![]() |
Koleś wybił jak z procy :D może jeszcze był kierowany emocjami sprzed paru sekund? <lol> Z pewnością najśmieszniejszy filmik spośród tych które widziałem na Tibie 7.92
|
Rolf ... debil jakis :S szkoda go troche .. poszedl i nie wziol nagrody heh :p
|
koleś chciał wrzucić zabitego demona do teleportu ;) lecz zamiast go wsunąć wsuną sam siebie :]
|
naoglądał się kubicy
|
Cytuj:
Hahahaha rozbroiłeś mnie tym ;] Skoro jest pierwszym który tak zrobił, to nie wiadomo czy jeśli sie zrobi anni i nie weźmie nagrody to czy można drugi raz też wykonać i dopiero wtedy wziąć nagrodę. Zapewne będzie drugi raz podchodzić by to sprawdzić ;] |
Ehh...
Napis na Tablicy: "Choose your reward and never ever enter." Oznacza to iż będzie mógł wykonać jeszcze raz quest i zabrać nagrodę. |
Jezeli sie nie wezmie nagrody mozna wrocic !!
Kilka update temu, zaczeli robic quest na pacerce lub danubi nie pamietam, i nagle all servery off ... :D ... po ponownym wlaczeniu wszyscy obudzili sie w swiatyni. Najlepsze jest to ze juz przebili sie przez Demonty-tylko chcieli zrobic fotke przed nagrodami i zaraz nastepna z nagrodami. Oczywiscie TP do swiatyni z racji update mieli a nie ze padli, po jakis 3 miesiacach kazdy z nich wykonal questa ale juz z ina ekipa ... |
Hehehe za dużo kubusia marchewkowego :>, GZ Anni
|
...
dark to holender najaral sie pewnie jak u nich "to" w kiosku sprzedaja i jak zabili demy to sobie pomyslal ze reszta teamu chce go zabic i uciekl...proste :)
|
Name: Dark'Sorceror
Comment: 9 June 2007, the magic day. I lost my motivation to play tibia <3 Cytuj:
hehe xDD |
Cytuj:
|
Po prostu , typek stał na ciele demona i chciał ciało wrzucić do tp... jednak zrobił to tak niefotunnie że sam sie w tp wrzucił :)
|
Cytuj:
Jeżeli się myle to dam wam po buziaczku ; * |
Z tego co wiem, ANNI mozna robic 2 raz tylko wtedy, gdy nie wychodzilo sie przez tp. Kazda postac deada (przed zabraniem nagrody, po zabraniu nagrody) pozwala wrocic do rooma. Jest mozliwosc rowniez zrobienia sobie w srodku tp, gdy jestes z kims (OSTRZEGAM: Nielegalne)
|
;P ten ziomek przesuwal demony szybko i jak chcial przesunac cialo to nacisnal na tp i wszedl mu ludek.
|
Cytuj:
Ile się będziesz podniecać jeszcze? A może waląc konia spuścił się na strzałke w prawo , wycierając ją wciśnął i wpadł w TP ???!?!??!?!!?!?! |
Cytuj:
|
HUAHUAHUAUHAUAHuawhuahsudhasuAsda
|
Cytuj:
|
8ozaczynam wierzyc w sorca co do ani moze kiedys mi sie uda xD gz dla nich xD
|
Cytuj:
Palenie konopii nie powoduje zadnych halucynacji, tym bardziej w dawkach jakie sa dostepne u nich w sklepach ... fajny filmik |
Cytuj:
|
!!
a co gdyby sie nie wylogowywac ? :) |
...
przypuszczam ze istnieje takie cos jak SS ale to tylko moje spostrzezenia
|
Cytuj:
|
#up
I tak dzwignie mozna sunac raz na save :P |
HAHAHAHAHA widziałe juz knighta który próbował strzelic utamo vite na deep hp teraz to, teraz takie nooby wbijaja 100lvle ze nie mam pytań, to przez to ze cipsoft tak bardzo uleprzył profesje teraz expic sie duzo szybciej... lub allegro...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04. |