![]() |
Według mnie Zrób Assassina (Outfit) posztuje okolo 300k +\- Fajnie sie Prezentuje i zamiast tego "wyrabanego eq zainwestowac w b robe jakas tarcze Royal "spiry" p legi c helmet bohy i to na długo powinno starczyc (krytykujcie mnie HAHA xd)
|
Sprzedaj arbalesta, ja po upie wogóle nie używam kuszy tylko jadę na enchtand spear, ja bym zrobił assasina sobie. Możesz też Norsemana zdobyć bo jest nowy xP
|
ja osobiscie mam full warrior , full wizzard , full barbarian , full assasin , full summoner i jestem bardzo zadowolony ;D a jak mial bym wybierac z moich to najbardziej podoba mi sie barbarian :)
|
Nie musicie robić Off Topa. Wybrał Summoner Outfit :) Ładny, zgrabny i fine :):)
|
:cup:Ja bym zbieral na Outfilt Huntera, bo do palka pasuje idalnie B)
|
zrób se
assasiana lub huntera ew.pirata |
....
Full hunter najbardziej pasuje do palka :p ale ja na twoim miejscu bym zostawił eq i zalatwił sobie full citizena :cup:
|
A jednak plan ulega zmianie B) . Dostałem prawie all składniki do hunter addon więc po co przeplacać.... A Citzen mam zrobiony
|
Zrób Assassina wtedy mozesz uzywac przyajmniej tak slyszalem Assassian Star.
A tak po za tym to full Warrior ładnie wygląda ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a mi sie podoba norseman outfit i zamiezam go zrobic jest tani i ladny wystarczy miec ekipe ;p
|
Mały chłopczyku z ADHD , tylko ci przeszkadza dodana jedna literka. Rozumiem , że chcesz mi dopiec i czepiać się błędów ortograficznych , rozumiem że dopiero zaczynasz grę , ale za cholerę nie mogę pojąć co chcesz tym osiągnąć?
|
Cytuj:
@topic zrób sobie taki addon jaki najbardziej ci się podoba. Tak jak ktoś napisał wcześniej, Cytuj:
|
Cytuj:
Ale skomentowałeś ;* @topic Hunter ładny :) Ale warrior rox |
Mi najbardziej pasi assassin. Fajny jest też outfit członka bractwa Nightmare Knights lub Brotherhood of Bones. A z tego co wiem to po zrobieniu questa na assassina można kupować assassin stary :p
|
Cytuj:
|
Full wizard addon Rox zgadzam sie @ xd:baby::baby::baby::baby::baby::baby: http://img329.imageshack.us/img329/1609/evilekvp5.gif
|
zrób full wizarda, rękawiczki huntera, viale do summonera i pustego assassina
|
Cytuj:
|
Assassin z 1 addonem jest fajny, barbarian full też niezły. Ale to od Ciebie zależy jaki już wybierzesz.
|
Wie
ktoś może po ile chodzi na danerze i czy trzeba miec jakies qwesty do full wizarda? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |