![]() |
Heh.. jak dla mnie to nie jest to "noobienie" tylko forma odreagowywania jak od czasu do czasu expisz sobie na non-pvp, a tu Ci się wdziera noobek, bloknie respa i co 5 sekund "nie poexpisz sobie ;]". Noobieniem jest okradanie przyjaciół, trapowanie ich etc. Z pozostałymi któż będzie się liczyć?
Jednym słowem: Hail :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Era wandów i rodów rox? |
Cytuj:
|
Cytuj:
[quote=Mazur199;1480967]kkkkkkkkkk zmierz sie ze mną w koncu 1 ue na 67ms to nic takiego. W moim poscie up,czego nikt nie zrozumiał,chodzi mi o to że taki ELO ZIOM jak Rascioch cwaniaczy na non-pvp.Na pvp już dawno miałbys wpier*l za takie lurowanie[/QUOTE OH NOES askara jest taka iwul gralem z taka banda cwaniaczkow co mysleli ze aja dobre pvp mieli otsa askarawar i troszke ich rozjebalem a tam typ mial 80+ msa na G nie pamietam dokladnie |
Cytuj:
Zmasowany atak olbrzymich pająków na PoH. Mogli się przecież wylogować i przeczekać ten najazd. Jakby mieli trochę pomyślunku w główkach i spojrzeli na mapki, doszliby do wniosku, że można stamtąd zlurować potworki. Tak naprawdę to sami sobie są winni. A najbardziej mnie rozbawił tamten 29lvl rycerz trenujący na Slimie... Żeby nosić ze sobą 2 UHy. Takie coś to potrafi tylko cała ta zgraja nooberii z non pvp światów. |
Jak z pieskiem na spacerku x D
|
Tak,mam slicznego bota,jest to bocik zwany *********** i jestem z niego bardzo zadowolony-czyzby zazdrosc ze musisz sie bawic marnym TA?
I skoro uwazasz ze na pvp mielibysmy najebane na kazdym kroku,zapraszam na Inferne badz Azure. Padaly w wiekszosci nooby-chociazby ten 50 ms...mogl przeciez poleciec do dziury na poludnie od kanionu vitujac/granujac zamaist wrzucic mana shielda, gran hura i "fajnie jest" |
Prawda, tutaj troszke pro pvp gamerzy sie wypowiadaja ze strach sie bac grac na takich servach a co do player vs player to cienka dupa pewnie.
|
Prawda w oczy kole,na pvp nigdy byście tak nie zrobili "polaczki".
|
Cytuj:
|
Etoric, nie zapytałeś, czy możesz go dotknąć.
@down O rety, co za buc. Pisanie noobish style nie jest fajne =/ |
Cytuj:
Zal,rzuczanie niepotwierdzonymi słowami to szczyt prostoty. Taaa.wyżyje się :< TIBIE KEAL DEVIL APOKELIPTICKAAA MEEE KILL JUUUU 666 ALLACH AKBAR?! |
nice :D zzzzzzz
|
@Mazur199
Niech Ci jeszcze mamusia mózg kupi bo o tym zapomniała. I naprawde już sie zamknij bo nie wiesz o czym mówisz... Spróbuj kiedykolwiek ubic kogoś na non-pvp pogadamy... |
Cytuj:
na npvp jest dużo trudniej zabić kogokolwiek. To jest sposób na PK, tylko że masz większy poziom trudności. |
rox to jest lepsze niz zabijanie na pvp =]
ogolem gz =P ogolem loocik moglby byc lepszy no ale coz =P wazne ze filmik fajny wiele emocji (?lol?) i ogolem spoxior a ludzie pierdolący (przepraszam) o npvp niech sie przekonaja czy jest tak milo, zrobcie so postac na npvp i pograjcie z tydzien nie bedzie tak kolorowo jak myslicie..... 8) |
Cytuj:
Etoric,Qras No wygraliście bitwe słowna majac za sobą 723652635 ludzi z non pvp. Idźcie dalej lurować,BANOWAĆ i HUNTOWAĆ na non pvp.gl i hf. |
Taaa, chcialbym tylko zauwazyc, ze lurowanie i trapowanie jest czesto uznawane za 'destructive behavior' i mozna za to dostac bana.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |