![]() |
Tibia 7.6 \o/
Teraz polowa ludu ma poblemy jak wlacza Tibie 7.92 za duzo zajmuje procesora ;/ Tibia 7.6 wlaczalo sie bez problemu... (to zalezy od kompa) Tibia 7.6 Zajebisty FPS teraz to gora mam 60 -.-" UPDATE SUX! Teraz "Cipki" duzo nie zarobia :< na nowe BMW , CADILAKI ITP.. CIPY SUX!! :* @down no racja x) ale grafa suks xD |
NIE WIECIE TO NIE GADAJCIE , NAJLEPSZE TIBIE TO 7.1 , 7.4 KAZDY DOSWIADCZONY GRACZ TO POTWIERDZI ! wtedy nikt na nic nie narzekal -.-
|
7.4 rox... wszyscy mowia 7.5 ...a co bez rodow nie wyzyjecie?!?! Kiedys to byly czasy jak do 25 lvl sie blio z WH roty a potem z hmmami i niewidka na ghost land / drefie xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem , czemu wy wszyscy tak pragniecie Tibii 7.6 ktora niewiele roznila sie od obecnej .Wielu uwaza ze najlepsza wersja byla 7.1 ,przed update ze skullami i wieloma innymi rzewczami . Ja osobiscie GRAM od 7,2 i moim zdaniem optymalna wersja byla Tibia 7.4. I raczej to nie jest kwestia gustu tylko FAKT!
ps.zgadzam sie z Rocketsss |
Cytuj:
Grafa no fakt byla zawsze zjebana x) Tibia 3d plx? buahahah xD |
7.92;)
mojim zdaniem to 7.92 lepsza bo sa te addony i przesto sie nienudzi gra bo zbierasz itemki na addony ;). Ale otsy na 7.6 tez sa spoko :), a 8.0 jest tez dobra bo bronie od leva to jest trudniej wogule wszystkie sa wypas
|
archeolog oO
|
@MalyZiomQ (omg co za nick..)
no właśnie a to klasyczny przykład dzieciaka z tibi 7.9 :) "wogule" ,wypowiada sie w temacie ,a tibie 7.6 widzial tylko na OTS-ie....taaa i wlasnie takie dzieci jak on zostaną w tibi jak cipsofty czegoś nie zrobią.... @topic PRAWIE wszyscy (naprawde nieliczni wypowiedzieli sie inaczej) byli by za przywróceniem tibi 7.6 i w dól... ja oczywiście także..(7.4 rox ! ) więc można by,zebrać jak najwięcej zwolenników "old tibi" założyć oficjalny blog i gromadzić tam wpisy wszystkich którzy by byli za przywróceniem starej tibi,i podesłac link cipsoftą..może wtedy jakoś by zaaragowali...ktoś napisał ze był by prolbem z kasą wydaną na addony,inny ze grafika kiedys byla sux...rozwiązaniem by było przeniesienie grafiki i addonów na silnik starej tibi,natomiast sama rozgrywka by była taka jak kiedyś... jakby już do czegoś doszło ,to cipsoft by zrobił ankiete do której wersji tibi najlepiej by było wrocić i demokratycznie wybrać :p było by super,zobaczyc znowu te farmy druidów i pallków z boltami (a teraz spiry..-.- ) duzo zalezy od nas tak wiec do dzieła... BTW @edit 36.hopto.org fajny ots PVP ENFO Aldora War ..mozna sie pobić bez hotkow i poczuc smak starej tibi :) tu szczegóły : http://www.otservlist.org/k120538.html OTS NIE MóJ !!! |
to nie grajcie w tibie, ja preferuje sapera
|
Oj, dzieci, dzieci. Wiecie dzieki czemum, sa te wszystkie zmiany? Dzieki wam drodzy gracze. Przed wprowadzeniem hotkey, byl lament, ze w grze jest duzo botterow, i uczciwy gracz, nie ma szans z takim. W ankietach najbardziej cziterzy przeszkadzali w grze. To, zeby bylo sprawiedliwie, wprowadzili hotkeye i dalej jest lament... Ludzie zdecydujcie sie wreszcie... I do wszystkich znawcow. W tibii 7.5 (najlepsza i najbardziej zbalansowana Tibia wedlug mnie) wprowadzili soule i lamiace sie speary, a dopiero w 7.6 wandy i rody.
|
7.5 roxor =( Pozniej soule, hotkeye, chodzenie po 3+ parcelach :( pz na statkach, bronie na lvl zal xd
A czy to nie w 7.6 dopiero byly soule? ;d |
Cytuj:
|
Mój pierwszy char był właśnie na przełomie tibii 7.5 i 7.6 więc te 2 wersje tej gry były najlepsze :) Teraz jakieś głupie areny,bronie od lvl...Bez sens
|
Cytuj:
Jak wyjdą to też lecę < na pvp > xD A co do filmu .. 7.4 roox:) |
Wszyscy mówia ze old tibia rox...to moze ktoś by był zainteresowany zrobieniem strony o ktorej pisalem kilka postów wyżej ?
|
7.92
Tibia 7.6 była fajna ale mi bardziej sie podoba 7.92 bo tam sa hotkeye nowe outfity i dużo nowych broni , mobów , czarów i expowisk. ALe zjebali z tymi broniami od lvl X(
|
Mój pierwszy char był na tibia 7.5 Fajnie się grało. Do Tibi 7.92 dało się grać jeszcze. Update zmienił grę w syf. Trzy najgorsze błędy cipsoftu od czasów 7.5 to moim zdaniem:
1.Soul points 2.Bronie od lvla 3.Nowy przelicznik hitów z magi Bonie od lvl to porażka. Bronie od skila dałoby się moim zdaniem wytrzymać. Wystarczyło pomyśleć o przeliczniku 1.5*atak broni=wymagany skill |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tibia 7.6 rox ale 7.5 też niezła :D
|
ludzie wasza inteligencja mnie normalnie roz*******a :D wprowadzenie broni od lvla bylo konieczne ze wzgledu na wieksze dmg :P wyskilowac knightem skile 50/50 to jest jeden dzien, dac mu war hammera i bedzie lazil 8 lvl kozak kazdego zabijal xD to jest jeden z elementow "balansowania" profesji :D:D:D:D8o8o8o8o xDDDD
|
Cytuj:
cos z rodzaju 8 lvl*30 skill* ataku broni i masz hit za iles tam, a na 100 lvl*80 skill * 50 ataku broni masz juz kosmiczny hit. Oczywiscie mozna przy tym duzo grzebac, ale co by nie robic, jesli 3 zmienne maja wplywac w zauwazalny sposob na atak to przy tak roznych wartosciach (lvl 1-350, skill 10-120, bron 5-65) nie da sie zrobic dobrego wzoru. Tylko po co wogole brac sie za cos czego dobrze sie nie da zrobic. Zeby dac przewage hlvl knightą mogli dac poprostu fast-attack zalezny od lvl. Wtedy knight moglby szybko expic jak sorc, ale w walce PvP nie mialby takiej przewagi jak teraz :> Jak biegne 130 MS z 73 mlvl i z sd wale po 180 w ludzi to cos jest nie tak :/ Podchodzi knight 130 i zdejmuje mnie na kombo w jakies 3 sekundy (miecz, exori, miecz, exori) jak ma fart, a ja moge w niego wywali 250 SD i szczegolnie go to nie rusza. To ma byc tzw. balans postaci? To jest czyste lecenie na kase przez co Tibia robie sie jak MU. Jeszcze tylko brakuje tego, ze po smierci nie bedziesz tracil EQ i BP bez uzywania jakis tam AoLi, a w dodatku lvl nie bedzie ci mogl spac, ani skill po smierci. Liczba PACC wzrosnie do 2389723897 miliardow, a gra stanie sie jeszcze zalosniejsza. Kiedys liczyla sie znajomosc gry, umiejetnosci i zgranie. Teraz oplacenie abonamentu za bota i granie 12 godzin/doba. |
Cytuj:
|
Gesior masz racje w przyszłości tibia będzie najgorsza jaka może być i wtedy będzie najwięcej pacców, i wtedy będą grać same dzieci którym ich rodzice będą płacić za pacc. -.-
Ja uważam że aktualna tibia jest dobra ponieważ wreszcie hlvl knight wali z miecza/topora a nie jak wcześniej z explo czy gfb. To nie był żaden knight tylko battlemage. |
tibia 7,6 żondzi a 7.92 jest zjebana
moim zdaniem |
czytając Wasze posty wiem ze tibia 7.6 byla the best nie bylo antyluringu niebespiecznie bylo wyjsc z dp i to bylo fajne ryzyko na maxa. pzdr ;]
|
po chuja ktoś odświeża stare tematy -.-
|
Cytuj:
wilkie pozdro dla old schoolerow jeszcze lipa z wandami byla..po co je wprowadzali wg.. ale i tak najmocniejsza byla 7.4 tibia |
sorry za odświeżenie, jednak zanim mnie nazwiesz noobem ,archeologiem etc przeczytaj..a więc ktos wpadl na pomysl zeby cipsoft utworzyl serwery 7.4-7.6 i w tym celu gromadzone sa wpisy na forum tibia.com...wpiszcie sie tam ,moze sie uda i powstana serwery 7.4-7.6 wpisujcie sie tu ....
http://forum.tibia.com/forum/?action...5#post16811715 powiesz moze "a co tam 1 glos niczego nie zmieni" - jeden glos nie ,ale jakby tak kazdy oddal ten jeden glos to zobacz ile by bylo..aha ,dawajcie linka qmplą zeby tez sie wpisywali..im wiecej glosow tym lepiej ! |
Tibia
moim zdaniem byla najlepszą tibią 7.6... szkoda ze cipsoft ją schrzanił.. tibia teraz to jest jak jakieś gówno.. odechciało mi się już grać w tą tibię ale 7.6 byla najlepsza no i (otsy) xD pzdr :)
|
czasy
pamiętam te stare czasy moim 48 msem.. PKowalismy all rsy mieli i nagle wpadł thaldus xD.. UE puścił i all padli... a ja mam już 40 lvl.. bo PKowalem jak jakis noob :( i pamietam stare czasy z PKowania co polecialy bohy,knight set,w bp 1cc w kasie... szkoda ze te czasy tak szybko mijają :) pzdr all milych czasow.. xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |