![]() |
tymczasem Ethical wypowiedziało wojne Tarragon;]
|
Jestem raczej w 100% pewny wyniku tej wojny =] Go,go Ethical!
|
No to mamy 2 : 1.
Chris~ sie wylozyl. //Metek. |
Chris'Ronaldo Jun 18 2007, 17:48:16 CEST Killed at Level 139 by Thunder'Storm and by Efesos
Edwin Torin Jun 18 2007, 17:50:47 CEST Killed at Level 120 by Thunder'Storm and by Trullis Viffarn Jun 18 2007, 17:53:33 CEST Killed at Level 117 by Xaltruu and by Trullis 4:1 |
Mam nadzieje ze Ethical wygra, jakos nie luibie tych drugich
|
Gogo Ethical :D
@Jinikao Tutaj sie nakrzyczysz a na .com już się doczepili do Ciebie ;D |
hahahahaha Chris'Ronaldo wielki kozak roz jebany jak paczka dropsów, ahahhahaha
|
Licze na dobre filmy B).
|
XD gogo ethical
smiech na sali lol Jako ze jest we mnie troche patriotyzmu pomogl bym wam ale skoro wy nie pomogliscie mi na wojnie to tez wam nie pomoge !! Male pytanie co robilo arc na battle ? Pozdro i Gl Neztas nastepnym razem jak bedziesz uciekac to nie wchodz do domku NPC XD |
Haos,haos i jeszcze raz haos...
Troszke zle to wyszło, ale nie ma co sie łamać, to dopiero początek :). |
Cytuj:
|
Cytuj:
-mamy -ciebie -gdzieś teraz wysil się i poskladaj to do kupy |
Cytuj:
Neztas ładnie s*******ałeś hahahaha |
Teraz Ethical moze pokazac co potrafi:)
Mysle ze wygraja i zloja dupsko szwedom xD Ma ktos film z ostaniej bitwy?:P Tibia Bot NG+Ventrilo i pojedziecie ich czego wam życze;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hehe albo jak na fibule uciekał omg :D można było się ośmiać troszkę z czełego filmika:P
Ciekawe kto wygra tą wojne. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gz Viffarn za xaltruu
|
Chris namelocked? mnie by to zdenerwowało po tylu latach grania. A napewno jest to sprawka tych "tutorów" ze strony przeciwników Ethical... Anyway gratz fragów i tak trzymać :)
I Xandar free :) a Firenze ma racje mowiąc że to przez update ludzie chcą się wypłacić Temat niestety zdycha... |
Thunder'storm tez namelocked. Ja bym raczej na Rau~ stawial.
A temat tak jak i Iridia... dogorywa. |
Cytuj:
PS namelockami sie Rau 'zajmuje', dziwie się Chrisowi że tak łatwo się poddał, jego nick byłby łatwiejszy do wybronienia niż Firenza; Firenze też miał nameloka by Rau, ale Rauowi się niecny plan nie powiódł ;< |
co za roznica jaki nick lol
rau to w ogole jakis debil jest, mnie by bylo szkoda czasu |
tak nie nie wiem a ty sie wyjeb sie
|
Yama jak zwykle dojrzała wypowiedźB)
|
Cytuj:
Btw. jak ktoś nie lubi Mewtu , może powodem do namelocka , jest to , że jest taki POKEMON :D zobaczcie sami : XD http://g-ec2.images-amazon.com/image...4L._AA240_.jpg http://www.blogdejuegos.com/parecidos_juegos/mewtwo.jpg |
Cytuj:
Nie jest tajemnicą że dobry (tzn znający się na tej robocie) tutor może znaleźć haka na kogo tam sobie upatrzy i jeśli dobrze udowodni naruszenie zasad, może się to zakończyć namelokiem. Jedynym wyjściem jest wtedy odwołanie do CM Iscena na tutor board z wytłumaczeniem. Rau wynalazł w necie że miasto Florencja po włosu nazywa się Firenze, zapytał Iscena i Iscen doradził namelocka. Następnego dnia rano Firenz już był namelocked, więc wymyśliłem mu odwołanie, jakoby swoje imię zawdzięczał... centaurowi Firenzowi z pierwszej części Harrego Pottera:P Widać więc w jakie idiotyczne sposoby można reportować nicki graczy i w tak samo idiotyczne można je bronić. Szkoda tylko że z Rastafariansem się nie udało...:( |
Akurat Mewtu pod locka nie podchodzi, bo zobacz ile noobow ma 'pokemońskie' nicki~
|
Cytuj:
Pozatym chodzi mi o sam fakt , że Mewtu wybrał takie oto imie , może jego hobby to pokemony :D -- co do Rastafariansa - szkoda , jednak jego name 'poważnie naruszało zasady' ;/ Cytuj:
|
Rastafanin to to samo co rastaman, pochodzi on od nazwy regionu w Afryce gdzie pewiem król pokochał ludzi takich jak Bob Marley,
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A z tego co wiem Efesos to coś w Egipcie czy gdzieś tam, mógłby mi ktoś jaśniej powiedziec? ;>
|
Cytuj:
|
Slyszalem od kumpla, ze jakis 60+MS jest huntowany za nic przez Torcida Gliwice, bo niby sie wjebal komus z nich na tombe, czy cos w tym stylu...:p
|
Cytuj:
|
Massior już Evullerem z wh nie polatasz :(
|
Za to polata z czymś innym :P, pewnie juz nie tak "potężnym" ale zawsze coś.
Evu <3 saigned: Usar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |