![]() |
Moze wygrales te legi ale na jakims porytym otsie
|
Kurde jutro zobaczysz ;) bedzie screen ;)
|
Ten koleś co wygral dsl to Abertt HIhihih i:D
15:02 Abertt [55]: 15:01 You see dragon scale legs (Arm:10). It weighs 48.00 oz. |
Taki fart... :)
Pogratulować zwycięzcy A tak w ogóle ciekawi mnię ile CipSoft na tym zarobił W poprzednim temacie na temat 100000 kont premium było napisane, że nagroda będzie zależna od tego jaką profesje ma osoba która wygrała. Tak więc insynuuję iż jest to knight |
@up
Lepsza by była "nie mam aparatu"8o:D8o:] Gratulacje dla zwyciężcy ;) |
Cytuj:
Użytkowników czytających ten temat: 83 (zarejestrowanych: 33, gości: 50) lol |
@scartex
Knight dostałby broń/shield. Insynuacja prawidłowa - Mag =) |
@up
lub Druid :) |
8o8o8o8o8o8o8o8o8o
~~!!!Gratz!!!~~ Ciekawe czy ten szczęśliwy nabywca to Polak 8o8o8o8o :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: |
I tak pewnie wystawi je do domku (ja bym tak zrobił ^^) albo sprzedałbym je za 2 bp cc 40x100cc :_)
|
@Do all :
Snib'ek podał link w którym prawdopodobnie widać name zwycięzcy. Więc nie mówcie : No ciekawe, kto wygrał, szczęściarz z niego... Aew, jedyne dsl w tibii ;< Emcess. |
jeśli dostał/a Dragon scale legsy to pewnie to jakiś sorc lub druid.. kicha wolałbym magic longsworda :D
|
shake shander byc niemoze bo on postaci na tytani nie ma najpierw sprawcie potem mowcie ok?
|
Gz farta dla tego kolesia ;) Ehh kazdy by chcial je miec :]
|
Wg mnie trochę syfiasta nagroda.
Na co to komu? Pewnie i tak nie będzie tego nosił. A jak to sprzeda, to wg mnie kupcem będzie jakiś debil, bo wyda w chuj kasy na to. A myślałem że nagrodą będzie jakiś bardziej praktyczny przedmiot. |
@up a dlaczego milby byc debilem??
dla ciebie wszyscy co maja cos czego ty nie masz sa debialmi?? |
Cytuj:
|
Robicie szum jak Media..... . Po co to i komu ? Za parę lat mls i będzie dostępny a legi te dsl będą słabsze bo muszą z biegiem czasu zrobić nowe.... . A co do wyboru CripSof** jaka nagroda to średnio raczej bym wolał mieć Magic Longsworda bądź Golden Helmet...
|
Cytuj:
Nie wyraziłem się wystarczająco jasno. Chodziło mi o to jeśli koleś wystawi aukcje i ktoś to kupi za rl pieniądze, to będzie debilem, bo na pewno nie mało zapłaci... Bo jeśli koleś który je dostał ma trochę rozumu, to wątpię żeby sprzedał je za kasę w tibii. |
Przyznaję się... tą osobą z Titani jestem oczywiście ja! Gratulacje dla mnie!
|
Ja gram na Titanii więc się może dowiem jakieś plotki na temat tych rzeczy.Jak będe wiedział dam znać
|
słyszałem co nieco
podobno gracz o nicku abertt ma te legi podobno pokazywał ile w tym prawdy niewiem może to tylko plotka... nie czepiać sięmnie bo piszę cos co słyszałem;] cu
|
boziu jak wy szybko odpisujecie na newsy
@topic ciekawi mnie jakiej narodowości jest on byle nie SWE |
ABERTT NIE MA DRAGON SCALE LEGóW.
To mój kolega z gildii i po prostu fake'ował opis -.- Koniec tego pierniczenia. ABERTT NIE MA DRAGON SCALE LEGóW. kpw? kthxbye |
Cytuj:
Pozatym z czego sie cieszyc. Kolejne pixele do kolekcji. Gratuluje temu panu bo to super nagroda : O przynajmniej dla mnie to nic nie znaczy.. |
Ani się tymi DSL pochwalić, ani nic, bo od razu H&H (hunt and hack)
|
dla mnie nagrooda slaba ;/ , figurke to se moze wsadzic.. a legi co sprzeda i bedzie mial tylko kase
Pozatym ten "konkurs " bezsensu , dlaczego nie dostanie go osoba ? na 80tysiecznym paccu ? albo jakos losowo albo Ci co maja pacc a nie ? np. ktos kupil pacca dzien przed konkursem i zeby uczestniczyc w nim musi kupic nowego... zal.:baby: |
Tjaa.. pewnie dostał je jakiś noobek , a że Titania to pvp serv , koleś pokaże DSL , będzie miał hunta , albo go hackną albo wywali je gdzieś przypadkowo... niech chociaż walnie ss-a , da na forum (o ile to Polak) i zmaże swój nick. ;)
|
Cytuj:
Przeciez nie dadzą losowej osobie DSL, bo nic na tym nie zarobią ... |
ja mam tylko nadzieje, że dsl nie dostał gracz takiego pokroju jak Maciek of Kyra...
|
Gratuluję druhowi z mojego serwera, nareszcie mamy coś wartościowego.
|
Użytkowników czytających ten temat: 71 (zarejestrowanych: 23, gości: 48)
Lol? A tak w ogóle to gratz dla tego co wygrał. Niezły musiał mieć fuks. |
Cytuj:
|
Lol
Cytuj:
|
@up kto by ci tyle dal? jakis dzieciak nadziany?
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 83 (zarejestrowanych: 29, gości: 54)
hehe gratki dla zdobywcy ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Gratuluje szczęśliwej osobie (nawet jeżeli to SWE - nie wszyscy są debilami :P no może 99% xD). Hmm mówice aby je sprzedać czy cuś ale fajnie jest mieć taki rar jedyny na 50k graczy :D Ja bym sobie zostawił w domku i muzeum bym zrobił xD Za oglądanie 10 gp :) |
dsl
Cytuj:
20:04 Dragon Scale Lesgs [1]: sell dragon scale legs 100000000000000000000000000000k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |