![]() |
Ostrzegałem ....
Ostrzegałem Dusskow i Wizje o tym że Pasterz niedługo zdradzi ale oni, traktując mojego noob chara nie poważnie , olali to.... Na filmiku jak ima pada, on na priv już gada o tym co ma zrobić żeby dojść znowu do Vision....
|
Kur*a na pewno oni więcej nas pingowali jak my ich ;C
Rogera nie pamiętacie? Dostawce Internetu trzeba było zmienić niektórym żeby roger nie miał "pola do popisu" i h*j mu w dupe teraz ćwok niech spierd*la ; D |
Serdeczne pozdrowienia dla gildi Vision../
Wojna to wojna.....nie ma uczciwej czy sprawiedliwej wojny. Duski pingowali tyle razy ,ze uuuaaaaa uuaaaaaa i jescze głośniej.Nawet jezeli teraz Taif zostal spingowany <w co wątpie> to przynajmniej poznali oni smal swojej własnej broni.Przykładem spingowania jest np. jak Kriss 55?ms zabil Imargam na 205 lvl....może on po prostu poszedł sie zalatwic a 2000~ hp tak szybko mineło?To nawet jakby miał zatwardzenie... by zdazyl wyjsc. |
Btw.
Btw. Następne hacki by Harcesh?... Jak tacy ludzie dostają tutora?...--.--"
|
Lol dziwne ze nikt z duskow nie ogladal filmiku z Fibuli jak krecil Pasterz jak gadal Pasterz ze Zwidkiem i Imargamem.
|
no ładna akacja z pasterzem i innymi.Widziałem lepsze ale ta też nie najgorsza. Pasterz rox :) przeszedł na dobrą stronę mocy. xD
|
Chyba nikt nie pamieta gdy była stara wojna jak "Pasterz The Axa" solo zdobył kilka fragów na wojnie.. a co do zagran vision to "Chuj w Dupe całemu Vision"
Natomiast co do przydupasów Którym jest Imargam to sadze ze jest on psem nie rasowym tyle moge powiedziec o tej k*r**e która lizała dupe Tajfunowi. n/c Vision poprostu nie umie wygrać innym sposobem .. Oni Musza Pingować,Hackować,Botować i co tam Bozia da ;) |
Cytuj:
|
ehh to nie bylo mile :/ goscie mu ufali a ten ich tak wpier**** :/
|
Cytuj:
apffa i tak udało się uratować |
Cytuj:
Cytuj:
Speed~ |
Jak mozna zdradzic swoja gildie? Vision nie powinno przyjmowac zdrajcow bo to jest jasne ze jak mu choragiewka zawieje tam pojdzie i za jakis czas sie okaze ze nagle zacznie znowu atakowac "swoich".
Jak to czytasz Pasterz to Ci powiem ze jestes "zwykla kurwa" |
Cytuj:
|
TOTAL OWN3D xD, Taka gra taka wojna :) a ta wojna na furorze od początku miałą charakter PINGOWANIE HACKOWANIE SPY Itd. :) Pozdro xd
|
Sry mam takie pytanko. Żeby była jasność: Ja gram na NoNPvP i na wojnach się nie znam. Co to za koleś w full citzenie i dlaczego go cały szas deadowali gdy wyszedł schodami do góry?
Cytuj:
Ahaa czyli ktoś z gildii shackował kogoś z przeciwnej gildii i zaczął go deadować. |
@up
To był hacker, Dalus On Sunss jest z przeciwnej gildii. @edit up Tak jakby ;d |
Cytuj:
HAhhahaahHA! Made my day :DDDDDDD Co do wojny, kazdy walczy tak jak umie...chociaz zal mi tych chlopakow co pasterz zdradzil _/ |
Cytuj:
OMG.... Żal to jest Duskow i Wizji uwierzyli, że tak nagle Pasterz, Xareta , Thellionn, Belix nagle zmienili strone??? LOL od lat walczyli z duskami i nagle zmienili zdanie?? I dlaczego wszyscy nazywają Pasterza zdrajca?? Powinno się go nazywać zdrajca gdy opuścił Vision. Duski powinny uważac chociaż musze przyznać ze było to bardzo dobrze obmyslane(Jul 02 2007, 18:17:18 CEST Killed at Level 204 by Thellionn and by Taifun Devilry) wiec mieli prawo sie nabrać xD GRATZ Vison ponieważ było to ciekawe zagranie. A co do hacków pingow..... Duskiness ________________ Vision Magrami_________________Qel Caltus__________________Spoxster Feliana _________________Moczykij Tryku _________________Vivi Vandes Anubis Crusade __________Yiubh Do'Urden Daluss~ Wiec ida łeb w łeb. A pingi?? Ok. Taifun, a działalnośc dusków Ima~, Qel, i nie jestem pewny kilku wiec nie bede podawał. Wiec nie mówcie że tylko Vision gra nieczysto... |
Omg pogrom!:d
Wojna to wojna nie chodzi o walke chodzi tez o duzo innych rzeczy;* Mowilem ze Vision sie podniesie haha;** Btw.Susanku odezwij sie na gg;*kocham Cie xD |
Gz vision
pasterz dobre bardzo :cup: ale ich załatwiliście GZ........
:cup::cup::cup::cup: Duskiness -.- |
Cytuj:
|
Taifun nie był pingowany.. zobaczcie że stał pare min jak go Pasterz mawalałi ruszył sie i dalej poszedl w trapa...
|
@topic
kurwa pojebalo was na ryja? niewypowiadajcie sie wy 10 sorki z Nonpvp serwów kurwa. |
Cytuj:
|
widze że wojny teraz schodzą na plany raczej żalowe-jak kogoś haknąć itp itd. Pvp ma coraz mniejsze znacznie
rox jak hu* xD filmik:akcja z ubicia ok-reszta żENUA |
Cytuj:
po 1 - czemu dołączasz Spoxstera do Vision? i liczysz jego hack jako strate Vision po 2- Vivi Vandes, nie został zhakowany, po prostu prawdziwy owner powrócił ;] po 3- zabrakło ci chyba jeszcze paru osób jak np Apff, Van Liden, Cat Nabu, Kolek el'baq, Van Rebelion, Pavodi, Bafee, Vick Minos |
@up
lol żeś teraz trzasnął vivi vandes został haknięty bo na gg mi pisał więc nie gadaj że stary owner powrócił.Widać jakie fajne masz wiadomości lóL. Niektóre posty to jedno wielkie żal.br ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Koles, nie pojmujesz ze Pasterz to byl spy Vision? Xareta, Thellionn i Pasterz to sa RL, a skoro Xareta i Thellionn byli spy Vision to i on musial =] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
>2< :o >3< Tez prawda ;p |
Skoro Pasterz byl Spy to po jakiego h**a Vison go zabilo kilka razy, i te teksty Imagrama na priv podczas walki w Fibul, nie sadzicie ze Pasterz ujawnilby sie w momencie w ktorym Vision musialo go zabic zeby zachowac pozory, pozatym Pasterz pochodzi z galany i jest znany jako osoba troche( zeby nie powiedziec totalnie) poj****a wiec jego zdrada jest calkiem prawdopodobna ;]
|
Cytuj:
Czekam ;) |
To co tu sie dzialo to byl cyrk B)
|
Cytuj:
Cytuj:
ja wiem swoje, wy wiecie swoje i wszyscy są szczęsliwi ;] |
ktos przedemna napisal ze pasterz niedalby sie zabic ;] mylisz sie ;] bo ta akcja byla planowana juz dawno nawet jak bys ogladal filmy to bys zauwazyl ze najpierw atakowali pasterza, theliona i belixa bo odrazu duski wiedzialy by ze to spy ;] a tak to sie niepoczaili i wpadli a na filmach nieujawnial sie bo przeciez ludzie z dusk i wizji tez je ogladaja ;] myslenie nieboli
Hail Vision ! |
"Actions:
22.03.2007 - 5:5 Draw. 25.03.2007 - 8:0 for Vision. 29.03.2007 - 1:0 for Vision. 02.04.2007 - 11:0 for Vision. 03.04.2007 - 1:1 Draw. 06.04.2007 - 1:0 for Vision. 07.04.2007 - 1:1 Draw. 08.04.2007 - 6:0 for Vision. 09.04.2007 - 1:0 for Vision. 11.04.2007 - 2:0 for Vision. 28.04.2007 - 1:0 for Duskiness. 29.04.2007 - 1:0 for Duskiness. 30.04.2007 - 1:0 for Duskiness. 02.05.2007 - 2:0 for Duskiness. 13.05.2007 - 1:0 for Vision. 15.05.2007 - 8:4 for Vision. 19.05.2007 - 6:2 for Duskiness. 20.05.2007 - 11:1 for Vision. 26.05.2007 - 1:0 for Duskiness 01.06.2007 - 1:0 for Duskiness 02.06.2007 - 6:0 for Duskiness. 03.06.2007 - 12:3 for Duskiness. 05.06.2007 - 1:0 for Duskiness. 09.06.2007 - 1:0 for Vision. 14.06.2007 - 2:0 for Duskiness. 18.06.2007 - 3:0 for Vision. 20.06.2007 - 1:0 for Vision. 21.06.2007 - 1:0 for Vision. 22.06.2007 - 1:0 for Duskiness. 23.06.2007 - 1:0 for Vision. 27.06.2007 - 9:0 for Vision. 28.06.2007 - 18:6 for Duskiness. 29.06.2007 - 2:0 for Vision. 30.06.2007 - 12:2 for Vision. 01.07.2007 - 1:0 for Duskiness. 02.07.2007 - 4:1 for Duskiness 05.07.2007 - 1:0 for Vision. 07.07.2007 - 8:0 for Vision." Hmm to chyba nie są dobre dane? ... na forum tibi.com Saptus czy jak mu tam pisze że battle 27 czerwca wygrało Vision 9:0 ... a te battle wygrali Duskinnesi tym samym wynikiem ... a co do filmu ... w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone czyż nie? Hail Duski ;) dacie rade |
Troche blokerzy duskow znobili.. mogli od razu stanąć w przejściu a wtedy mieli by czas na ubicie spy.. moglo sie to inaczej potoczyc
|
Cytuj:
heeh pozdrawiam all bla bla bla :P |
Cytuj:
Gdzie tibia straciła swoj dawny klimat :( |
Cytuj:
Jaka gildia nie pinguje na wojnie? Jaka gildia nie hacknuje na wojnie? ^.- Ale tak czy siak postawa Pasterza i paru innych mnie rozjebała |
@Taki trochu owtob!
Ja slyszalem ze montura to spoxster ..nie smiejcie sie ja tylko tak slyszalem:D @Susanku "Kotki!kotki!Chodz pokaze Ci kotki!" jak sie nie odezwiesz to Ci te kotki pozabijam:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04. |