![]() |
Jest jeszcze miejsce? Ja się piszę.
|
Jeszcze tylko 3 miejsca.
|
Prosze o zapisanie mnie do turnieju.
|
I ja! I ja!
uff, chyba zdążyłem. |
Ostatnie wolne miejsce :D Bijcie się:D :)
@Down Gratulacje :D @TOPIC KONIEC ZAPISÓW ! :) Ostatni był Surv. :) |
Zapisz mnie ;)
|
No to komplecik. A ja sie osobiscie ciesze, ze Surv jednak dolaczyl. Zawsze to ktos na poziomie. =]
Dzis wieczorem najpewniej losowanie grup i od jutra bedzie mozna grac. |
Cześć Surv, gdzie się podziewałeś na ostatnim turku snooka? Musiałem zgarnąć Twoje trofeum =P
@down właśnie problem w tym, że znamy :P |
Nie znacie jeszcze moich możliwości?
|
Rybko, nie martw sie, trofeum znowu wroci do mnie :)
A poprzedni turniej opuścilem bo byłem za granicą i nie bardzo miałem dostep do kompa w tych godzinach co polska. Czas sie odegrać, choć swoją drogą szkoda, że to nie snooker :) |
Hmm.. ;p Mi osobliscie pasowaly by godziny tak 14-15 .. Bo np jutro do budy od 9 do 12 :p Wiec rano odpada a w piatek zakonczenie roku tak do 12 w szkole :P
I sedno :D : O ktorej beda odbywaly sie mecze? :P Zagra ktoś sparing jutro w godz. 13:00 - 15:00 ? :) GG: 256404 Zostawcie wiadomosc nawet jak bede niedostepny ;p Pozniej odpisze :) @Down No truudnoo .. :-p Myślałem, że macie odgórnie ustawione godziny w których graja wszyscy. :p |
krajst, jak sie dogadasz z rywalem, tak bedziesz gral, chyba nietrudno sie domyslec?
|
Turniej mozna uwazac za rozpoczety.
GRUPA A1 Ukryty tekst:
GRUPA A2 Ukryty tekst:
GRUPA B1 Ukryty tekst:
GRUPA B2 Ukryty tekst:
GRUPA C1 Ukryty tekst:
GRUPA C2 Ukryty tekst:
|
Ale mam grupę. :D Łatwizna. :p
|
do ludziow z mojej grupy - w celu umowienia meczu kontaktowac sie ze mna przez PW lub 3814213, w tygodniu dostepny do gry jestem w godzinach 10.00 - 14.00/14.30, oraz po 22.00. W weekendy raczej tylko po 22.00. Hew fan, gud lak itd.
|
Każda grupa jest łatwa...
wg mnie najłatwiejsza A1... Jeżeli ktoś chce rozegrać ze mną mecz, proszę kontaktować się na gg 7813598, im szybciej; tym lepiej. |
IRC only. Fire-Necromacer nickz0r
|
w razie czego 3053808 - moj numer gg
|
Cóż. Slay, kamos, surv i thot. Z dwoma pierwszymi już kiedyś miałem przyjemność zagrać. Miło wspominam te mecze, mimo porażek =]. Będzie szansa wreszcie się odegrać i skopać parę tyłków : D.
Mój numer- 1304842. |
6484638, PW or IRC
|
GG - 4384632, zwykle niewidoczny.
|
Cytuj:
|
Jeśli chcecie pograć z tym arcynubem Fiszbinem, to IRC albo gg: 2993591
|
GRUPA A1
1. Cossma 2. Iron 3. Optyk 4. Fiszbin 5. Lever kontakt ze mną: PW na forum; GG: 6933294 MSN: [email protected] |
256404 - Moje gg :P Pisać w sprawie meczy moja grupa:D
|
A1:
GG 1080629 proszę o kontakt i ustalenie terminów. |
|
Moje GG 7304295
Przedstawcie sie najpierw (ew. po "siema" itp.) bo lubię blokować niepotrzebnych "pół ludzi- pół spam". Pozdrawiam |
Kurwde, pierwszy raz w to cisnę i taka grupa... Grr...
|
1. Pramus
2. Oxygane 3. Fire Necromacer 4. Wrotek 5. Meryba IRC blx albo Priv msg. |
1. hoomik
2. NervGal 3. Thomisson 4. Gangrel 5. sliver Najlepiej IRC albo gg: 9894578 (pisać nawet jak niedostępny, tylko proszę, powiedzcie od razu o co chodzi i swój nick, bo blokuję 'niepotrzebnych' ludzi). PW też ujdzie w tłoku. |
1. OnlyShadow
2. Gewof 3. Rafayen 4. Olorionek 5. Tolek w00t? Pisac na pw. |
Wynik pierwszego pojedynku w Grupie A1
Cossma (5:1) Fiszbin |
Moje GG - 7120620
|
Bedzie bardzo wery milo, jesli gracz Thot sie odezwie i umowi na mecz. Kontakt - via IRC albo via GG.
|
Thomisson - hoomik 0:5, dzieki za mecz i powodzenia w dalszej grze
|
Nie pogniewałbym się, jakby Ribery odezwał się w końcu do mnie na GG/PM.
|
Oxygane 5-1 Meryba
|
Nervgal - Thomisson 5:1, thx for playing
|
gewof5:4 olorion. znubil ze ch uj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |