![]() |
A może dwarf guardy??
|
Nie czytales topicu czy jestes jakis "czepniety" w glowe?
@topic Geo~ lub slimy az bedziesz rzygal szlamem xD |
dziewczyny i po co te odswiezenie ?
|
o.O aż trudno uwierzyć że zachowałeś spokój kiedy to napisałeś :P
|
kolejni studenci archeologii
|
jak bilem sobie hydry na hydra island to skilowal tam 105 knight na hydrze i krokodylu.
mozesz sprobowac. skile ma 94/92 (patrzylem w staty na tibia.com) lub na gargulcach (tar tomb za tp) |
@up
A moze na dl'u >,,>?? |
Cytuj:
|
@Edier~
Jak nie wiesz to się nie odzywaj, właśnie że gracze wymyślili skillowanie. (A potem CIPsoft je ułatwia(ł)) @topic 2 gargo~ |
gdzie znajdę monki do skilowania na facc w miarę bezpiecznym miejscu nie licząc
tej wieży koło deserta |
najlepsze bylyby gargoyle, lecza sie, defy nie maja najgorszej... w tzw. Pacman Roomie w Tar Tombie tak jak kolega pare postow wyzej pisal
/wiem, ze temat jest stary no ale zawsze ktos czegos sie moze dowiedziec ;s |
Cytuj:
Knight female |
pewnie palnę głupstwo ... ale może na thornbackach ?
|
Dwarf Geomancer lub Cyce.
|
ale wiecie gdzie znajdę monki na facc do skilla oprócz wieży na desercie?
|
95 knightem masz FACC?? i w dodatku nie wiesz gdzie są monki na facc ??
Przyznaj się za ile kupiłeś chara?? Pozatym nie uważam zebyś musiał skillić z takimi skillami na tym lvelu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Monki są np. na Isle of Kings,DC(dark monki),MOLTS.
Mnie też dziwi, że na tym lvlu nie wiesz gdzie są monki poza tą śmieszną wieżą :o[MONSTER]Monk[/MONSTER] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
niedługo up może coś dadzą jak po upie ktoś coś nowego znajdzie to pisać tu |
Śema. Po com na hydrah:confused:? one som słabe i padajom na tszy hity:cup:.
lepiej se zlurowac 4:] demce na edron obok miasta na skale i tam stoi gm co cie ulecza i cij daje itenki co wyczaróje komendom co na ots som!!:evul::evul::baby::cup:X( ja na demonah wbiuem 140 skila w siedem dni i 3 noce z mamom na zmianeX(:cup::cup: a i gm mi dal dregon skale lagi bo mnie kiklo na ratah i padlem i mi wypadlo blesed shild. @ Topic Spróboj jak wyzej mowia Cyclopy,ale nie sadze zeby na tym lvl i takich skillach trening byl ci potrzebny. Jak cos to nie dwarf guardy tylko soldiery -.^.. Pozdrawiam Viallix |
gargoyle i stone golemy te potwory maja od groma defa
|
convince creature rune,idziesz na liberty bay,nastepnie na culty (-2) uzywasz tej runki na dark monka ropasz go na powierzchnie szukasz 2 mobow idziesz kolo plazy (pz) i spokojnie czekasz az ci podskoczy % ;p sam tak skilluje
|
Cytuj:
swoimi wypowiedziami udowadniasz swoj idiotyzm, kthxbye |
Ja mam ten sam problem ale monki walą mnie zbyt mocno więc co myślicie żeby wziąć sobie dark monka (dc) i np. bata/spidera , czy dałbym rade tak skilować ?
100 ek - 71/80 (zmieniłem broń) nawet jakbym go nie hitał to mógłbym wziąć lepszą broń ;p np. hatchet co o tym myślicie ?? a może skilować na dark monku gdzieś indziej ?? widziałęm up że dark monka z cultów brać ale przecież on by zniknął :/ a po za tym są tam jakieś słabe potwory żeby ci shielding rosnął ? |
Cytuj:
moze ktos dodac screeny jak powinno wygladac takie skillowanie ? plz |
Cytuj:
|
Cytuj:
SKILLS W CH** najlepiej |
Nie chaciałem zakładac nowego tematu wiec napisze to tutaj.
Mam knighta 101lvl skille w swordzie 83/81 próbowałem skilować na dark monku+bandit ale zadaja za duze hity i %robi sie w okolo 30min.Co troche musze kupowac nastepne manasy.Na czym moge efektywniej skilowac?? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |