![]() |
I tak pewnie niezabija maiuahha :P
|
Cytuj:
Pamiętam jak szliśmy na Serpenty. Miałem plate seta, steel helmet, szalik i zwykłe kapcie... Do tego FS i Dragon shield ^^ Falzer 130lv+ full set, ja 120. Zgadnij kto blokował ; ) |
Cytuj:
|
chciałbym żeby wróciły czasy wojny ze swe, albo żeby DOF zaczął grać bo to są normalni ludzie a wanted? to smietniki i tyle przy nich sie nie da pograc :<
|
Cytuj:
|
ALE TUTAJ NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNOOOOOOOOOOOO
YAVI DAWAJ NA XERENE :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
ni po prostu caly sprzet mial na Zeus Rook'u :p |
aleeeeeeeeeee tu nudnoooooooooooooooo omgggg 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jestes zbyt glupi zeby cos tu pisac wiec zrozum idz stad krotka pilka z mojej strony pierdol sie dziwolagu bo jestes zjebany i kurwa nigdy nie potrafiles grac w tibie tylko dawales dupy aby inni grali toba wiec nara |
Nowa wojna ?
Dziś Kreebs utworzył gildie [GUILD]Punishers[/GUILD], do której dołączyli między innymi Minavand, Falzer, Patanou. Falzer powiedział, że będą bić wszystkich tych co nie są w Wanted, a brali udzial we wczorajszej prubie ubicia jego. Farmazon był jednym z nich i dziś prubowali go zabić. Z pomocą członków Wanted udało mu sie uciec z 3 trapów i dać loga.
Marchosias Aug 01 2007, 12:03:20 CEST Killed at Level 106 by Patanou Padł za to, że Farmazon miał go w Comment. |
Cytuj:
|
Aug 02 2007, 06:32:43 CEST Killed at Level 53 by Leon Luin
NO ja właśnie odczułem na sobie działanie gildii punisher, mimo tego ze nie brałem udziału w żadnym z trapów. Sam zostałem strapowany przez leona i patanou w port hope ;) |
Wróciłem... A Azura jak śmierdziała tak nadal śmierdzi ;o
Chce ktoś Demon Armorka? |
Cytuj:
a jak nie to z 50k by sie przydało :D:D Manegroth/Ankrahmun :P |
@zeus1985
Jak znowu robisz free itemsy z rare items to dobrze widziane beda w moim dp Shanoz/Venore |
Jkaby co to i Bloodera sie pisze :p
|
CZeść , mam do calego forum wielką prośbe . Tydzien temu zmienilem serwer i nie bardzo orientuje sie co dzieje sie na azurze a z tego co piszecie niewiele moge zrozumiec , wiec jesli ktos moze podsumowac ta cala wojne iti, jak powstala etc. etc. to bylbym niezwykle wdzieczny . ;DD
|
Cytuj:
Tyle można tylko powiedzieć :p |
@niemogewymyslecnicka
Dokladnie! |
Dzieki...........
|
Dzieńdobry.
Sapphire Deoxys Jan 10 2008, 15:23:00 CET Killed at Level 139 by Drazharm and by Marshall Don Doggy Ragooguoe Shiverotor - sorc Misko-kaczor Jan 02 2008, 00:43:48 CET Killed at Level 94 by Hammpion Z Wanted zostali wyrzuceni: Sapphire Deoxys, Misko-kaczor, Rajstin Mejere. Farmazon wyszedł sam. Pozdrawiam. |
@up
Nie wiesz jak było, to nie wprowadzaj innych w błąd. Wywalili Sapphire~ po czym go ubili. Misko~ i Ja wyszliśmy sami, nikt nas nie wyrzucał. Więc nie mów głupot, że nas wszytskich wywalili. |
sami wyszlismy we 2 bo nie spodobala nam sie zaistniala sytuacja bez wzgledu na dawne zatargi z innymi "kolegami"
nie wprowadzaj innych w blad skoro nie wiesz jak bylo ;] |
o co poszło ??
|
Po co odświeżacie stary temat?
@Down Jebnij się w ten pusty łeb. |
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siggurdius :
Feb 11 2008, 14:58:14 CET Killed at Level 195 by Sir Averty and by Marshall Don Doggy |
Siggurdius za co padl? :o
|
z tego co wiem za to ze odszedł z Wanted. a odszedl z Wanted bo zajerbali jego rl kumpla Sherniona (nie jestem pewien wiec jesli cos nie tak to mnie poprawcie)
|
On najpierw odszedł a później padł Sherion. Anyway, nie wasza sprawa. ; >
Pozdrawiam ... |
Padl to padl, poco sieo tym rozpisywac. Kiedys przyjdzie na kazdego pora, ze go zabija, predzej niz wam sie to zdaje :D
|
Nie wiem czy dalej jest sens grania na azurze przez te wojny i ,, pa " wanted .
Miałem zamiar wbić 100 lvl (kiedyś) ale teraz nie jestem przekonany czy dalej jest sens grania. Tak sie zastanawiałem czy by nie zacząć grać na non pvp ale tam za dużo ludzi gra albo jakiś nowy świat może coś doradzicie ?:confused: |
Cytuj:
|
Master Obitalal, lizus Mina i Falzera odtworzył gildię Mort Kell, I myśli że coś zdziała z kilkoma osobami ;O
Wojny się zachciało lizusowi bo wbił 100 lvl i myśli że jest elo nyga -,- |
to stracony serwer, bo ludzie naprawde ogarnieci pokroju urba czy draza brataja sie z psami, ktore tylko pod ich egida moga szczekac, bez nich nie - proste.
interpretujcie to na swoj sposob |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |