![]() |
E tam wy najeżdżacie na Xyriele , dobrze pamiętam jak Eldrick powiedział na ventrilo ze on chętnie by był z taką dziewczyną i zapewne 90% nas by chciała. :P
A co do dziewczyn grających w tibie to co za różnica czy gra chłopak czy dziewczyna liczy się to ile czasu się spędza... W ogóle najlepiej skończmy z najazdami na konkretne osoby sam za wieloma nie przepadam ale nie pisze o tym na forum bo nie mam jakiś kompleksów :P (jak to xyriela stwierdziła). Pozdrawiam Eth~ P.S. Xyriela nadal mam hunta za ten topic? |
eldrik mowil tez kilka innych rzeczy ale mniejsza o to;)
|
Cytuj:
|
powiem to jeszcze raz...
zal, zal, zal ... |
Woho nie czytalem forum od tygodnia ale widze ze nic sie nie zmienia, tylko ze doszlo kilku uzytkownikow ktorzy nie znaja pewnie zycia seleny a wypowiadaja sie nie majac pojecia o czym mowia. Mam nadzieje ze jak przeczytam forum za tydzien to cos sie zmieni. Jestem dobrej mysli.
Hail Macavelli :D |
Cytuj:
|
nie no ...fajnie jest :D ..tylko o co tak naprawde chodzi ? xDD...bo ja nie ogarniam tego tematu
Kurwa ludzie malo macie kolezanek na rl ? ..pewnie tak...skoro lubicie gadac o dziewczynach z tibii . Wsumie pewnie wiekosc z was ma 12-15 lat...spoko wyrosniecie z tego..nie wiem czy macie jakies kompleksy czy to wina zlibrzajacego sie okresu dojrzewania ...nie wiem xD ale kurwa wyluzujcie :) ...idzcie na rl tak dziewczynie dogadajcie pewnie wyjebie wa tak z liscia ze sie obrucisz a jesli nie ona to jej znajomi...przed monitorem mozna poczuc sie bezpiecznie nie ? Nie ma to jak sie dowartosciowac na forum ..calkiem kurwa veri super wow gzzzzz dla was Pozdro ... Ps. i tak wiem ze to co napisalem do wiekszosci nie dotrze ale jak to mowia lepiej uratowac jedna osobe niz nie robic nic...moze ktos sie nawroci :P ^^ BB |
Wzruszyłem się.
|
Cytuj:
|
"2 bottles of jagermeister" !
|
@up
2 to on na krupcie chcial |
No na xyriele chcial 1, potem 10 ;d
ale szkoti wiesz ze ja to pisalem wczoraj po 14h expienia :| |
Czytam to forum i czytam i az mi żal was
Staram sie patrzec na wasz wiek ale wiekszosc osób niepodała go ale z tego co zauwazylem jest kilku 19-21 lat i dletego jestem zmuszony napisac tego posta z pytaniem czy widzicie co tu piszecie. Chciałem podkreslic odrazu ze bede bronił Xyrieli bo daze ja sympatia i tak mnie juz mama wychowała przykro mi jeżeli komus to niepasuje, Xyriela jest dziewczyna a niektórzy z was jakimis rozwydrzonymi dzieciekami, dziwie sie tylko tym starszym -.- życie nic was chyba nienauczylo - Wychowanie !! - Kultura osobista !! - Szacunek do dziewczyny !! - Szacunek do starszego !! N/c -.- X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X( |
@up moze ktos siedzi na tym forum dla zabawy zeby sie posmiac i nie traktuje tego do konca powaznie?
|
sluchajcie, w*****acie mnie juz nazywacie poczuciem humoru a to jest zwykly debilizm, brak wiedzy i zdolnosci.
|
Cytuj:
a no i czy będziesz jej bronił krzesłem ? |
Cytuj:
|
Jak Mozna Sie Tak Brzydko Wyrazac?!
|
Cytuj:
NIewiem kto tu jest debilem skoro nieumiesz zrozumiec kilu podstawowych cech wychowania a nawet juz niechodzi o to tylko o to ze wlasnie wyrobilem sobie o Tobie zdanie ze jestes jakims rozpuszczonym bachorem który myśli ze wrzucajac na Xyriele zwojuje swiat i beda Cie wszyscy lubic Niczego tym nie osiagniesz powiem Ci to tylko swiadczy o Twojej glupocie i o braku wiedzy na niektóre tematy Jestem ciekaw czy rozmawiales kiedyś z Xyrcia A to co powiedzieles zacutyje Cytuj:
|
JAZDA, zara sie pobijecieeee, ihaaaaaaaaaaaaaa
@up Na chu* to piszesz, po 1 takich ludzi nie zmienisz, a po 2 KTO TO KU.RWA TEN SHARUZAEL? WY*******.AJ i kropka(>). Jaki zal te forum, nawet pozadnie przeklnac nie idzie, i jeszcze sami daja kropeczki, full wypas _/ |
Br? :>
|
Cytuj:
|
Xyriela to, Xyriela tamto kurwa ludzie ogarnijcie sie nie macie innych tematow.
Ciekawe czy po swoich kolezankach z RL tez tak jedziecie bo za duzo graja w GTA? Kiedy kurwa nie przeczytam tego forum to zawsze Xyriela. Moze gadacie o niej bo wam imponuje, albo wam grozila w tibii, a moze poprostu nie mozecie jej nic zrobic w tibii to jedziecie na forum. Pozdro dla starych wariatow :) |
Owned xD
|
<Naucz się wysławiać i wtedy pisz.>
|
Cytuj:
|
@up
no właśnie :D a oto ja i burnek <3 (ale robione komorka mojej siostry wiec lipna jakosc :P ) http://foteka.pl/full/2311e0fb2fc758...3ac7fbedd0.jpg a tu z Cometeorem (zjebane ryje rulezzzz): i z Angel'Bierek :P http://foteka.pl/full/921562890b7c21...32c964226a.jpg W Wegorzewie bylo zajebiscie, nie moge sie doczekac nastepnego festiwalu :D Pozdro Xyriela |
comet to pies
|
Iomer to.. Iomer.. ble
|
tez jestem psem tak jak comet ok trade br?
|
jestes ratem
|
LoL, wymieklem z fot
|
zostaw mi szkota w spokoju on jest moj i tylko moj (tylko czasem ethiellant go uzywa)
BTW: szkoti robi od poniedzialku lan party bo ma wolna chate wiec kazdy ma wolny wjazd, moze bedzie Xyriela, iomer i pare innych osob jakby co piszcie do mnie na tibi to dam numer kom szokta i sie ustawicie z nim |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHA ,,i,, |
szkotfild ja z dalwem wbijamy
|
bedzie picolo naprawde cool
(PICOLO DLA IOMERA BO MA 16 LAT A ROZPIJANIE NIELETNICH JEST CHYBA KARALNE;)) |
ssij tenkoriusy :\
|
Nie no zajebista jestes te trzecie zdjęcie poprostu cud
jeden z cudów świata kobieto zal |
Burnek wygląda na miłego chłopa! A co do Xyrieli to, ekhem... wychodź częściej na dwór, MOŻEMY JECHAĆ NA PLAŻE xD
PS: Mnie też wpienia kultura panująca w tym temacie... a już Sharuzael przeszedł samego siebie, miałem Ciebie za poważnego gościa, jeżeli nie umiesz wyrazić krytyki wobec drugiego człowieka (jeszcze dziewczyny), masz chyba jakieś kompleksy, zamknij paszczę ;/. |
bo sharuzel jest 13 letnim dzieciakiem pokaranym przez los
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11. |