![]() |
Czytam te wasze posty, to mnie na prawdę krew zalewa.
Niektórzy się śmieją z nich a pewnie mają mordki nie lepsze. A pro po Qel. Qel reflektujesz na herbatkę z rumem? |
Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP
|
Cytuj:
@Topic Vision wygladaja na bardziej "normalnych", chociaz gorsze ryje nzi dusski sie spotyka xD @Quel Widac ze sporo tapety, ale kazda dziewczyna sie maluje, badz co badz do najgorszych nie nalezy :D |
@up
Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi diametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem :D @topic No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka! |
Mmmm... Qel to naprawde niezla laska a jeszcze na tym pierwszym foto 8o Nie dojze ze niezle katuje w tibie to jeszcze tak wyglada :D Pierwszy raz poznalem prawdziwe twarze ownerow tych postaci :]
|
Cytuj:
|
Witam oze ktos mi dać photobucket Czipsa i ten filmik taifuna z zimkami i photobucket Taifa?
|
Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i
|
Gdzieś było zdjecie vision:> i raczej osoby na nim troche sie różniły od tych na filmiku: )).
|
Cytuj:
|
Co wam da chwalenie tej Qel? I tak jej nie przeruchacie ;d
@Topic Wydaje mi się że nie wszystkie foty są prawdziwe, ale i tak część napewno. |
Cytuj:
A od Quel czy jak ona tam to zaliczałem ładniejsze ;) :) pzdr /Mopsmaster |
Cytuj:
I wcale nie pamietam, żeby Ada tyle siedziała przy kompie.:) Zawsze miała czas wyjśc na dwór...;) |
Cytuj:
|
@Avedi Bezel
Wow, raz na miech zrobie błąd i od razu wytyczają:cup: Nie powiem, malują się, ale nie każda kobieta nakłada kilogramy tego;/ A czy ja cos pisałem, że nie miała czasu wyjść?;> Zresztą ona chyba tylko expiła do 100, bo potem przez pare miechów zdobyła raptem 1 lvl. @karate:] Tak, dokładnie! Rozgryzłeś mnie! @krzint A skąd wiesz, kasy na wojnie brakuje i może Qel poleci na jakiegoś bogatego Furorianina ;) (joke, nie bierzcie tego do siebie:P) No i masz racje w jednym: nie widac jakie ma ciało co jest baaardzo istotne. |
Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko :P Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet, tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo :D |
Widoczne jest to iz tworca filmu jest stronniczy... A co do Qel to jedynie tapeta, nie moge powiedziec czy jest fajna itd. bo to tylko zdjecia... co z dziewczyny ktora jest piekna jesli nie ma charakteru, nie pisze o Qel.
Watpie zeby to byl Imargam (jesli dobrze pisze) przeciez oni z chaty nie wychodza ;p Do autora filmu, Co masz do Braniewa? |
Cytuj:
1. Ciemno to tam wcale nie jest........ 2.Gratz jeśli patrzysz na "duze cycki i zgrabne cialko". A do tego ci zaliczał ładniejsze to gratz przedszkolakow.... I jeszcze jedno 90% dziewczyn tapetuje sie jak cholera, wiec sie Qel nie czepiajcie.... _______________ Nie masz pojęcia jak tapety potrafi djametralnie zmienić twarz |
@up
Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie). |
Cytuj:
250 pompek, 500 godziny brzuszkow, 5 km truchtem i po miesiacu wyglada inaczej xD Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P-- 50% ;p |
A potem efekt jojo:P
Widocznie ja jakoś nie miałem przyjemności oglądania barbi w takich ilościach (co nie znaczy, że nie ma ich, bo są, tylko ja jakoś "nie mam szczęścia" ich widywać). Zresztą, co tu duzo gadać, po samej twarzy nie mozna poiwedzieć, że kobieta jest ładna. |
Jak widze te wypowiedzi pewnych osób typu "jak oni wygladaja" to mi sie ich zal robi, kazdy sie rodzi inny (jeden ladniejszy drugi mniej). Ciekawe jak was by tu umiescili. Przed kolejnym takim glupim postem niech kazdy spojrzy w lusterko a potem komentuje :)
|
moje nieprawdziwe, kornik aka xentexis wstawil dla beki jakiegos typa
|
no ludzie, bez przesady...
qel rzeczywiscie jest ladna, ale podniecacie sie nia jakbyscie w zyciu ladnej dziewczyny nie widzieli.. no ale coz, czego mozna sie spodziewac na forum gry mmorpg, gdzie srednia wieku nie przekracza 13-14 lat? |
Cytuj:
Teraz coś do krytyków: Zanim napiszecie jakie to oni mają zwalone mordy itd. to najpierw pokażcie swoje zdjęcia, kozaki. |
Cytuj:
|
http://s4.photobucket.com/albums/y10...BBa%20meeting/
bielsko biala meeting xDDDDDDDD jak by ktos chcial zobaczyc legendarnego taifuna |
cały temat zszedł do opinii jeden osoby. będę tym 1% i powiem, że mi się Qel nie podoba. : ]
|
Cytuj:
|
to taifun ma dwoch ownerow? 8o
|
Chodziło mi raczej o to że ona się wyróżnia swoim wyglądem wśród innych dziewczyn które grają w tibię (patrz maleństwo xD)
|
Qel to zwykła barbie, podniecacie się takimi? Współczuję wam, wolałbym dziewczynę bez grama makijażu ale za to z mózgiem, która połowy życia by przed kosmetykami nie spędzała ;) Zdjęcia się bardzo stronnicze, widać że propaganda to także element tejże wojny ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
A skąd wiesz? Nie można od razu twierdzić, że jak ktoś mniej urodziwy to charakter ma lepszy. @slayton No właśnie, w końcu jakaś osoba która podczas wymiany zdań nie używa wulgaryzmów :) Jak większość tego forum... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skąd wiesz ze nie ma mózgu...?:o Nie ocenia sie ludzi po wyglądzie, bo "nie szata zdobi człowieka" .... Pozdro. |
O damn!
"It's more then your jelaous has to break me";) Mhm dajcie troszke na looz chlopcy.. bo czasem jak cos dowalicie.. to ja nie wiem czy mam się smiać czy płakać. Dowiedziałam się, że nie mam mózgu, jestem zmalowaną lalą. Gosh! Na dodatek pewnie jestem tak rozwinięta intelektualnie, że czasem wykraczam poza tematy związane z nowym katalogiem Avonu..? Wybaczcie.. nie każdy jest tak Idealny (tu moje podkreślnie) jak wy..Chill out:) Avedi~ słodki buziak dla Ciebie maluszku=D oj oj ile ja Cie czasu nie widziałam misiu malinowy=D =* Btw.. Fotki są prawdziwe;) Moja kolekcja xDDDDDDD! |
Mistrz ciętej riposty...B) heh no coz niektórzy nie wiedzą ze istnieje świat poza komputerem:( ( jak połowa Napinaczy z forum:D)...
Ja Ciebie jeszcze dłużej kotku...:D:*:* |
Mam jeszcze pytanie..
Dlaczego sadzicie że Qel w rl jest umalowana idiotka...? Wiekszosc dziewczyn, które wrzucaja swoje fotki na serwisy udaja agresywne, strasznie wyluzowane, strasznie seksowne..... A ona... po prostu foty jak siedzi normalnie uśmiechnieta przy kompie... i chwała jej za to ;] =* |
I jeszcze jedno dlaczego od razu kojarzycie ładna dziewczyne z idiotką itp..???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |