Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   RL vision i dusski. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138446)

Rosi 10-07-2007 03:57

Czytam te wasze posty, to mnie na prawdę krew zalewa.
Niektórzy się śmieją z nich a pewnie mają mordki nie lepsze.
A pro po Qel.
Qel reflektujesz na herbatkę z rumem?

Cashtan 10-07-2007 09:18

Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP

Problemaker 10-07-2007 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 1540726)
Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP

Chyba nawet byl w tym samym sweterku xD

@Topic
Vision wygladaja na bardziej "normalnych", chociaz gorsze ryje nzi dusski sie spotyka xD

@Quel
Widac ze sporo tapety, ale kazda dziewczyna sie maluje, badz co badz do najgorszych nie nalezy :D

Gelt 10-07-2007 11:50

@up

Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi diametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem :D

@topic

No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka!

Maniu'Kyra 10-07-2007 12:51

Mmmm... Qel to naprawde niezla laska a jeszcze na tym pierwszym foto 8o Nie dojze ze niezle katuje w tibie to jeszcze tak wyglada :D Pierwszy raz poznalem prawdziwe twarze ownerow tych postaci :]

Arturo Soprano 10-07-2007 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1540605)
To jest on, to jest ostatni owner yiubha, ten co hacka i rooka zlapal...
Bylo tych ownerow paru juz, takze wybaczam pomylke ;)

To nie byla pomylka tylko podluscilem Cie :). Wczesniejsi ownerzy byli odemnie z miasta, znalem wszystkich :p.

Velo 10-07-2007 15:28

Witam oze ktos mi dać photobucket Czipsa i ten filmik taifuna z zimkami i photobucket Taifa?

karate:] 10-07-2007 15:54

Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i

Dark_ShEp 10-07-2007 16:09

Gdzieś było zdjecie vision:> i raczej osoby na nim troche sie różniły od tych na filmiku: )).

Gelt 10-07-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez karate:] (Post 1541572)
Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i

Fake'i? Ja myślałem, że fake to zdjęcie przerobione, a te tu wydaja sie bardzo... ludzikie ;>

poreda 10-07-2007 16:51

Co wam da chwalenie tej Qel? I tak jej nie przeruchacie ;d

@Topic
Wydaje mi się że nie wszystkie foty są prawdziwe, ale i tak część napewno.

Moppy 10-07-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flows (Post 1539166)
Wszystkie zdjęcia prawdziwe :]

Przewaznie albo na łyso albo włosy na żel a do tego grają w tibie troche mi was żal :D

A od Quel czy jak ona tam to zaliczałem ładniejsze ;) :) pzdr

/Mopsmaster

Avedi Bezel 10-07-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1540884)
@up

Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi djametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem :D

@topic

No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka!

Naucz sie najpierw pisac.... panie "djametralnie":cup: A co do tapety.... to większośc pań sie maluje..:) Nic nowego.

I wcale nie pamietam, żeby Ada tyle siedziała przy kompie.:) Zawsze miała czas wyjśc na dwór...;)

karate:] 10-07-2007 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1541649)
Fake'i? Ja myślałem, że fake to zdjęcie przerobione, a te tu wydaja sie bardzo... ludzikie ;>

Równie dobrze może oznaczać fałsz;< Zresztą idąc Twoim tokiem myślenia zmienienie koloru zdjecia to też fake a człowiek na zdjeciu dalej jest człowiekiem;( (patrz qel):C

Gelt 10-07-2007 17:22

@Avedi Bezel

Wow, raz na miech zrobie błąd i od razu wytyczają:cup:

Nie powiem, malują się, ale nie każda kobieta nakłada kilogramy tego;/

A czy ja cos pisałem, że nie miała czasu wyjść?;> Zresztą ona chyba tylko expiła do 100, bo potem przez pare miechów zdobyła raptem 1 lvl.

@karate:]

Tak, dokładnie! Rozgryzłeś mnie!

@krzint

A skąd wiesz, kasy na wojnie brakuje i może Qel poleci na jakiegoś bogatego Furorianina ;) (joke, nie bierzcie tego do siebie:P) No i masz racje w jednym: nie widac jakie ma ciało co jest baaardzo istotne.

krzint 10-07-2007 17:22

Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej
Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko :P

Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet,
tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo :D

Ka$z3r 10-07-2007 17:32

Widoczne jest to iz tworca filmu jest stronniczy... A co do Qel to jedynie tapeta, nie moge powiedziec czy jest fajna itd. bo to tylko zdjecia... co z dziewczyny ktora jest piekna jesli nie ma charakteru, nie pisze o Qel.

Watpie zeby to byl Imargam (jesli dobrze pisze) przeciez oni z chaty nie wychodza ;p

Do autora filmu, Co masz do Braniewa?

slayton 10-07-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzint (Post 1541756)
Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej
Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko :P

Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet,
tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo :D

1. Ciemno to tam wcale nie jest........
2.Gratz jeśli patrzysz na "duze cycki i zgrabne cialko".

A do tego ci zaliczał ładniejsze to gratz przedszkolakow....
I jeszcze jedno 90% dziewczyn tapetuje sie jak cholera, wiec sie Qel nie czepiajcie....

Gelt 10-07-2007 17:44

@up

Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P

Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie).

slayton 10-07-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1541804)
@up

Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P

Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie).

250 pompek, 500 godziny brzuszkow, 5 km truchtem i po miesiacu wyglada inaczej xD

Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P-- 50% ;p

Gelt 10-07-2007 18:10

A potem efekt jojo:P

Widocznie ja jakoś nie miałem przyjemności oglądania barbi w takich ilościach (co nie znaczy, że nie ma ich, bo są, tylko ja jakoś "nie mam szczęścia" ich widywać). Zresztą, co tu duzo gadać, po samej twarzy nie mozna poiwedzieć, że kobieta jest ładna.

Neroo 10-07-2007 18:14

Jak widze te wypowiedzi pewnych osób typu "jak oni wygladaja" to mi sie ich zal robi, kazdy sie rodzi inny (jeden ladniejszy drugi mniej). Ciekawe jak was by tu umiescili. Przed kolejnym takim glupim postem niech kazdy spojrzy w lusterko a potem komentuje :)

druiDxD 10-07-2007 18:14

moje nieprawdziwe, kornik aka xentexis wstawil dla beki jakiegos typa

Arut 10-07-2007 18:24

no ludzie, bez przesady...

qel rzeczywiscie jest ladna, ale podniecacie sie nia jakbyscie w zyciu ladnej dziewczyny nie widzieli..

no ale coz, czego mozna sie spodziewac na forum gry mmorpg, gdzie srednia wieku nie przekracza 13-14 lat?

Kadafi 10-07-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arut (Post 1541887)
no ludzie, bez przesady...

qel rzeczywiscie jest ladna, ale podniecacie sie nia jakbyscie w zyciu ladnej dziewczyny nie widzieli..

Jak 90% ludzi z forum siedzi i gra w tibie 14h/7 to raczej nie widzieli, bo w dzień grają, a w nocy śpią. Żal mi tych ludzi których podnieca Qel dziewczyna sie odstroiła na zdjęcie i już każdy gada jaka to ona piękna itd. Jak jest taka piękna to niech pokaże zdjęcie bez tapety, a teraz mogę ją nazwać "malowana lala".

Teraz coś do krytyków:
Zanim napiszecie jakie to oni mają zwalone mordy itd. to najpierw pokażcie swoje zdjęcia, kozaki.

slayton 10-07-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1541854)
A potem efekt jojo:P

Widocznie ja jakoś nie miałem przyjemności oglądania barbi w takich ilościach (co nie znaczy, że nie ma ich, bo są, tylko ja jakoś "nie mam szczęścia" ich widywać). Zresztą, co tu duzo gadać, po samej twarzy nie mozna poiwedzieć, że kobieta jest ładna.

Przyznam Ci teraz racje :] Mogłbym napisac "ty tam gówno wiesz" ale nie chce szukac wrogow na forach, bo nie o to tu chodzi:)

Xoma 10-07-2007 20:00

http://s4.photobucket.com/albums/y10...BBa%20meeting/

bielsko biala meeting xDDDDDDDD

jak by ktos chcial zobaczyc legendarnego taifuna

.Ghandar 10-07-2007 20:34

cały temat zszedł do opinii jeden osoby. będę tym 1% i powiem, że mi się Qel nie podoba. : ]

wrogonastawiony 10-07-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1541778)
Widoczne jest to iz tworca filmu jest stronniczy...

Tez to zauwazylem, widzialem mase zdjec i filmow Duskow i zastanawialo mnie wlasnie czemu innych zdjec nie powybieral ;p

Velo 10-07-2007 21:45

to taifun ma dwoch ownerow? 8o

Ancient900 10-07-2007 21:51

Chodziło mi raczej o to że ona się wyróżnia swoim wyglądem wśród innych dziewczyn które grają w tibię (patrz maleństwo xD)

Saviour 10-07-2007 22:05

Qel to zwykła barbie, podniecacie się takimi? Współczuję wam, wolałbym dziewczynę bez grama makijażu ale za to z mózgiem, która połowy życia by przed kosmetykami nie spędzała ;) Zdjęcia się bardzo stronnicze, widać że propaganda to także element tejże wojny ;)

Kadafi 10-07-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Ghandar (Post 1542172)
cały temat zszedł do opinii jeden osoby. będę tym 1% i powiem, że mi się Qel nie podoba. : ]

Nie jesteś tym 1%.

Cytuj:

Chodziło mi raczej o to że ona się wyróżnia swoim wyglądem wśród innych dziewczyn które grają w tibię (patrz maleństwo xD)
Przynajmiej maleństwo nie kładzie po chu*** makijażu i zapewne jest o wiele lepsza z charatkeru od tej malowanej lali.

Gelt 10-07-2007 23:33

@up

A skąd wiesz? Nie można od razu twierdzić, że jak ktoś mniej urodziwy to charakter ma lepszy.

@slayton

No właśnie, w końcu jakaś osoba która podczas wymiany zdań nie używa wulgaryzmów :) Jak większość tego forum...

Ancient900 10-07-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1542590)

A skąd wiesz? Nie można od razu twierdzić, że jak ktoś mniej urodziwy to charakter ma lepszy.

I na odwrót;)

Avedi Bezel 11-07-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1542338)
Qel to zwykła barbie, podniecacie się takimi? Współczuję wam, wolałbym dziewczynę bez grama makijażu ale za to z mózgiem, która połowy życia by przed kosmetykami nie spędzała ;) Zdjęcia się bardzo stronnicze, widać że propaganda to także element tejże wojny ;)

Skąd wiesz ze nie ma mózgu...?:o
Nie ocenia sie ludzi po wyglądzie, bo "nie szata zdobi człowieka" ....

Pozdro.

Te-besque 11-07-2007 00:48

O damn!

"It's more then your jelaous has to break me";)

Mhm dajcie troszke na looz chlopcy.. bo czasem jak cos dowalicie.. to ja nie wiem czy mam się smiać czy płakać. Dowiedziałam się, że nie mam mózgu, jestem zmalowaną lalą. Gosh!
Na dodatek pewnie jestem tak rozwinięta intelektualnie, że czasem wykraczam poza tematy związane z nowym katalogiem Avonu..? Wybaczcie.. nie każdy jest tak Idealny (tu moje podkreślnie) jak wy..Chill out:)

Avedi~ słodki buziak dla Ciebie maluszku=D oj oj ile ja Cie czasu nie widziałam misiu malinowy=D =*

Btw.. Fotki są prawdziwe;) Moja kolekcja xDDDDDDD!

Avedi Bezel 11-07-2007 00:52

Mistrz ciętej riposty...B) heh no coz niektórzy nie wiedzą ze istnieje świat poza komputerem:( ( jak połowa Napinaczy z forum:D)...

Ja Ciebie jeszcze dłużej kotku...:D:*:*

slayton 11-07-2007 00:56

Mam jeszcze pytanie..
Dlaczego sadzicie że Qel w rl jest umalowana idiotka...?

Wiekszosc dziewczyn, które wrzucaja swoje fotki na serwisy udaja agresywne, strasznie wyluzowane, strasznie seksowne.....
A ona... po prostu foty jak siedzi normalnie uśmiechnieta przy kompie... i chwała jej za to ;]

=*

slayton 11-07-2007 01:01

I jeszcze jedno dlaczego od razu kojarzycie ładna dziewczyne z idiotką itp..???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22.