![]() |
Viltherius Dendettus
Aug 06 2007, 12:07:04 CEST Killed at Level 62 by Athwood and by Gnistarn Na chu* placic :confused: |
Na chu* red skullem robisz pz'ta ?
|
Cytuj:
Na chu* dupę liżesz szwedą? |
Czyżbyś zazdrościł ? Ja teraz wbijam 111 lvl a ty odrabiasz 62 ?
A jeżeli chodzi Ci dlaczego jestem z szwedami to zaznaczam po raz kolejny iż Falcon Morales to moj real friend i trzymamy sie razem od zawsze..X( ps. A jak chcesz też polizać zapraszam do mnie bo mam szorstki papier ;) |
To od kiedy na Xerenie nie można pz wbić? Jakieś nowe rozporządzenia weszły :)
Zapłacił to chyba może grać normalnie, a częścią gry na światach PvP jest atakowanie innych i dopóki nie atakował nikogo z tengu to co się czepiacie? @Shus - mi nie przeszkadza, że trzymacie ze Szwedami - przeszkadza mi to, że bawicie się w jakieś szpiegowania, a nie umiecie walczyć uczciwie i od razu pokazywać swojego stanowiska.. dzięki temu straciliście duuuużo w moich oczach :-) CO TO ZA WOLNOŚĆ JAK NIE MOŻECIE WBIĆ PZ'TA NA KOLEDZE?! |
wiedzialemz ze tak bedzie dlatego opuscilem xerene juz dawno temu. Tam gdzie teraz gram nie ma czegos takiego ze jak sie ma skulla to odrazu cie klepia :)
|
Cytuj:
|
Nie chodzi tutaj o wbicie pz'ta osobą które zapłaciły, ale ja jeżeli miałbym 62 lvl i miałbym red skulla nie robił bym pz locka (nawet jeżeli bym zapłacił bo nie można nikomu ufać 100%). Apropo szpiega to ja spy'owałem czy Elenros bo nie pamiętam ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To Phanis Emberius podpier* dla swe ze pz mam ofc polaczek. Chciało sie wam free itemsów (ale tak nic wam nie zostawilem:)). Przypominacie bandę noobów z pod dp w Carlin czekającą aż jakis 6-7 lvl wbije WS by rzucić się na niego z vortexami. Tylko że jedyna różnica międzi wami a nimi to to, że wy macie większe lvl. Bye Xerena Welcome Thoria;) |
Nie wiem czy thoria to dobry serw ;p duzo tam randomow jak mialem 23 lvl to 2 razy mnie zabili 50+ lvl z fe :) jak ktos chce kupic moge sellnac chara za items na xerenie jest to knight 20+ skile chyba 57 czy 58 w axe jak cos to Pm
|
No no poi sie szykuje :]
|
Cytuj:
|
sry post nieważny, zaczynam grac na Xerenie :].
|
Sup boyz? :)
|
Bored. Szukam ekipy na anni :D
|
dawno tutaj nie zaglądałem bo grałem na nerenie :p
teraz postanowiłem wrucic na stara dobra xerene ;) ( to tutaj zaczełem swoją przygodę z tibia miałem tutaj ok 6 charów :P ) zaczełem grać kinem i jakoś nie widze za dużo pk itp. chyba duzo sie tutaj zmienilo :) Pozdro i powodzenia w grze teraz będe troche częściej zaglądał do tego teamtu ;P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Allken tak z ciekawości chce tylko zapytać na ilu OB byłeś ^^ ?
|
Cytuj:
|
A ja mam nadzieje że za jakieś poł roczku szwedom władza do głow zbytnio uderzy i sie miedzy soba zaczna klepać 8o
Co do spłacania, wiem ze jest to forma potwierdzania swojej porażki, ale przynajmniej ci co zapłacili expia. Załozmy ze kazdy z Synergy nie placi tylko hunted, a szwedzi ciagle expia. Wtedy juz nawet nie byloby najmniejszych szans na odzyskanie Xereny. Oczywiscie nie popieram placenia za wolność, ale w taki sposob przynajmniej kilku z Syn~ expi. Teraz piszcie co chcecie to jest tylko moje zdanie.... ....::::NADZIEJA UMIERA OSTATNIA::::.... |
Cytuj:
|
nom masz racje xD
|
Coś mi się zdaje że znowu niedługo jakaś wojna wybuchnie maybe po POI Quest bo wiadomo że tengusy połowe Teamu ubiją kiedy ludzie nagrody wezmą :P Tak sądze Good Luck ^^ Na Xerene już nigdy nie wróce znalazłem server gdzie mi się podoba i dużo moich znajomych gra z Xereny :)
|
Cytuj:
|
jestem tutaj nowy, i mam pytanie w po ile chodzą tutaj: bohy, dsm, bs, crown set, vampka.
z góry thx |
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1656530 |
ok dzięki Ci wielkie;)
|
ale tu cicho :|
|
Skramer czemu wypisałeś się z PoI?
|
Cytuj:
myle sie? |
brak kasy ;d
|
Xerena umarla ............................. :p
Cisza nikt nic nie pisze nawet nie ma co wchodzic na forum ;) |
Xerena jeszcze odzyje.....
|
aww...spyes
|
hrhh afasgasgfasdas
|
Cytuj:
Naprawde wolalbym walczyc z ekipa 80 lvli ktora naprawde potrafi sie zebrac a nie z tymi co na tej wojnie bo tu zalezalo chyba tylko 20 osobom~ na wygranie tej wojny. |
@Daster
"AAAAAAAAAA NIGDY NIE ZAPŁACĘ NEVER !!!!!!!!!!!!! NEVER SWE BAAAAAAAAD KAEL THEM ALLLLL" :) |
Że tak powiem, ten który mówił nie zapłacił :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |