![]() |
Khan jak zwykle dajesz czadu.Masz talent,pomysły itp. :D smoczek bombowy,trójwymiarowy i jeszcze w grze! :D naprawde,wielkie GRATZ!
RE:Besn człowieku,jeśli jesteś taki madry,i nie uważasz że Khan jest naprawde dobry to pokaż te twoje "naprawde dobre grafy".nie sądze żeby były ładniejsze grafy na tym forum niż grafy Khana mądralo.może i są jakieś ładne,może sie ludzie tu bardzo starają i im wychodzi tak jak Khanowi,ale nie ma lepszych tutaj.(przynajmniej tak myśle :D ) |
Khan moze stworzysz jeszcze samuraja??
^^Mysle ze to fajny pomysl i wstawic go za np.BK??^^ SMOCZEK WY(T)RĄB masz talent |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dragun Atakuje!!
GOTOWE!!
OK. Oto wersja beta sprite'a: members.lycos.co.uk/cuirdan/files/dragun***** (jakby link nie dzialal to mowcie, bo to na spolke z Sathardem sklejałem) Instalacja: 1. Zessać (spox nie ma zadnych keyloggów. Sam robiłem, Sathard pakował.) 2. Rozpakować. 3. Zrobic kopie swojego tibia.spr (KONIECZNIE!!) 4. Podrzucic MOJE tibia.spr na miejsce starego. Ancient pojawi się na miejscu Dragu Lorda. Mam nadzieję, że sie spodoba. Z miejsca chcę podziękować, jakże szlachetnemu panu Sathardowi, za znalezienie pewnego minimalnego błędu, ktory powodował powazne błędy we wczesniejszych wersjach, oraz za uzyczenie mi serwa. ENJOY EVUL DRAGUN! |
Może ja jestem zacofany, ale czemu Evul Dragun, a nie Evil Dragon??
EDIT: http://img55.exs.cx/img55/2012/beztytuu.jpg "Master pain, what do we do?" ~I co teraz?? |
Evul - bo jest bardziej popularne i tibijskie niz 'evil'
Dragun - zeby było fajniej. :D To pochodzi od czaru 'Dragu Slave'. |
@Dr. Unknown
wybacz, ale to Lycos schodzi na psy :/ wejdź >> Tutaj << i wyszukaj w liście dragun*****, PPM i zapisz element docelowy jako... musi działać. Jeszcze 1, 2 dni się męcze z Lycosem, znalazłem jakieś lepsze konto i właśnie sprawdzam czy to nie lipa ;) (jak będzie w porządku to dam linka) Za utrudnienia sorry. Nie moja wina, lecz pewnego wrednego serwerka :/ Cytuj:
|
Chyba bedzie problem...ja mam win zip'a, a to rar..chyba kupa z tego bedzie...:(
|
Cytuj:
|
@ up
argh...... ja używam WinRARa, bo: a) RAR ma większy stopień kompresji niż ZIP (mało, ale zawsze coś) b) WinRAR obsługuje i ZIP i RAR... Nie namawiam do niczego, ale najnowszą wersję WinRARa znajdziesz > > Tutaj < < kilka filmików z DLami (nie sprawdzałem czy linki dobre): http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibia/solodl.rec http://members.lycos.co.uk/noobpowah/dl solo.rec http://final.projectecu.net/uploads/PohDl.rec Have fun :D |
Cytuj:
|
Ja sie zgadzam z Besnem. Zrobie od czasu do czasu jakis rysunek i juz mi chcą pomniki stawiac. :/ Jest wielu lepszych ode mnie - wciąz sie ucze.
Krytyka jest rownie potrzebna jak pochlebstwa. Pozwala podwyzszyc poprzeczkę. Tak btw besn, wyluzuj troszke. Gadasz mądzre, ale jak sie chcesz klucic to nie tutaj. |
...
Troche ten smok mały i śmieszny. I raczej pasuje na parodie dragga niż na coś co można by uznać za jego upiększenie. Ale jest śmieszny i w gruncie żeczy to dobry jest. Ale sie zamotalem :p
A korzystając z okazji czy mógłbym prosić ciebie lub jakiegoś innego użytkownika forum o sprity, które mogly by zastąpić moje nudne potworki. I jeszcze jedno. Zrzucając sprity niektóre zrzucily sie zle. Wystepują liczne blędy wgrze. Jak do tego nie dopuścić?... |
Wow
Niesamowity smok!! :o
Masz do takich rzeczy naprawde talent! Tworz dalej ;) Zakaprov (lev 19) :miecz: Pacera |
Poprostu Wypas!!
|
Hmmm... wszyscy się tak zachwyacją tym smokiem, a przyznam Ci się szczerze, że mi się znacznie bardziej podoba Twój Rose Sword niż smok. Smoka jeszcze możesz moim zdaniem dopracować a Rose Sword jest skończony ;).
Był bym jednak nie fair wobec wszystkich, gdybym niepowiedział co należy poprawić w smoku. Ogon - ten ... hmmm ... fałd do góry, troszku Ci nie wyszedł. To nie jest to samo co na tułowiu. Trochę Ci się spłaszczył przez ciut dziwnie wygląda. Włosy - nie, nie, nie... wydaje mi się, że wogóle nie powinno ich być albo przynajmniej krótsze. Jak to wygląda. Taki smok, taki gigant i widzimy ... niech policzę razem 11 włosków. A może to jest coś innego ... hmmm... ale chyba włosy... Oczy - próbowałeś dodać coś czarnego? Na przykład nad oczami? Nie jestem pewny, ale możliwe, że wyglądałoby lepiej. Lewa noga z przodu - jakaś taka nie foremna, nie uważasz? A teraz dla wszystkich, a przede wszystki do autora prac czyli Khan'a: To, że piszę te poprawki to nie dlatego, że smok mi się nie podoba, albo lubię krytykować. Smok jest wspaniały i widać po twoich pracach, że masz talent i, że lubisz bawić się grafiką komputerową. Staram się tylko ze swojego punktu widzenia zwrócić uwagę na to co moim zdaniem można jeszcze w grafikach poprawić. Jedna osoba, po skrytykowaniu jej pracy na tym Forum zachowała się nie fair wobec mnie. Jednak z tego co widzę, Ty reprezentujesz wyższy poziom kultury i mam nadzieję, że wiesz czemu napisałem tego posta. No i w końcu gratulacje za smoka. Może nie jest to jeszcze bardzo dobra robota, ale na pewno jest to dobra robota. |
heh...poprostu świetny smok ! Gratz ;) :)
Pozdrówki :P |
Cytuj:
|
Mój mistrzu!
Jesteś mistrzem takich rysuneczków.
PS. Przy okazji udał ci się mini poradniczek, ale jak ktoś chce się naprawde nauczyć to niech wejdzie w twój temat na temat painta w artykułach :) |
@Mr. Rabbit:
Takich ludzi mi trzeba. Jak dotąd trafiam albo na 'fanów' ktorzy kazde moje kliknięcie zapisują w Biblii, albo na 'niefanow' ktorzy mowią, ze to jest beznadziejne i tyle. Milo jest uslyszec 'to jest dobre, ale zmien pare rzeczy'. Jesli chodzi o ogon. Chcialem zrobic tak jak mają prawdziwe smoki, czyli dlugi, zwężający sie i przechodzący w coś co przypomina ogon węgorza. Niestety, jak widzisz, nie starczyło miejsca. Łapy. Nie były łatwe do narysowania. Cieżko jest narysować dłoń z 3 palcami, w rozdzielczosci około 8x8 (bo tyle na łapke przypadało). Miały jeszcze być pazurki, ale po prostu miejsca zabrakło. Oczy. Tez to zauwazylem. Sciemniłem nieco skóre nad oczyma, jednak bez wiekszych efektow. Dodanie 'czerni' troche by pomoglo, ale starsznie zaciemnilo obraz. Włosy :D Tak wlasciwie to nie są włosy.. tylko takie... hmmm... no bo... A NIE WIEM! SMOK BYŁ TAKI SMUTNY TO MU DORYSOWAŁEM FRĘDZELKI ZEBY BYLO WESELEJ!! TO WSZYSTKO!! |
Z tymi frendzelkami mnie rozlorzyles... Myslalem ze to luski jakies albo inne tego typu ustrojstwo tyle ze ci jakos nie wyszly i takie dziwne ale frendzelki... No to faktycznie smok ze wschodu - z parady jakiejs:)
A na serio - smok fajny, graficznie beznadziejny, porównywalnie do grafiki w Tibii - swietny (co poradzic jak grafa w tibii jest beznadziejna to jaki ma byc niby twoj smok? Jak na tibie i wielkosc tibijska - naprawde bardzo ladne, mogliby wstawic, ale to by musialo byc jako nowy potwor i moze Snake Master albo Snake Lord bo te oczy naparwde Snake'owe ma) Co do samuraja - mozna wstawic zamiast BK, tylko BK jest, z tego co pamietam, robiony na Outficie. Zmieniasz Outfit na samurajski i samurajem moze byc BK i gracz. I jest jeszcze lepiej! Zgadzasz sie? To do roboty:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |