Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Strony fanowskie - wspaniałe miejsca do odwiedzin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138319)

Thor of heaven 10-07-2007 00:46

Na forum? :)
Support jest od strony głównej jakbyś nie wiedział.

Eee to wiele sie zmieniło ;] Już żadna, albo prawie żadna siła wyższa nie sprawdza naszych prac, a wszystko wrzucamy sami ;p

Majkeloo 10-07-2007 00:52

Zaspany jestem to błędy robie ;p A w supporcie wiem jak jest bo tez tam kiedyś bylem tyle ze na innym koncie ;p Zrezygnowałem bo powiedzmy "za dużo odemnie wymagali" ;]

Hmm po przemyśleniu to to co napisałem we wczesniejszym poście ma pewien sens ponieważ support nie edytuje strony głównej tylko zamieszcza swoja prace na forum i dopiero ta prace weryfikują siły wyższe.. :P No nic nie robie offtoppu już

Tibijczyk222 10-07-2007 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiTheMaster (Post 1539905)

A ten zjazd, hmm czemu nie? Tylko jakie miasto wybrac zeby wszystkim pasowalo

W gdańsku ;p B)B)B)
Aha ale gdzie bedzie tyle komputeroW??

Ilus Thor 10-07-2007 11:21

a nie lepiej w Warszawie, Lublinie, Radomiu, Poznaniu? Jakimś mieście w centrum, ew. można by we Wrocławiu ;

Majkeloo 10-07-2007 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijczyk222 (Post 1540739)
W gdańsku ;p B)B)B)
Aha ale gdzie bedzie tyle komputeroW??

Przyjedziesz na zjazd zeby grac...? Ja bym proponowal miasto gdzies w centrum, najlepiej nad jakims jeziorkiem tak zeby kazdy mial wmiare tyle samo. Oczywiscie bez komputerow bo takie zjazdy sa chyba po to zeby wspolnie pogadac, posmiac sie (wypic ewentualnie :P)

Etoric 10-07-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ilus Thor (Post 1540838)
a nie lepiej w Warszawie, Lublinie, Radomiu, Poznaniu? Jakimś mieście w centrum, ew. można by we Wrocławiu ;

Wrocek i Lublin to rzeczywiście centrum.
ŁÓDŹ!

citizen_lc 10-07-2007 18:11

co do zjazdu polskich tibijczyków. Może nie w sensie stricte, ale...
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=197956 z wyśmiewanej przez was w wybitny i inteligentny wyjątkowo sposób (pozdrawiam support t.pl, pokazujecie klasę) tibii.org.pl.

Tibijczyk222 10-07-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majkeloo (Post 1540924)
Przyjedziesz na zjazd zeby grac...? Ja bym proponowal miasto gdzies w centrum, najlepiej nad jakims jeziorkiem tak zeby kazdy mial wmiare tyle samo. Oczywiscie bez komputerow bo takie zjazdy sa chyba po to zeby wspolnie pogadac, posmiac sie (wypic ewentualnie :P)

Ja mam 12 lat wiec pic raczej niebede ;p
A popatrzyc jak inni expia bym chcial :)

Trastix 10-07-2007 20:03

@Topic
Tak zjazd w Polsce , tylko malo kto z was wzial pod uwage ze 3/4 Polakow moze i wiecej to dzieci ktore nie maja 18 lat... i niestety rodzice ich nie puszcza ilestam km od domu...
@ilestam up
tak faktycznie , 8 tysiecy policjantow by sie przydalo albo najlepiej zmobilizowac wszystkie sily z calej Polski plus pomoc zza granicy..
@znowu ilestam up
wiadomo ze mdv czy Seromontis mieli by duzo pracy , gadania ale umowmy sie
ze nooby by raczej nie pojechaly na taka impreze..
Aczkolwiek taki zjazd nie byl by najglupszym pomyslem , moze kiedys do niego dojdzie.. ale musi zajac tym ktos odpowiedzialny i chociaz troche myslacy...

Femqa 10-07-2007 22:23

@up up - omg :] uwierz mi, ze na takim spotkaniu nikt nie bedzie gral w tibie, przynajmniej na pewno nie w Polsce xDD
w niedlugim czasie my (tj. nasza celesta.pl) organizujemy sobie spotkanie we Wrocku :) fajna sprawa

Marsyl 11-07-2007 21:09

No fajne takie spotkanie serwera....bo dosyć niwielka ilość osób.
Tylko ciekawy jestem kto to organizuje ?

z_e_k_o 12-07-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsyl (Post 1544188)
No fajne takie spotkanie serwera....bo dosyć niwielka ilość osób.
Tylko ciekawy jestem kto to organizuje ?

e
ciekawy to ty facet :confused: po twoim avku mozna pomyśleć inaczej

Cygan Slejter 12-07-2007 22:01

Z Guardi Kolesie już mieli spotkanie we Wrocku i słyszałem że fajnie było;)

Marsyl 13-07-2007 15:06

Lol :D Z E K O avatar nie musi przedstawiać kim osoba jest, ale np : co lubi.
A co do spotkania no to fajne musi być, tylko trzeba znaleźć kilka osób co to troche przygotuja i odpowiedzialni będą. Bo takie spotkanie masowe to ludzi by było w piździet, ile w samej polsce jest graczy w tibie (kórzy mogli by przyjechać) ?
Ale jak bedzie jakieś we wrocku to dajcie jakoś znać to przyjade bo mam niecale 40 km :)

Czarny ork 15-07-2007 14:58

o ku****

Ja pie***ole co to ma być?! Jak można być takim debilem by zrobić coś takiego jak tibiahouse albo converty rozpieszczonych bahorów!!!!!!! Chyba przez to że grają w to tacy ludzie ja z tego odeszłem (choć nie tylko), powodzenia w convertach :P!!!:cup:

Marsyl 15-07-2007 23:28

Nie podoba sie to nie ! Kto chce wkoncu przyjedzie. Obecność nie jest obowiązkowa. Ehhh.....
Też nie jestem do końca pewny czy bym na takie coś pojechał.....ale fakt, że ludzie sobie coś poza grą chcą zorganizować to fajna sprawa :)

snajper63 18-07-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1537988)
Hmm
Ja bym zrobił jakiś zjazd w Polsce:)
co wy na to??

Ja jestem za tym:]Jak coś to pisz na mój E-mail [email protected]:):)

frachol 21-07-2007 20:03

Jeżeli ktos wie gdzie moga byc jakies fajne filmy o tibi to nieh pisze gg 748090 (i nie chodzi mi o filmy z google.pl,maxiora itp tylko z jakies starony tibi)z góry dziekuje i pozdro dla fanów tibi

tensperanes 24-07-2007 21:21

strony fanowskie

mi tam sie przydaja czasami nie ma czegos na tibia.pl wiec szukam na innych ;) i czesto znajduje to czego szukam B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:41.