![]() |
Cytuj:
|
A co nas to obchodzi że ty zabijasz je z łatwoscią? I sie cieszysz pewnie jak dziecko X.x
Wiem ze jest to temat o foldzie WIEM |
@topic
W najgłębszych czeluściach foldy znajdują się slimy. Można się ustawić tak, aby atakowały Cie tylko 2. Ludzi = 0. |
??
Jak by kto nie wiedzial to jest jeszcze 3 poziom na foldzie, zeby z niego wyjsc musicie zrobic quest, po drodze sa minosy, mino guardy i mino mag. Na 3 poziomie sa tez bh, slimy, mino quardy,mino zwykle ii.. niepamietam.
|
@goburu
A ja hunce solo knightem na demonach. Topic Folda jest znakomitym miejscem do expienia dla niskopoziomowych postaci. Pk sa slabi, a przy pomocy run mozna latwo ich zabic. Jest to rowniez dobre miejsce do skilowania. Sa tam 4 bardzo dobre respy slimow i 1 wrecz boski z rotami, na ktorym wygodnie moga skilowac 2 knighci ze skilami 70-75.Z dobrych potworow jest tylko FE. Na poziomach -2 foldy malo ludzi, lecz mozna czesto spotkac na swej drodze deady ludzi zabitych przez slimy, czy mino archera. |
to tu
http://tibia.pl/earth.php?x=32233&y=31677&z=0<------to wlasnie tu!
|
Pk na folda
Folda jest wypas
Mianowicie 12 sorcem zabiłem 27 knighta i wylotowałem golden armor, medusa shield, i 1k w kasie 8o HURA!!!!:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |