![]() |
wypicie slime ;)
|
Cytuj:
|
Ja zrobilem chyba najglupsza rzecz pod sloncem ale to nie postacią, którą gram obecnie. A mianowicie zdechlem na zyczenie, bo jakas noobka (-.-') dala mi do wypicia trucizne w dzbanku i powiedziala ze to antidotum. A że akurat bylem na zoltym pasku i bylem rowniez otruty przez poison spidera to bez wahania, jak ten glupi wypilem to swinstwo! Oczywiscie nie zdazylem dobiec do Dallheima(czy jak on sie wabi ;) ) zginalem. Wypadlo mi okolo 500 gp, luk, wedka, lopata :] i troche innych smieci.
Przestrzegam wszystkich: nigdy nie pijcie nic od nikogo! (Do tych wszystkich newbie, ktorzy nie wiedza ze jest ktos taki jak noob :evul: ) |
Powiesz????
Cytuj:
Moglbys powiedziec czy kupiles katane????:) Jesli nie to z kad masz???? Gdzie on jest??? :D :D powiedz plz |
A wicie co??
Mi na roku wiecie co sie stalo najglupszego???????????? :] :]
Poszedlem na roty bo myslalem ze tam jest quest z katana a okazalo sie ze tam nic nie ma!!! X( X( X( X( Bylo chyba tam z 6 rotow ale jakos ucieklem ;) Juz myslalem ze doloncze do nastepnych tropow :] Potem jak wracalem z tych rotow jak juz mialem pelne zycia poszedlem na inne roty :] rzucilem sie na 1 i okrozylo mnie chyba z 10!!! X( X( X( Nie moglem i ruszyc a potem widnial tylko napis: YOU ARE DEAD!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Mi koleś kiedyś powiedział żebym wyłożył wszystkie ,moje eq na stol i powiedzail że ctrl+l klonuje i dalem logouta znowu sie loguje koles mi wpiera ze jakas baba mi to ukradła a to on i ja sie na to nabrac dalem. ;( ;( ;(
|
Cytuj:
NO COMMENT.............................. :D :D :D :D :D :D :D :D MNIE WROBILI BY TAK GDYBYM NIE ZAJRZAL DO SKROTOW :) |
A mi
Mi się zdażyło noobować bo jeszce niewiedziałem co to znaczy NOOB.
|
Mi się wczoraj zdażyło że zaczynałem dopiero grać na nowym świecie i wlazłem do jaskini szkieletów lałem się z jednym a miałem 3 lev i już miałem go rozwalić to mi się internet sam wyłączył.... i potem komputer :p
|
poszedlem pomóc gościowi na Carlin Queście, wpadam na dół i ...... 17.12.2004 18:59:58 CET Killed at Level 13 by an orc . Groza!!!!!!! Mass kick!!!! Serv się sypnął w tym czasie. Lvl w dół ale gostek ropnął ciało i cały dobytek mi oddał. Wielkie thx dla niego. Nick "Temorion" , świat Aldora.
|
Moje najgłupsze 'wybryki' na Rookgaardzie
Wszystkie te błędy popełniłem w moich pierwszych dniach grania w Tibię:
- Nie wiedziałem co to przycisk Trade i gość zwinął mi moje pierwsze zarobione GP 8o - Dwukrotnie dałem się okraść :cup: :p - Niejaki Kielarzu chciał się napić ze mną wina a dał mi szlam :D na szczęście chwilę wcześniej byłem na stronie tibia.pl w dziale "napoje" i zanim wypiłem to się zorientowałem B) - Jak jakiś idiota chciałem UHnąć potrzebującego, pisząc 'UH' wiele razy 8o 8o |
Nom
Pewnie tak Wmosca.......
a mnie prawie zabiły trolle na 4 lvl :D wzmocnili je B) |
no to ja mam historyjke ;]
Ide sobie kolo wiezy waspow... patrze.. goscia na 7 lvlu atakuje spirman, ork zwykly i wasp.. gosc juz ma malo HP. Podchodze i pywam sie"help??" a on nic... zrobilo mi sie zal.. moze nie zdazyl odpisac... Zabilem spirmana, waspa i orka.(wlasciwie to razem to zrobilismy) gosc byl zatreuty. mial moza z 15hp.. zaczol ucieka. no to ja za nim. nie chcialem zeby zginol. mialem gdzies 20 life fluid przy sobie. wyzucilem jeden kolo niego. pokazalem mu co to jest.. podszedl, popatrzal i uciekl... jakies 2 minuty pozniej padl... co mialem zrobic?? wziolem od niego carlin sworda i troche GP ;] Moze bylem glupi ze chcialem pomuc ? :P |
Lol
wstyd się przyznać ale raz przez 30. min prubowałem się wspiąc wędką:P i się dziwłem czemu nie działa:P:PxD
|
.....ale siara.....
