![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
LOOT wonderful! |
calaa harmonie by wyposazyl i jeszcze by mu zostalo 0.o
|
Ja pierdole, fri itams plx.
Omfg Tyle mpa, i mms zesrałbym sie gdybym to miał xD. |
Niektórzy to by dom oddali żeby miec te itemy X( . Ludzie to tylko gra ...
|
Cytuj:
Loot całkiem konkretny. Tylko jest jeden problem - ciężko to wszystko sprzedać, więc to "bogactwo" jest bardzo iluzoryczne. Jak wejdą jakieś nowe djinny do sellowania tych lepszych itemów - MDW pwnz. A jak nie, to cóż... zawsze może sobie zrobić sympatyczne deco z tego ^^ |
19 MPA! Kurde trochę musiał expić na demkach. 19 MPAx500k=9.5kk to wystarczy na jakieś 1900 bp SD (jak brać po 5k od sztuki) co daje 38000 run SD. MDW ma mnóstwo szczęścia i szmalcu.
|
@2up
buheuhehueuheuhe a gdzie on znajdzie taki domek zeby to wszystko wystawic :D @up szczescia? gdybys ty tyle na tych demcach siedzial co on i taka postacia tez bys pewnie tyle tego mial .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2. Gdzie ty masowo kupisz 1900bp sd'ków po 5k? hahah chyba na jakimś otsie, bo normalne ceny wahają się od 5.5 do 6. Więc przy twoich obliczeniach jebnałeś się tylko o jakieś +/- 10k run hahaha. |
Wszyscy obliczaja ile z tego kasy, ile exp, ile runek, a ja pytam - ile on zycia przed komputerem zmarnowal?
|
Cytuj:
Edit: Wiem na czym polega ten bląd ale nooby poprostu tego sie chyba naprawic nie da bo wszystko jest dobrze! Dobra już działa;s I mam pytanie jakie to ma funkcje bo tlyko przyspieszanie znam.Jak sie zatrzymuje filmik? Btw ma ktoś link do filmika jak pogromczyni padła? |
Cytuj:
|
DO TYCH CO WYSKAKUJE TEN BłąD
wejdzcie w opcje-grafika-advanced-i zmiencie na direct5 powinno chodzic |
Cytuj:
Alana sio "nick kogo ma wyrzucić z domku w tym przypadku MDW @topic Loot świetny:P |
Help pls ;/ niech mi ktos powie jak moge odpalic ten film bo probuje i mi nie chodzi;/ co musze po kolei zrobic ! sciagnelem ten program tibiacams.tv czy jakos tak do folderu z tibia i ten film z mdw tez do tego folderu otwieram zwykla tibie 7.92 i chce otworzyc ten filmik i pisze Incorect Tibia Version pls pomuszcie powiedzcie co musze po kolei zrobic ;/ z gory dizeki
|
Masakra co sie na tych demcach na goromie dzieje .... ale jak koles wali demce od 250 lvla to nie ma cos sie dziwic ;p pewnie jeszcze raz tyle sprzedal :D
|
Cytuj:
Jak sie zatrzymuje film?? |
Dla mnie to gowno warte, jego postac tez gowno warta.
Non-pvp ;s nigdy tam nie bede grac xD |
Non-pvp wcale nei ejst takie złe dla osób które lubią spokojnie pograć zamaist non toper płacić haracze dla pa :P
@topic: nie prawda, że ludzie na otsach tylko tego eni mają bo ja miałem więcej :P (ah, ten 380+ek co solo rozwalal orshe xD) no ale on tego nie sprzeda, na jego miejscu zamiast siedzieć tyle na demcach na goromie poszedłbym trochę powascic kasy na poi w throne roomach z ekipą, możeby trafili na kolejnego bossa poza mr. punishem :) |
Cytuj:
Dziecko... nie chcesz - nie graj. Nie musisz o tym informować wszystkich dookoła, bo i tak gówno to obchodzi, że jakiś cybuch woli pogrywać swoim low lvl charem na jakiejś Danubii czy innym pvp i szczycić się tym jakim to on nie jest pr0 pl4y3rem. Cytuj:
A, i weź pod uwagę, że on tego raczej nie sprzeda. A raczej będzie sprzedawał bardzo długo, i nie on, a jeden z jego sellerów. Przez ten czas, co on to sprzeda, to zlootuje tego jeszcze więcej. Ot, błędne koło takie. |
Omg ale super loot !!!!111 chyba nie wyrobie ide sobie ulzyc i zapalic... bylo extra
|
Cytuj:
Czlowieku!! to tylko latajace pixele omigosh... Nie wiem czym tu sie podniecac... |
Cytuj:
ps napewno wiecej bo on skupuje po 5,5k :S @topic loot zajebisty ale w sumie nie ma sie co dziwic przy takiej ilosci zabitych demow |
i co on z tego bedzie mial ? bedzie tak expic do usranej smierci a za rok 20 lvlowa postac po desert quescie bedzie w eplate latac
nikt go nie moze zabic itp zero frajdy na pvp world nie zaszedl by tak daleko magowie są dobrzy do expa ale by do walki trzeba troszke skilla : Pzreszta 3 sorcow 150 lvl trapnelo go i by sie zlozyl : P chodz jeden argument przemawia za graniem na non pvp ja gram teraz for fun a wiekszosc dzieciuchow spedza cale dnie i nie mam szans z cip botem przezyc kolesia ktory nic nie wie o walce ale na hama bedzie we mnie z sd walic a ja bede mial 2 x mniejszy lvl teraz tibia idzie tylko pod lvl co pokazuja kolejne update |
Skończcie gadać o tych pixelach bo jesteście ŻAŁOŚNI ! Ktos kiedys tak powiedział i teraz każdy palant to powtarza ... a skoro to sa tylko pixele to co na forum robisz ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
prawie jak otsik
|
Hmm podniecacie sie jaki to MDW NIE JEST ... a to jest poprostu Noob :) expi pare godzin dziennie na GOROMA to ma lota z którym i tak nie ma co zrobic ...
On uważa siebie za nie wiadomo jakiego gracza, nawet nie pozwala nikomu expic na goroma noob i tyle !! ludziom z gildi nawet luruje demony zeby tylko zdobyc expa. Szkoda ze MDw tylko wbil taki lvl na non pvp :) chcial bym zobaczyc jak sie klepie na PVP SERWIE :) dostal by oklepy od wielu NIżSZYCH LVLi |
@milibi
LOL twoja wypowiedz to żal.pl, z wiadomyuch przyczyn |
Powie mi ktoś jak odtwarzać na tibicam live??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Słapy ten lod!!1!! ja tam po 40 empea lutuje na 2 dni !11111 ajm roks playa!
@Topic OMG! Ale loota mial :) Heh, ciekawe czy to z 1 hunta XDDD |
Cytuj:
|
mdw lamka dostal pewnie pacca na rok za to ze reklamuje na forum filmy ktore kręcił przy uzyciu tibicamTV,bo nigdy nie widzialem filmu nakręconego przez niego w Tibicam.
Cytuj:
|
Cytuj:
a co ty kurwa, archeolog? Po co komentujesz wypowiedzie pojawiajace się parenaście postów wczesniej? :P Pozdro |
Monotonne bicie demonow po 7h dzienie przez 365 dni w roku,
ciagle expienie i expienie.. na jego miejsu wolał bym sprzedac postac za gruba kase i kupic sobie jakis dom i samochod :) a nie ciasgle siedziec i patrzyc sie w monitor niszczac sobie wzork marymi pikselami... @loot - ładny |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |