Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Dejwidek huh? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134413)

Toca 22-06-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1502863)
LOL... A Ty, że niby noob nie jestes?

Nie, czemu ty tak niby uwazasz? B)

Trialowiec 22-06-2007 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1502925)
Nie, czemu ty tak niby uwazasz? B)

Bo go na kasie wyrolowales?

Toca 22-06-2007 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1502936)
Bo go na kasie wyrolowales?

Ja widze same pozytyw tego:
1. Nauczy sie zeby nie kupowac postaci, a tym bardziej z rec-keyem :)
2. Nauczy sie ze jak jest takie cos jak wojna nie mozna wychodzic z depo :)
3. Ja mam z tego duzy pozytek :)

4. Koniec tego tematu :]

Iwanek18 22-06-2007 18:31

Adelao KURWO ;] inaczej cie nazwac nie moge :) jak jest niby noobem i mu zajebales postac dlatego ze jest noobem i grac nie umie to czemu pieniedzy mu nie oddales ??

Toca 22-06-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iwanek18 (Post 1503229)
Adelao KURWO ;] inaczej cie nazwac nie moge :) jak jest niby noobem i mu zajebales postac dlatego ze jest noobem i grac nie umie to czemu pieniedzy mu nie oddales ??

A co Cie to interesuje? Zazdroscisz x] ? -,-

Cataclism 22-06-2007 22:00

normalnie wariaty xD

lante 22-06-2007 23:08

No nie powiem bo on ciota jest:p!Ale po jakiego chuja sprzedales chara a jak ta ciota padla to go schakowales?;)Przeciez mogles sie domyslec ze moze kupic chara jakas ciota ktora w 5 h wbije 2 dedy!:cup:!A ze jestes zlodziejem to chyba kazdy wie i uprzedzilem all przed tym zeby nie kupowali od Ciebie bo jestes pojebany:p

Sir-Babolek 23-06-2007 05:40

Witam dawno mnie nie było ( brak czasu :d )

Lekko zdziwiłem się przeglądając po nocy forum ;) kiedy to zobaczyłem cudowny napis : Dejwidek not exist... Nikomu tego nie życze ale to była jedna osoba która na to zasłużyła :D. Frajer z niego nie miara, podobnnie jak jego brat ;-), kiedy to dzień przed jego invem do VO prosił mnie o 100k na porzyczke do 3 dni. Niech gnoooj gryzie glebe : ).

Have Fun Inrl.

Enjoy your Babolek

P.S

Duszę się ze smiechu ;)

wojtekzs 23-06-2007 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1504372)
Witam dawno mnie nie było ( brak czasu :d )

Lekko zdziwiłem się przeglądając po nocy forum ;) kiedy to zobaczyłem cudowny napis : Dejwidek not exist... Nikomu tego nie życze ale to była jedna osoba która na to zasłużyła :D. Frajer z niego nie miara, podobnnie jak jego brat ;-), kiedy to dzień przed jego invem do VO prosił mnie o 100k na porzyczke do 3 dni. Niech gnoooj gryzie glebe : ).

Have Fun Inrl.

Enjoy your Babolek

P.S

Duszę się ze smiechu ;)

Haha a jak gralem z Dejwem iParenem to mowili ze jestes ich zioemk zajebisty a Ty teraz tak mowisz ale powiem masz racje w 100%B)

Toca 23-06-2007 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lante (Post 1503961)
No nie powiem bo on ciota jest:p!Ale po jakiego chuja sprzedales chara a jak ta ciota padla to go schakowales?;)Przeciez mogles sie domyslec ze moze kupic chara jakas ciota ktora w 5 h wbije 2 dedy!:cup:!A ze jestes zlodziejem to chyba kazdy wie i uprzedzilem all przed tym zeby nie kupowali od Ciebie bo jestes pojebany:p

W tym czasie sprzedalem juz kilka postaci low leveli, ktorymi kiedys gralem i pohakowalem xD Teraz to byl ostatni post moj w tym temacie :P

Sir-Babolek 23-06-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1504402)
Haha a jak gralem z Dejwem iParenem to mowili ze jestes ich zioemk zajebisty a Ty teraz tak mowisz ale powiem masz racje w 100%B)

Byłem ich dobrym znajomym ale zferajerzyli się bo poszli do VO, a zapewniali mnie że trzymają znami

wojtekzs 24-06-2007 01:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1506348)
Byłem ich dobrym znajomym ale zferajerzyli się bo poszli do VO, a zapewniali mnie że trzymają znami

aha all rozmumiem teraz tylko parencikos zostal i jak jego straca to chyba dzieciaki sie pochlastaja8odziwie sie ze zaden z ich nie odezwal sie na tym forum.postac paremcikos zadko jest online czyzby zalamanie hehe:cup:

Kurier 24-06-2007 02:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1506348)

Niektorzy moga to samo powiedziec o tobie i nie tylko..
Mam na mysli "zfrajerzenie sie"...
Spojrz czasem oczami innej osoby na sytuacje- mala rada..

Toca 24-06-2007 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1506590)
aha all rozmumiem teraz tylko parencikos zostal i jak jego straca to chyba dzieciaki sie pochlastaja8odziwie sie ze zaden z ich nie odezwal sie na tym forum.postac paremcikos zadko jest online czyzby zalamanie hehe:cup:

Szatko w huj iest, czemu ich nazywasz dzieciakami ? masz jakies problemy z terazniejszoscia ? :<

wojtekzs 24-06-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1507153)
Szatko w huj iest, czemu ich nazywasz dzieciakami ? masz jakies problemy z terazniejszoscia ? :<

OOOOOO nasz zlodziej sie odezwal a mowil ze juz sie neie odezwie w tym temacie:pchyba z przeszloscia i nie zmieniaj tematu jak chcesz zaloz nowy na moj temat dobry w tym jestes

Trialowiec 24-06-2007 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1502985)
Ja widze same pozytyw tego:

2. Nauczy sie ze jak jest takie cos jak wojna nie mozna wychodzic z depo :)

Czyli ma brać przykład z Ciebie i siedzieć cały czas w pzecie bo boisz sie o chara, który jest gówno wart? Przez takich jak Ty się wojny przegrywa. HiNooB

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1502985)
3. Ja mam z tego duzy pozytek :)

No tak, złodzieje nie robią niczego co mogłoby im nie przynieść zysku. Ciekawe jakby Twoja mama zareagowała jakby wiedziala, że oszukałeś kolesia na kilkaset złotych? A może to u was rodzinne? ;/

lante 25-06-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1508611)
Czyli ma brać przykład z Ciebie i siedzieć cały czas w pzecie bo boisz sie o chara, który jest gówno wart? Przez takich jak Ty się wojny przegrywa. HiNooB

No tak, złodzieje nie robią niczego co mogłoby im nie przynieść zysku. Ciekawe jakby Twoja mama zareagowała jakby wiedziala, że oszukałeś kolesia na kilkaset złotych? A może to u was rodzinne? ;/

Dobre!:D:D
Pojechałeś mu teraz po ambicji!:cup:

Toca 25-06-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1508319)
OOOOOO nasz zlodziej

JA NIE SLODZIEJ NIC NIE UKRADLEM x]

@Trialowiec

Pewno lepiej i expic w plecy :cup: Nie lubie expic, a tym bardziej exiwowac co 10 sekund kazdego przeciwnika, aby wbic te 10k expa x]

Co moja mame obchodzi co ja robie na komputerze, gram w jakas gre,powiedzialem jej o tym, powiedziala ze nie bedze odawala kasy itp ja jej na to ze nie ma sie o co bac, bo nic nie ukradlem tylko odzyskalem swoje, a ten koles nie ma takiej mozliwosci odzyskac kasy.

Byl uklad ?...byl wiec co on ma jakies problemy -,- x]

Kolejne pozyty tego: tak ziomus gral by w tibie moze by klasy nie zdal, a ja z ta kase mialem sporo imprez x]

P.s Mam gejlogera na kompie nie odpowiadam za nastepne posty x] musze formata zrobic :(:(

Ascario 25-06-2007 14:09

Sprzedam Ci samochod, po tygodniu bedziesz mial wypadek to przyjde zajebie samochod, a powodem bedzie to iz nie umiesz jezdzic, gdyz ja Ci mowilem wczesniej ze na drodze jest duzy ruch. Jezeli Twoja mama nie ma do Ciebie pretensji, to chyba nie wie ze sprzedales postac na allegro dostales za nia rl kase, a pozniej odebrales kolesiowi JEGO postac.

Toca 25-06-2007 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1509601)
Sprzedam Ci samochod, po tygodniu bedziesz mial wypadek to przyjde zajebie samochod, a powodem bedzie to iz nie umiesz jezdzic, gdyz ja Ci mowilem wczesniej ze na drodze jest duzy ruch. Jezeli Twoja mama nie ma do Ciebie pretensji, to chyba nie wie ze sprzedales postac na allegro dostales za nia rl kase, a pozniej odebrales kolesiowi JEGO postac.

To jest gra x] i w dupie to mam moja sprawa co zrobilem x]

Ascario 25-06-2007 15:16

Owszem to jest gra, ale w grze jak i w zyciu czlowiek kieruje sie pewnymi zasadami. Rob jak chcesz, tylko zebys pozniej nie przestraszyl sie konsekwencji ;)

Toca 25-06-2007 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1509760)
Owszem to jest gra, ale w grze jak i w zyciu czlowiek kieruje sie pewnymi zasadami. Rob jak chcesz, tylko zebys pozniej nie przestraszyl sie konsekwencji ;)

W zyciu bym nie ojebal kogos tak o na kase to byla inna sprawa nie wiecie jaka byla gadka itp. wiec mniejsza z tym bylo minelo nie zaluje. Nawet teraz jak sprzedam postac w dupie to mam nie bede juz nic z nia robil, nie bedzie mnie przez wakacje wiec mi nie potrzebna ona. :( Najgorsze to ze nie bede postowal juz dla was :(

lante 25-06-2007 16:01

Toca tak widocznie został wychowany w domu i nikt mu nic nie zrobi!To jeszcze dziecko i myśli że takiemu bachorowi all wolno :baby:!Ascario ma racje!:p!Zresztą jak sprzedałeś chara to co Ci po tym jak on by wbił 300 lvl albo go zrookował?Zaplacił i jego bachorze zasrany!

Trialowiec 25-06-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1509723)
To jest gra x] i w dupie to mam moja sprawa co zrobilem x]

To chyba masz w dupie Twoja mame również bo wątpie żeby Cie tak wychowała. Totalny brak szacunku dla rodziców. Pamiętaj, że czlowiek płaci za swoje błedy.

edit~

Jakbym ja był tym kolesiem to momentalnie wytoczyłbym ci rozprawe sądową. Złamałes regulamin allegro, który wcześniej podpisałes.

Argen 25-06-2007 16:18

Toca, powiem ci jedno: nie znam cię, ale widze że jesteś jebanym gnojkiem( a banujcie, banujcie).
Żeby ci kiedyś ktoś morde obił na rl, a potem skroił, może zrozumiesz.

lante 25-06-2007 17:28

Najlepsze to było to jak mój rl pisze do niego i mówi tak "czemu mi schakowales chara"? a Toca na to bo ja kupiłem od takiego Maćka chara i on mnie schakował ale spokojnie dogadam się z nim a jak nie to Ci oddam to 360 zł!:D I mój rl nie ma ani kasy ani chara!8o

lante 25-06-2007 17:32

Rozumiem jak by w tibi go oszukał i ukradł mu 200k to już jest noob a ten mu na rlu zapierdolił 360 zł!:confused:

Toca 25-06-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 1509955)
Toca, powiem ci jedno: nie znam cię, ale widze że jesteś jebanym gnojkiem( a banujcie, banujcie).
Żeby ci kiedyś ktoś morde obił na rl, a potem skroił, może zrozumiesz.

Tego sie nie boje zyciee x]

Cytuj:

Jakbym ja był tym kolesiem to momentalnie wytoczyłbym ci rozprawe sądową. Złamałes regulamin allegro, który wcześniej podpisałes.
Widocznie jestes troche bardziej kumaty od niego, ale i tak ciezko ;] nie wiesz jak bylo 2 raz to juz mowie :)

@Ogolnie Nie kupujecie jzu posatci na allegro 90 % osob hakuja spowrote :)
Potem nie bedzie plakac

Pozdroo~

Shiddyr 25-06-2007 17:46

Haha??

Jak sprzedales postac i ja ukradles a gosciu pomyslal i dopiero po jakims czasie wstawil Ci "negatywa" na allegro moze w kazdej chwili zalozyc Tobie sprawe w sadzie... Mam nadzieje ze koles czyta to forum i tak wlasnie zrobi... Bo takich ludzi sie powinno tepic... A ze matke oklamales ze nic Tobie nikt nie zrobi to sie mylisz... :D B) :cup:

Grocix 25-06-2007 17:49

Nie gram na Galanie, ale poziom jaki prezentuje sobą Toca jest żałosny... Gdybyś to mnie okradł, już byś był dobrze zapoznany z prokuratorem :)

Trialowiec 25-06-2007 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1510190)
Widocznie jestes troche bardziej kumaty od niego, ale i tak ciezko ;] nie wiesz jak bylo 2 raz to juz mowie :)

Pozdroo~

Powiesz mi tez drugi raz, ze nie odpiszesz na mojego posta? Ohh czyzby moje slowa cie zabolaly i musisz sie wytlumaczyc? Jak to jest nie miec zadnego respektu wsrod ludzi?

Toca 25-06-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1510592)
Powiesz mi tez drugi raz, ze nie odpiszesz na mojego posta? Ohh czyzby moje slowa cie zabolaly i musisz sie wytlumaczyc? Jak to jest nie miec zadnego respektu wsrod ludzi?

Wsrod jakich ludzi ? Ciebie albo innych smieci w dupie mam was :) I nie obchodzi mnie co bedziecie sobie pisac na moj temat :]

I z tego co ja widze odpisalem na Twojego posta wczesniej :confused:

wojtekzs 26-06-2007 09:21

Dejwidek delate a teraz Chaosa hacked nie zle go zjechali kto bedzie nastepny;)

Kurier 26-06-2007 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1511891)
Dejwidek delate a teraz Chaosa hacked nie zle go zjechali kto bedzie nastepny;)

Zaplon jak deasel na mrozie...

Za 2 tygodnie moze nam napiszesz ze oskryles wreszcie ze Xeio ma banna cio?
A moze ze powstala nowa gildia "Nato"?
Nie to chyba ci zajmie conajmniej 3 tygodnie..:cup:

wojtekzs 26-06-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1512517)
Zaplon jak deasel na mrozie...

Za 2 tygodnie moze nam napiszesz ze oskryles wreszcie ze Xeio ma banna cio?
A moze ze powstala nowa gildia "Nato"?
Nie to chyba ci zajmie conajmniej 3 tygodnie..:cup:

ale za to ty masz super siedzisz i sluchasz all plotek w tym jestes dobry cos nam moze powiesz??podziel sie z nami swoimi nowosciami

MasterMorduk 27-07-2007 06:51

O też to zauważyłem Dejwidek Delete... wiecie, że Parencikos chodził z moim bratem 3 lata do budy :p Pamiętam Brat się chwalił że Paren ma 50 lvl i potem padł odrazu :( A co do nich to nie wiem bo nie gram na Galanie :confused:

HAIL NERANA.. B)

Manuksh 30-07-2007 22:49

HAHHA to jest ban za sharing i expienie na botach jesli się nie umie grać utrzciwie to i jest deleted :evul:

Kurier 31-07-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1512655)
ale za to ty masz super siedzisz i sluchasz all plotek w tym jestes dobry cos nam moze powiesz??podziel sie z nami swoimi nowosciami

Powiem spozniony ostro... niestety mam przyplyw dobroci dla zwierzat i postanowilem dac ci ostateczna odpowiedz..
Wal sie glabie:)
Potrafisz tylko tutaj skrobac wypociny i tylko tyle mozesz:)
Ale szkoda ze to nie nowosc byla:/

z nowosci.. nudy.. niedlugo DhQ!!:cup:

wojtekzs 01-08-2007 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1579743)
Powiem spozniony ostro... niestety mam przyplyw dobroci dla zwierzat i postanowilem dac ci ostateczna odpowiedz..
Wal sie glabie:)
Potrafisz tylko tutaj skrobac wypociny i tylko tyle mozesz:)
Ale szkoda ze to nie nowosc byla:/

z nowosci.. nudy.. niedlugo DhQ!!:cup:

good refleks odp po miesiacu:confused: dodasz cos jeszcze czy starzy ci neostrade wylaczyli8o nara LAMO

Kurier 01-08-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1580111)
good refleks odp po miesiacu:confused: dodasz cos jeszcze czy starzy ci neostrade wylaczyli8o nara LAMO

ALe mnie rozbawiles.. coz ze po miesiacu- pisalem ze spozniony;)
Tak to jest jak sie pracuje.. a neo to tobie chyba wylaczyc powinni :)

Poza tym smiesznie widziec taki tekst od dzieciaka co siedzi na garnuszku u starych i jest tylko darmozjadem :baby:

grow up.. chyba ze duzo ci zostalo, wiec jak sie nie myle - stay in school:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23.