Ja to jestem za to mistrz:
-raz wlałem do koryta slimei chciałem kogoś poczęstować :] ale przez przypadek sam go wypiłem (NOOB) -kiedyś na 2 lvl poszedłem na questa z wędką...no i zdobylem wędkę i zaczołem w podnieceniu łowić..aż tu nagle :o 8o przez przypadek wrzóciłem wędkę do wody -potem na 6 lvl uznałem że jestem mistrzu i zaczołem skilować poszedłem na trolle i waliłem fisty(zabiłem) potem zabiłem pare wolfów i znalazłem miejsce żeby się ylogować, na nastepny dzień loguje sie i poszedłem na misie(niedźwiedzie) i miałem szczęście bobyły 2 i nikt nie nadchodził wszedłem między krzaki i mógł mnie dosięgnąć tylko 1 mis.. nie wiedziałem dlaczego ale zacołem tracić po 9HP i 8HP itd. ale nie wiedziałem dlaczego..zaczołem uciekać ale w przejściu stanąłjakis kolo (NOOB) i nie mogłem przejść.. gdy miałem z 15 HP zoriętowałem się że mace i plate shield są w backpacku -znowu kiedyś poszedłem na poison spidery z silver amuletem(bez jedzenia :( ) i doszedłem do rotworna jak miałem z 90 HP.. walczyłem z rootem i odchodziło mi po 5HP może z 8HP ąż doszło do 50HP a on miał red HP i nagle zeszło mi do 10 HP i dead (silver amulet mi sie skończył:/) |
Szczere gratulacje glupot na rooku, ale teraz moja kolej:
Bylem Na Katana Quest i zauwarzylem rota ktory trapnol kolesia, rot i koles mieli red hp, wiec jak to po chamsku chcialem uleczyc potwora 8o , mialem life fluidy na wszelki wypadek, gdy chcialem rota uleczyc nie zorientowalem sie wszystkie LF ktore chcialem zuzyc na rocie wyladowaly na ziemi :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
hehe skad ja to znam ;) |
Co zdarzylo mi sie zrobic najglupszego??
Wypic od jednej babki trucizne;(, ale to bylo 1szy albo 2gi raz jak w tibie gralem
|
JA co prawda nie na rooku ale to rownie gupie bylo :D i co gorsza zrobilem to po jakichs 6 miesiacach grania w tibie :D czyli jest u mnie qmpel ja se lowie rybki a on do mnie "uwazaj bo wrzucisz wedke do wody" a ja do niego " nie da sie ..patrz" I wrzucilem do wody p-arm ktory na ifermie kosztuje ~1k ;( qmpel mnie wysmial ale juz wiem ze nie mozna wrzuac rzeczy do wody xD
|
ja kiedyś poszlem ...
ja kiedyś z kolegą poszlem na ork fortres
było to dawmoa ja mialem 8 lub 9 lvl i niewiedzalem czym sie rużni ork zerg od ork woriora i padlem z 2 razy ale opłacalo sie te wrazenia Nik mateusz pele Knight :berserk: Mlvl 4 :mag: lvl 29 :wiking: |
Moja Głupota
klupilem 2 chain armor za 200gp sztuka i wywalilem przypadkowo do kosza :(
|
moze sie powtarzam ale nie czytam wszystkich stron a wiec bylem se na rynku i jakis gosc do mnie podchodzi i mowi "czy umiesz klonowac rzeczy??"a ja nie a on to ho naucze cie to poszlismy na blaty czy jak to sie nazywa patrze a tam ludzi chyba z 5 i on pokazuje wyciagnijcie caly swoj eq bo innaczef wasza posatc zginie on wyciaga i pisze clone mowi zeby trzymac ctrl i pisac clone no to ja podchodz i napoczatek wylozyem 20gp i tak pisze clone a on ze nie trzymalem (hehe ciekawe z kad wiedzia??:D:D:D)i wzielem trzyamjac kontrol pisze clone i wiecie co sie stalo loguje ise jeszcze1 podchodze do gosci i mowie zeby mi oddali a oni ze kto inny zabral;/n00b:D
RoB nie napisla czegomoj kumpel rl =on przychodzi do mnie i mowie ej jak sie atc w tibi??a ja lol:Dhehe tych wpadek bylo wincej =ael jestem dumny z siebie ze nigdy nie wipilem trucizny:D nadal szukam gildi:/ |
Cytuj:
Moją najgłupszą rzeczą było wystawienie na stół w depo cooper shielda i jakiś kolo spytał się mnie czy umiem jednocześnie ''tańczyć'' i pisać lol no to ja się kręce i tu nagle logłem się, potem nie logowałem się przez 20 minut żeby nie wyjść na kretyna :p |
Cytuj:
|
Moja czesto glupota to to iz nie daje noobka ktorzy sepia PLZ FREE EQ ignora tylko naiwnie licza ze cos im dam i spama mi zapodaja ...
|
Hmm, kiedy zaczynałem grać nie wiedziałem jak sie wchodzi po drabinie y chyba 6 charów nowych robiłem.
|
Ja pamiętam swoją pierwszą postać na Galanie:p 6lv Carlin Sword w ręce wchodze po skrzynkach do Mino na skale i podchodzi koleś wywalił skrzynie do wodyX( no to siłuje się z Minusiem :evul: zostało mi 18hp.. mino miał koło 30.. i co zrobiłem ???? pociągnąłem kompa z reseta :baby:
|
ok nie ja ale tez warto dzisiaj:
21:26 Pencik of Rook [12]: you heavy spike sword ;p nikt mnie jeszcze tak nei nazwal lol :D |
a ja się niestety dałem wrobic w mino na skale. i... zabrał boxy i ded. potem tam dalej chodziłem, aż za 3-cim razem się udało, jednak chciałem zabic tego gościa na mainie na mainie. ale to był rookstayer :( no ale trudno się mówi, tylko 500gp w plecy :p
|
Kupiłem klucz od training room'a za 200gp, bo dałem sobie wmówić, że to klucz od ghoula. Wiem byłem oostrrym nOObem :baby:
|
kolejna dawka ode mnie:
17:50 Ksynoks [10]: masz spike sword na mainie? ;) |
ja jak jakis pojeb bawilem sie swoim pierwszym cc i ofc mialem kicka ;(
|
Moim starym rookstaylerem kiedyś expilem an rotach z lukiem. Dobra loocik ladny, coper shield i katana, to mowie jeszcze raz oczyszcze ten room z 6 rotami (chyba) wchodze i zaczynam walczyc, to one mnie trapnely i zabily >,< A najgorsze , ze mialem bp lf....
|
Moim starym charem [CHAR]Limonka Knight[/CHAR] dałem się nabrać na "klonowanie"
|
Ciekawe :)
ja miałam kilka śmiesznych wypadków: - expie sobie gdzieś w podziemiach (nie wiem dokładnie gdzie) i mam około 2 capa a chcę zabrać loot z jakiegoś potworka. No więc wyłażę na powierzchnię (liną oczywiście;f) i zostawiam bp. Wchodzę na dół biorę baga z lootem na miejsce bp. Szczęśliwa z udanego polowania kieruję się do wyjścia z dzióry, ale nagle orientuję się że lina została w plecaku xD. Biedna czekałam w tej dziurze aż zaloguje się jakiś kumpel. Po około pół godziny ktoś mnie wyciągnął. Znajomi mnie wyśmiali a wszędzie walały się scrolle z moimi notatkami i inne śmieci z mojego plecaka, lecz niestety katana, plate shield, wędka i łopata tajemniczo zniknęły. Najzabawniejsze było to że moja lina leżała przed dziurą jakby na złość xD. - pewnego razu wracam z wasp tower, jestem otruta jak każdy kto z tego miejsca wyjdzie ;). Podchodzi jakiś noobek i daje mi slime jako antidotum. Oczywiście dałam się nabrać, ale w porę dobiegłam do świątyni. Uff... Idę na targ sprzedać kilka rzeczy, tam nabrałam się na klonowanie xD. Mace i 2 legion helmety odeszły w niepamięć. Ale trudno, idę na rotwormy. Wchodzę, ale tam pusto jak nigdy. Przybiega jakaś ekipa. Zastawiają mi wejście do dziury. Jakiś ziomek leci a za nim kilka rotów. Puszczają go do dziury a przy tym roty rzucają się na mnie. Nie minęło kilka sekund a skończyły mi się life fluidy. Natychmiast zobaczyłam piękny i znany nam napis :). Jednak ten dzień był zabawny pod wieloma względami. pozdrowienia |
Hmm... za czasów kiedy byłem jeszcze newbie nabrałem się na wejście do ognia obok Training Roomu pod pretekstem sklonowania itemów poprzez jakiegoś buga ;P No cóż, wydawało mi się to wtedy podejrzane, jednak chęć zyskania większej ilości itemów była niestety większa...
|
Ok jestem gotów by to powedzieć:
Najgłupsza rzecz jaką zrobiłem na rooku, wziąłem te cholerstwo od slythi, zrobilem postać na harmonii, hmm co by tu jeszcze...Żałuję :) Pzdr, |
Hah, a ja napisałem najgłubszego przez "p", ale byłem wtedy głupim newbiem. :d
Vial |
|
Zabic Apprentice Sheng'a i pasc na energi podczas zbierania loota ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |