:cup:THAIS:cup: głównie Ancient Temple i Fibula zawsze dużo fooda, na każdym levelu exp itp.
|
Venore
Ja uwielbiam Venore :D Mam zawsze dużo kumpli znam juz to miasto ;D Duzo expowisk ;D Roty , amazonki i rożne potwory ;D I Love Venore ;D
|
thais the best
thais to krol wsrod miast
|
Kazo:
-blisko do każdego miasta -dobrze można się chować przed pk -guardy, guardy i jeszcze raz guardy -nawet fajny klimat -rycerze mają tu dużo miejsca do skillenia |
Na facc nie siedze ale powiem kazo dlatego ,ze pomysl z parowcem byl orginalny, dosc malo noobow, fajny klimat i nie ma ciaglego spamu noobow knight outficie "dasz cos?"
|
Venore Rox !
Zagłosuje na Venore,ponieważ jest to wg mnie najlepsze miasto dla faccow:D
|
Carlin. Czemu? Bo kręci się tam dużo fajnych lasek, które pilnują tego pięknego miasta. A tak na serio to zawsze wybieram Carlin bo już jestem przyzwyczajony do tego miasta i znam te miasto na pamięć, tak samo jak Liberty Bay.
|
Humm...
Moim faworytem jest Ab'Dendriel, bo podoba mi się w nim ten klimat i zawsze jest tam z kim pogadać. Dla małych lvli jest tam fajny exp na trollach i zamku, no i jest też hellgate , ale to dla bardziej zaawansowanych.
Carlin - za dużo PK i n00bków, często zapchane depo, lecz jest blisko na ghostland i lodowe wyspy. Venore - Szczerze to niezabardzo znam to miasto, ale jest blisko na slimy roty itp. można tam w spokoju potrenić i jest też niedaleko na Amazon Camp. Thais - Nienawidzę tego miasta, dużo PK na cyklopach i zawsze zapchane depo, a także respy monsterów. Kazordoon - Lubię to miasto, fajny klimat i dużo Dwarfów, ładny exp dla low lvli. WSIE: Greenshore - Miejscówka obok Thais same domki itp. można tam potrenić, ale też PK'ować. Northport - To samo co wyżej, tylko że obok Carlin i można tam połowić ryby oraz je kupić, :) ________________________________ Jestem Obcy i nic co Obce nie jest mi Obce. |
Venore i Kazzo. Zanim miałem pacca, to tam sobie rezydowałem. Przy Venore jest Amazon Camp, a dzięki niemu wbiłem od 9lvl do 16lvl w około dwie godziny. Kazzo lubię tylko dlatego, że bardzo mało osób w nim mieszka = zero PK i ludzi ganiającymi za "frii itemz". Może i kopalnie są tuż obok, ale na Celeście są zawsze zapchane.
Co do Thais i Carlin... "Thais & Carlin Song" Tyle nubów w całym mieście, Nie widziałeś tego jeszcze, Popatrz! O, popatrz! Tam ktoś goni za "fri itansami", Tam PK goni za nubami, O, popatrz! |
Zagłosowałem na Venore. Dlaczego ???
Zawsze miałem sentyment do tego miasta... bardzo lubilem siedzieć na rotach kiedy po raz pierwszy stworzylem postac ( Malvera 12 sorc tibia 7.4, tęsknie ) to wtedy to miesce bylo dla mnie cudowne. Teraz czuje respekt dla Ab, za te domy i "kolory" oraz Elvenbane i inne podziemia godne uwagi dla postaci nisko bądź średnio poziomowych |
Zagłosowałem na Thais. Pierwsze miasto w Tibii ^^
Gdyby nie fakt, że z Ab wszędzie jest tak daleko to zagłosowałbym na nie, fajne miasto ^^ |
Wg.Mnie najlepsze jest Carlin.
Panuje w nim dosc fajny klimat, Jest milo i przytulnieB), oraz znajduje blosko Ghostlandu |
Oczywiście Ab'Dendriel B) Dlaczego ?
Praktycznie nie ma naabów , zawsze jest ładnie i fajny klimacik oraz duzo trolli dla low lvli. Z kazz 3 godziny sie z miasta wchodzi ;x , ale pod kazz ladnie mozna potrenować czy cuś, Thais - omg , miasto nubow i wcale nie jest tak blisko wszedzie. Venore nie znam kompletnie tego miasta : P I jeszcze Carlin. Duzo PK tak jak w thais, ale blisko na folde i do ghostlandu. Ab rlZzz .:cup: |
Thais - uwielbiam oglądać z depo parady biało czerwonych (white skule leją red skule i na odwrót).
|
Ja lubie Venore poniewaz:
-jest poh (dobry exp od 30 lvl knighta palki mogo sporbowac kolo 15 z dobrymi skilami, a magowie od 8 na cyclopah) -blisko do efl fortec -duzo miesjc do skilowania (slimy roty) -do dc nie zadaleko :p -pare miejsc do spokojnego afk'owania -na non-pvp nieda sie lurnoc nic do miasta -najblizej do amazon camp :) |
Moimi ulubionymi miastami są: Kazordoon, Ab'Dendriel. Zagłosowałem na Ab.
W Kazo jest jakoś tak ciemno i to według mnie jest - tego miasta Ab-Jest blisko do zamq, skilowanie na trollach/slimach, blisko do femur hills(kamyczki), i elfy blisko miasta. |
Ja najbardziej lubie AB. Najspokojniejsze miasto i blisko do dobrych expowisk:)
|
Ja najbardziej lubie Ab'Dendriel.
Mozna na poczatku spokojnie poskillowac na troll. Dobry exp w HellGate niespotyka sie tam noobkow (niestac na key 5k xD) |
ja jestem palkiem i podoba mi się Carlin :D moje ulubione miasto.. po prostu:p
|
Ab bo jest tu dużo expowisk dla knightów i można niezły loot wynosić is przedawać.
|
3 rzeczy za Carlin:
-różnorodność produktów w shopach jest większa -co chwila są jakieś free itemy albo ktoś rozdaje kasę -niezły exp (amazonki, valkyrie, ghostland). no a w podziemiach Carlin bugi (18 EXP, a w Thais dla przykładu cienkie raty (5 EXP). nie ma porównania CARLIN WINNER!!:cup: |
kazordoon :]
wszędzie niedaleko ponieważ znajduje się na środku kontynentu, dobre doświadczenie i loot z guardów, kilka fajnych miejscówek ze slimami blisko depo, mało ludzi, czego więcej chcieć:p |
Zagłosowałem na thais:
-zawsze w nim przebywam Thais- stolica tibii! |
Ab
Lubie to miasto bo duzo chcol za smiecie ;p:cup:
|
Wybrałam Ab, bo jest to fajnie miasto, wszystkie expowiska blisko( dla początkujących, zwykłych graczy i dla zaawansowanych;P)
|
Veno....
Veno RoX !"!"!
Czemu? Jestem knightem i bez problemu znajduje dobre expowiska... na każdy lvl ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01. |