![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Nauczy sie zeby nie kupowac postaci, a tym bardziej z rec-keyem :) 2. Nauczy sie ze jak jest takie cos jak wojna nie mozna wychodzic z depo :) 3. Ja mam z tego duzy pozytek :) 4. Koniec tego tematu :] |
Adelao KURWO ;] inaczej cie nazwac nie moge :) jak jest niby noobem i mu zajebales postac dlatego ze jest noobem i grac nie umie to czemu pieniedzy mu nie oddales ??
|
Cytuj:
|
normalnie wariaty xD
|
No nie powiem bo on ciota jest:p!Ale po jakiego chuja sprzedales chara a jak ta ciota padla to go schakowales?;)Przeciez mogles sie domyslec ze moze kupic chara jakas ciota ktora w 5 h wbije 2 dedy!:cup:!A ze jestes zlodziejem to chyba kazdy wie i uprzedzilem all przed tym zeby nie kupowali od Ciebie bo jestes pojebany:p
|
Witam dawno mnie nie było ( brak czasu :d )
Lekko zdziwiłem się przeglądając po nocy forum ;) kiedy to zobaczyłem cudowny napis : Dejwidek not exist... Nikomu tego nie życze ale to była jedna osoba która na to zasłużyła :D. Frajer z niego nie miara, podobnnie jak jego brat ;-), kiedy to dzień przed jego invem do VO prosił mnie o 100k na porzyczke do 3 dni. Niech gnoooj gryzie glebe : ). Have Fun Inrl. Enjoy your Babolek P.S Duszę się ze smiechu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam na mysli "zfrajerzenie sie"... Spojrz czasem oczami innej osoby na sytuacje- mala rada.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pojechałeś mu teraz po ambicji!:cup: |
Cytuj:
@Trialowiec Pewno lepiej i expic w plecy :cup: Nie lubie expic, a tym bardziej exiwowac co 10 sekund kazdego przeciwnika, aby wbic te 10k expa x] Co moja mame obchodzi co ja robie na komputerze, gram w jakas gre,powiedzialem jej o tym, powiedziala ze nie bedze odawala kasy itp ja jej na to ze nie ma sie o co bac, bo nic nie ukradlem tylko odzyskalem swoje, a ten koles nie ma takiej mozliwosci odzyskac kasy. Byl uklad ?...byl wiec co on ma jakies problemy -,- x] Kolejne pozyty tego: tak ziomus gral by w tibie moze by klasy nie zdal, a ja z ta kase mialem sporo imprez x] P.s Mam gejlogera na kompie nie odpowiadam za nastepne posty x] musze formata zrobic :(:( |
Sprzedam Ci samochod, po tygodniu bedziesz mial wypadek to przyjde zajebie samochod, a powodem bedzie to iz nie umiesz jezdzic, gdyz ja Ci mowilem wczesniej ze na drodze jest duzy ruch. Jezeli Twoja mama nie ma do Ciebie pretensji, to chyba nie wie ze sprzedales postac na allegro dostales za nia rl kase, a pozniej odebrales kolesiowi JEGO postac.
|
Cytuj:
|
Owszem to jest gra, ale w grze jak i w zyciu czlowiek kieruje sie pewnymi zasadami. Rob jak chcesz, tylko zebys pozniej nie przestraszyl sie konsekwencji ;)
|
Cytuj:
|
Toca tak widocznie został wychowany w domu i nikt mu nic nie zrobi!To jeszcze dziecko i myśli że takiemu bachorowi all wolno :baby:!Ascario ma racje!:p!Zresztą jak sprzedałeś chara to co Ci po tym jak on by wbił 300 lvl albo go zrookował?Zaplacił i jego bachorze zasrany!
|
Cytuj:
edit~ Jakbym ja był tym kolesiem to momentalnie wytoczyłbym ci rozprawe sądową. Złamałes regulamin allegro, który wcześniej podpisałes. |
Toca, powiem ci jedno: nie znam cię, ale widze że jesteś jebanym gnojkiem( a banujcie, banujcie).
Żeby ci kiedyś ktoś morde obił na rl, a potem skroił, może zrozumiesz. |
Najlepsze to było to jak mój rl pisze do niego i mówi tak "czemu mi schakowales chara"? a Toca na to bo ja kupiłem od takiego Maćka chara i on mnie schakował ale spokojnie dogadam się z nim a jak nie to Ci oddam to 360 zł!:D I mój rl nie ma ani kasy ani chara!8o
|
Rozumiem jak by w tibi go oszukał i ukradł mu 200k to już jest noob a ten mu na rlu zapierdolił 360 zł!:confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Ogolnie Nie kupujecie jzu posatci na allegro 90 % osob hakuja spowrote :) Potem nie bedzie plakac Pozdroo~ |
Haha??
Jak sprzedales postac i ja ukradles a gosciu pomyslal i dopiero po jakims czasie wstawil Ci "negatywa" na allegro moze w kazdej chwili zalozyc Tobie sprawe w sadzie... Mam nadzieje ze koles czyta to forum i tak wlasnie zrobi... Bo takich ludzi sie powinno tepic... A ze matke oklamales ze nic Tobie nikt nie zrobi to sie mylisz... :D B) :cup:
|
Nie gram na Galanie, ale poziom jaki prezentuje sobą Toca jest żałosny... Gdybyś to mnie okradł, już byś był dobrze zapoznany z prokuratorem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I z tego co ja widze odpisalem na Twojego posta wczesniej :confused: |
Dejwidek delate a teraz Chaosa hacked nie zle go zjechali kto bedzie nastepny;)
|
Cytuj:
Za 2 tygodnie moze nam napiszesz ze oskryles wreszcie ze Xeio ma banna cio? A moze ze powstala nowa gildia "Nato"? Nie to chyba ci zajmie conajmniej 3 tygodnie..:cup: |
Cytuj:
|
O też to zauważyłem Dejwidek Delete... wiecie, że Parencikos chodził z moim bratem 3 lata do budy :p Pamiętam Brat się chwalił że Paren ma 50 lvl i potem padł odrazu :( A co do nich to nie wiem bo nie gram na Galanie :confused:
HAIL NERANA.. B) |
HAHHA to jest ban za sharing i expienie na botach jesli się nie umie grać utrzciwie to i jest deleted :evul:
|
Cytuj:
Wal sie glabie:) Potrafisz tylko tutaj skrobac wypociny i tylko tyle mozesz:) Ale szkoda ze to nie nowosc byla:/ z nowosci.. nudy.. niedlugo DhQ!!:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak to jest jak sie pracuje.. a neo to tobie chyba wylaczyc powinni :) Poza tym smiesznie widziec taki tekst od dzieciaka co siedzi na garnuszku u starych i jest tylko darmozjadem :baby: grow up.. chyba ze duzo ci zostalo, wiec jak sie nie myle - stay in school:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |