![]() |
mm zapowiada sie słitaśnie :D
|
Jeśli się uda to co planuje to będzie większy fun, niż jak przegramy :D
|
W dzisiejszym dniu czyli 14 czerwca 2007 -powstała nowa zgoda miedzy gildiami ORMO a Crystal War Sqad. Crystal War Sqad jest to gildia która jeszcze nie powstała ale niebawem powstanie. Jak wczesniej pisałem ORMO ma zgode z Małą Hierbą a teraz takze z Crystal War Sqad. Gildia ta oczywiscie włącza sie w walke z gildią KUPA . Czyli juz 4 gildie mają aktualnie wojnę z gilidą KUPA. Czyzby szykowała sie decydująca walka z gildia KUPA ?:]
Z informacjii które stale otrzymuje najprawdopodobniej gildie ORMO , MAŁA HiERBA , CRYSTAL WAR SQAD połaczą siły i wzajemnie kazda z kazda bedą mieli zgody i wtedy powstanie Triada- Hierba - Ormo - Crystal |
Cytuj:
omg wiecej was matka nie miala XD? no nic more funu bedzie :D |
Albo mi się uda i będzie fun, albo nas rozniesiecie w 150 ;s
" Oryginalnie napisane przez gienkos Pokaż post W dzisiejszym dniu czyli 14 czerwca 2007 -powstała nowa zgoda miedzy gildiami ORMO a Crystal War Sqad. Crystal War Sqad jest to gildia która jeszcze nie powstała ale niebawem powstanie. Jak wczesniej pisałem ORMO ma zgode z Małą Hierbą a teraz takze z Crystal War Sqad. Gildia ta oczywiscie włącza sie w walke z gildią KUPA . Czyli juz 4 gildie mają aktualnie wojnę z gilidą KUPA. Czyzby szykowała sie decydująca walka z gildia KUPA ? Z informacjii które stale otrzymuje najprawdopodobniej gildie ORMO , MAŁA HiERBA , CRYSTAL WAR SQAD połaczą siły i wzajemnie kazda z kazda bedą mieli zgody i wtedy powstanie Triada- Hierba - Ormo - Crystal" Ktoś tu liczyć nie umie :D cws ormo miala hierba to są 3 Jutro o 16 open battle, mój plan zawiódł :P |
Osobiscie wolalbym bez zadnych sojusznikow xd ale juz nie ode mnie to zalezy
|
Jak bedzie triada to bedzie mozna zwiekszyc zasieg terenow o np Kazo i Ab'Dendriel w szczegolnosci siadloby zajac ta wioske poniewaz urzeduje tam kilku cwaniaczkow i mysla ze nikt im nic nie zrobi a nawet sa blisko nawet dobre miejscowki :)
|
Ustalilismy jak to bedzie z tym open. Wychodzimy na open battle sami bez sojuszników zeby starcie bylo ciekawsze B)
A z przejeciem tej wioseczki to mysle ze problemów wiekszych nie bedzie jak przyjdziemy ze wszytskimi sojusznikami :) |
Nono Ormo Gratulacje ;>
Podnieslismy sie po chwilowym upadku ale to nas tylko wzmocniło ! Co do Venore to ono jest już nasze oda dawien dawna. Teraz to tylko formalność. A reszte wiosek zajemiemy niebawem. Good Luck Kupa |
jesli jutro o 16 jest open to mam lipe ;o sql is more important >_<
|
U mnie ormo utraciło szacunek, bo jak przegrywaliście to wzięliście 3 inne gildie
|
Cytuj:
Stracilismy szacunek ? A od kiedy nie mozna dawac inva do gildi podczas wojny ? Btw. My sie nie sralismy jak do Waszej gildi zawitał 52 sorc, 41 knight , 40 sorc Vs Ormo (sredni lvl 19~). Teraz Ty przegrywasz i nie masz sie czego złapać ... Zawsze mozesz zaplacic za wolnosc i miec spokoj .. Pozdr PS: Mala Hierba byla z nami od poczatku wojny z UP.. |
Cytuj:
Ja juz dopilnuje o SPOREGO paymenta B) |
On sie tym paymentem nei przejmie. Teży bym sie nie przejmował ;P
W sumie to jest dla zasady a nie dla zysku. Ale nie lubie jak mnie wyzywa od dzieci i wkreca sobie ze jest dorosłym jak go zabijemy :x |
No naprawdę, stracę 13 druida :( PlX ME NO RL!!11111
A co do open... Miałem wyskoczyć sam z Amasim? A tak naprawdę to sam Amasi bo co zrobi 13 druid |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |